Enterprise cloud computing

IBM z Systems voor 's werelds meest efficiënte,
betrouwbare en veilige clouds

Cloud groeit in hoog tempo uit tot het nieuwe paradigma voor de infrastructuur. IBM z Systems biedt enterprise-grade cloud computing met servicekwaliteit voor de meest veeleisende omgevingen.

Aanbevolen cloud oplossingen

Nieuw! IBM LinuxONE Solution portfolio

Alle hardware, software en services voor Linux zijn samengebracht in één oplossingsportfolio waarin de flexibiliteit en wendbaarheid van de open standards-revolutie worden gecombineerd met het meest betrouwbare en best presterende enterpriseplatform.

Linux zonder limiet: Van gewoon naar buitengewoon

IBM z Systems cloudsoftware

Nieuw! KVM for z Systems

Deze nieuwe open-source oplossing voor servervirtualisatie biedt een betere beveiliging en een grotere beschikbaarheid en schaalbaarheid voor cloudimplementaties en big data oplossingen, met minder complexiteit en lagere kosten.

Nieuw! IBM Cloud Manager with OpenStack

Beheer Linux on z Systems vanuit uw z omgeving of een gedistribueerde omgeving.

Custom Patterns for Linux on z (US)

Grotere flexibiliteit dankzij snellere provisioning, en hogere kwaliteit dankzij automatisering.

IBM Bluemix on z Systems (US)

Ga binnen enkele dagen van idee naar applicatie en ontwikkel composable business services.

IBM Cloud Orchestrator (US)

Stuur Linux on z Systems aan vanuit een gedistribueerde omgeving

Tivoli Decision Support for z/OS

Implementeer flexibele systeemrapportage in uw volledige cloud omgeving.

IBM Wave for z/VM

Hogere productiviteit, eenvoudiger beheer en snellere overstap op cloud met virtualisatie.

IBM z Systems cloudservers

Het IBM z13 mainframe heeft een ongekende capaciteit en laat maar liefst 8000 virtuele servers draaien op een enkel systeem.

Cloud Computing met xCAT on z/VM (US)

Extreme Cloud Administration Toolkit (xCAT) on z/VM is een open-source tool voor het beheren, beschikbaar stellen en monitoren van fysieke en virtuele machines. xCAT kan gratis worden gedownload.


IBM z System Solution Edition for Cloud Computing (US)

Een concurrerend geprijsd product dat een framework voor de automatisering en het beheer van services vormt, ten behoeve van de overstap op cloud computing-omgevingen


Making your enterprise applications Cloud-enabled with CICS (PDF, 8,92MB)

Podcast waarin wordt uitgelegd wat CICS V5.1 doet om Platform-as-a-Service voor private clouds mogelijk te maken, zodat bedrijfskritische applicaties die op CICS draaien, geschikt worden voor de cloud.

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in z Systems

Hardware

IBM stelt zijn wereldberoemde mainframetechnologie beschikbaar om de grote bedrijven van dit moment te helpen snel en met extreme flexibiliteit te reageren op veranderende bedrijfsomstandigheden. Of het nu gaat om automatisering en geavanceerde virtualisatietechnologie of om open industriestandaarden, IBM-mainframes leveren altijd een concurrentievoordeel op voor bedrijven die actief zijn in een slimmere wereld.

Oplossingen

De technologie, oplossingen en branchekennis van IBM helpen u om met een scherper beeld van uw klanten de concurrentie aan te gaan. Onze z Systems-oplossingen combineren een fundament van IBM-hardware, -software en -middleware met flexibele financierings- en pakketopties. Hiermee is uw bedrijf beter opgewassen tegen de uitdagingen waar het bedrijfsleven in een on-demand wereld mee te maken krijgt. IBM kan u helpen bij het ontwikkelen van een klantgericht beeld en kan u bijstaan bij het leveren van de juiste oplossing en de juiste producten.

Besturingssystemen

IBM z Systems-servers werken met een groot aantal besturingssystemen, zoals z/OS, z/VSE, z/TPF, Linux on z Systems en de z/VM hypervisor.

Events en webcasts