System z enterprise computing oplossingen

De IBM zEnterprise portfolio van workload-based en branchegerichte enterprise computing oplossingen, gecombineerd met IBM's diepgaande branchekennis, helpt organisaties te voldoen aan de eisen van deze tijd. Wanneer u nieuwe business services opzet, kunt u profiteren van de hosted applicaties van zEnterprise en van de voordelen die enterprise computing oplossingen te bieden hebben op het gebied van schaalvergroting, operational analytics en ultieme beveiliging.


January 14, 2015: zNext

Reinvent enterprise IT for digital business


 System z enterprise-oplossingen per sector

Enterprise computing oplossingen per sector

Succesverhalen per sector

Enterprise computing oplossingen: Producten

Aanvullende informatie

Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.


Bladeren in System z

Hardware

IBM stelt zijn wereldberoemde mainframetechnologie beschikbaar om de grote bedrijven van dit moment te helpen snel en met extreme flexibiliteit te reageren op veranderende bedrijfsomstandigheden. Of het nu gaat om automatisering en geavanceerde virtualisatietechnologie of om open industriestandaarden, IBM-mainframes leveren altijd een concurrentievoordeel op voor bedrijven die actief zijn in een slimmere wereld.

Oplossingen

De technologie, oplossingen en branchekennis van IBM helpen u om met een scherper beeld van uw klanten de concurrentie aan te gaan. Onze System z-oplossingen combineren een fundament van IBM-hardware, -software en -middleware met flexibele financierings- en pakketopties. Hiermee is uw bedrijf beter opgewassen tegen de uitdagingen waar het bedrijfsleven in een on-demand wereld mee te maken krijgt. IBM kan u helpen bij het ontwikkelen van een klantgericht beeld en kan u bijstaan bij het leveren van de juiste oplossing en de juiste producten.

Besturingssystemen

IBM System z-servers werken met een groot aantal besturingssystemen, zoals z/OS, z/VSE, z/TPF, Linux on System z en de z/VM hypervisor.

Kijk wat de analisten zeggen