IBM z Systems

Enterprise IT opnieuw uitgevonden voor digital business:
cloud, analytics, mobile en security

Waarom IBM z Systems mainframes

IBM z Systems verzorgen de computerinfrastructuur voor de nieuwe app economie en stellen organisaties in staat om zich aan te passen aan de schaal en snelheid van mobile. Elke transactie wordt op het juiste moment voorzien van analytics en in de cloud heerst de hoogste mate van beveiliging en controle. Bij dat alles worden de efficiency en rentabiliteit op een veel hoger niveau gebracht.Wat wij bieden

z Systems oplossingen


Enterprise-grade Linux platform

Laat bedrijfskritische apps draaien op het efficiëntste en meest betrouwbare platform

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in z Systems

Hardware

IBM stelt zijn wereldberoemde mainframetechnologie beschikbaar om de grote bedrijven van dit moment te helpen snel en met extreme flexibiliteit te reageren op veranderende bedrijfsomstandigheden. Of het nu gaat om automatisering en geavanceerde virtualisatietechnologie of om open industriestandaarden, IBM-mainframes leveren altijd een concurrentievoordeel op voor bedrijven die actief zijn in een slimmere wereld.

Oplossingen

De technologie, oplossingen en branchekennis van IBM helpen u om met een scherper beeld van uw klanten de concurrentie aan te gaan. Onze z Systems-oplossingen combineren een fundament van IBM-hardware, -software en -middleware met flexibele financierings- en pakketopties. Hiermee is uw bedrijf beter opgewassen tegen de uitdagingen waar het bedrijfsleven in een on-demand wereld mee te maken krijgt. IBM kan u helpen bij het ontwikkelen van een klantgericht beeld en kan u bijstaan bij het leveren van de juiste oplossing en de juiste producten.

Besturingssystemen

IBM z Systems-servers werken met een groot aantal besturingssystemen, zoals z/OS, z/VSE, z/TPF, Linux on z Systems en de z/VM hypervisor.

Bezoek ons op de volgende events


Blijf in contact met IBM z Systems

IBM mainframes: De motor van de vooruitgang

z Systems - Succesverhalen

Het IBM mainframe biedt ons "één bron van de waarheid"... Doordat we het gedrag van individuele consumenten kunnen bepalen, kunnen we die consumenten individuele aandacht geven

— CEO, Kenya Power

We waren op zoek naar iets dat meteen bij levering al zou werken en dat de nodige schaalbaarheid, performance en betrouwbaarheid bood.

— Kevin Barber, CIO, SinfoniaRx

Het mainframe biedt Citi de mogelijkheid om topklasse innovatie tot leven te wekken.

— Don Callahan, hoofd Operations and Technology, Citi

IBM weet dat hybride cloud de toekomst is. Met IBM kunnen we nieuwe segmenten van een groeimarkt betreden.

— Steve Groom, CEO, Vissensa

Voor Halkbank komt het gewoon neer op de betrouwbaarheid, stabiliteit en veiligheid van IBM...

— Ayhan Yalkut, System z Manager, Halkbank