Waarom z Systems?

IBM z Systems worden in veel van de meest complexe en snelst groeiende organisaties ter wereld ingezet om de concurrentie vóór te blijven. Deze organisaties vertrouwen op het vermogen van z Systems om flexibiliteit en efficiency te bieden dankzij cloud, om sneller te handelen dankzij blockchain, om uitstekende klantervaringen te realiseren dankzij analytics en om de veiligheid van services en data te waarborgen dankzij 's werelds best beveiligde systemen.

Wat is er mogelijk met enterprise oplossingen van z Systems?

Inzichten binnen enkele milliseconden

Organisaties zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om sneller inzicht te krijgen in de klant en om hun concurrenten vóór te blijven.

IBM z Systems hebben het unieke vermogen om transactionele en historische data, afkomstig van uw serverplatform, te combineren met andere gegevensbronnen. Het resultaat? Real-time inzichten – zonder dat het nodig is om data te verplaatsen.

Blockchain is de realiteit. Bent u er klaar voor?

Blockchain is de toekomst. Dat weet u. Maar hebt u ook het juiste platform? Is het snel genoeg? Is het veilig genoeg?

Als u overstapt op blockchain, kunt u erop vertrouwen dat IBM z Systems de vereiste cryptografie, beveiliging en betrouwbaarheid levert. En u kunt de blockchaindata naadloos integreren met de transactionele data die al op uw z Systems mainframeplatform aanwezig zijn.

Hybrid cloud is uw snelweg naar meerwaarde

Clouds zijn echt niet allemaal hetzelfde. Wist u bijvoorbeeld dat de infrastructurele kosten voor cloud op IBM z Systems maar liefst 50% lager liggen dan op alternatieve systemen?

Bovendien biedt IBM z Systems een snel implementatiemodel om de time-to-revenue te verkorten, een uiterst veilige omgeving om uzelf te beschermen tegen inbraak en diefstal, en een open softwarestack om de keuze aan applicaties zo breed mogelijk te houden.

DevOps maakt continuous delivery van software-innovatie mogelijk

Om concurrerend te blijven, moet elke organisatie reageren op de digitale disruptie. Aan u de taak om het tempo van innovatie op te voeren zonder de stabiliteit van uw core business systemen in gevaar te brengen.

De oplossing DevOps for IBM z Systems geeft u de beschikking over een framework voor het transformeren van de software delivery, namelijk via het plannen, ontwikkelen, testen en exporteren van software op meerdere platforms.

Open source, maar dan beter

Op zoek naar een open source oplossing met uitstekende scores op het gebied van datasecurity, beschikbaarheid en performance?

Profiteer dan van de unieke mogelijkheden en capaciteiten van het IBM z Systems mainframe. En realiseer enorme kostenbesparingen en kwaliteitsverbeteringen.

Maak blinde vlekken zichtbaar

Het kost vaak de grootste moeite om complexe hybride omgevingen te beheren en om geïntegreerde IT operations en IT optimalisatie te realiseren.

IBM z Systems werkt met oplossingen voor performance management, geavanceerde automatisering en predictive IT analytics. Daarmee voert u de Service Level Availability in de gehele organisatie maximaal op. Het is nu dus mogelijk om veranderingen in uw IT Operations te voorspellen – en om preventieve maatregelen te nemen ter voorkoming van uitval en ter verhoging van de efficiency.

Is uw organisatie goed voorbereid op cyberaanvallen?

Wat hebben 25 van de 25 grootste banken, 18 van de 25 grootste retailers en 10 van de 10 grootste verzekeraars gemeen? Ze draaien allemaal op z Systems.

Klanten van IBM z Systems hebben meer rust, omdat ze weten dat ze op het betrouwbaarste platform ter wereld werken. Een krachtpatser in security, specifiek ontworpen om organisaties altijd de vereiste bescherming te bieden, ook als er sprake is van grote complexiteit, een gebrek aan personeel of een krap budget. Met z Systems krijgt u de security die u nodig hebt om het vertrouwen van uw klanten te waarborgen.

Wat wij bieden: Enterprise systems en software

Uitgelichte hardware

z13s mainframe

Verplaatst u meer dan 1 TB aan data per dag? Dan kunt u miljoenen euro's aan ETL-kosten besparen. En u kunt de TCO van webapplicaties met 48% verlagen ten opzichte van x86

Uitgelichte software

IBM Machine Learning for z/OS (US)

Maak kennis met nieuwe Augmented Intelligence software, zodat u betrouwbare voorspellende inzichten kunt opdoen

Ontdek wat er nieuw is en wat er gaat komen.

Nieuwe oplossingen

Haal alles uit uw bedrijfskritische applicaties met Application Discovery and Delivery Intelligence

Webcast

Bescherming begint al in het datacenter. Zorg voor volledige encryptie.

Event

InterConnect 2017

Versterk uw business met cloud

Webcast

In-place, real-time analytics voor onder andere VSAM, ADABAS, DB2 en IMS

Twitter

Kom in contact met experts

Matt Whitbourne
z Service Management Strategy

LinkedIn

Donna Dillenberger
IBM Fellow

LinkedIn Website