System z Enterprise-oplossingen

De IBM zEnterprise-portfolio van workload-based en branchegerichte oplossingen, gecombineerd met IBM's diepgaande branchekennis, helpt organisaties te voldoen aan de eisen van deze tijd. Wanneer u nieuwe business services opzet, kunt u profiteren van de hosted applicaties van zEnterprise en van de voordelen die schaalvergroting, operational analytics en ultieme beveiliging u te bieden hebben.

enterprise-oplossingen of mainframeoplossinge

zEnterprise annoncering

Nieuwe systemen en oplossingen voor cloud, analytics, mobile en security.

enterprise-oplossingen of mainframeoplossinge

Private cloud en mainframe

Hybride infrastructuur biedt zowel betrouwbaarheid als veiligheid


System z enterprise-oplossingen per sector

Enterprise-oplossingen per sector

Succesverhalen per sector

Enterprise-oplossingen

Aanvullende informatie

Hardware

IBM stelt zijn wereldberoemde mainframetechnologie beschikbaar om de grote bedrijven van dit moment te helpen snel en met extreme flexibiliteit te reageren op veranderende bedrijfsomstandigheden. Of het nu gaat om automatisering en geavanceerde virtualisatietechnologie of om open industriestandaarden, IBM-mainframes leveren altijd een concurrentievoordeel op voor bedrijven die actief zijn in een slimmere wereld.

Oplossingen

De technologie, oplossingen en branchekennis van IBM helpen u om met een scherper beeld van uw klanten de concurrentie aan te gaan. Onze System z-oplossingen combineren een fundament van IBM-hardware, -software en -middleware met flexibele financierings- en pakketopties. Hiermee is uw bedrijf beter opgewassen tegen de uitdagingen waar het bedrijfsleven in een on-demand wereld mee te maken krijgt. IBM kan u helpen bij het ontwikkelen van een klantgericht beeld en kan u bijstaan bij het leveren van de juiste oplossing en de juiste producten.

Besturingssystemen

IBM System z-servers werken met een groot aantal besturingssystemen, zoals z/OS, z/VSE, z/TPF, Linux on System z en de z/VM hypervisor.Test uw toekomstige datacenter

  • Maak een model van uw toekomstige datacenter met de IBM Smarter Computing Workload Simulator.