IBM z Systems

Enterprise IT opnieuw uitgevonden voor digital business:
Mobile, analytics, cloud en security

Waarom IBM z Systems mainframes

IBM z Systems verzorgen de computerinfrastructuur voor de mobiele generatie en de nieuwe app economie. Om maximaal te profiteren van de explosie aan mobiele transacties werken z Systems met in-transaction analytics. Bovendien bieden z Systems de veiligste en betrouwbaarste service delivery. Bij dit alles wordt de efficiency van de IT naar een veel hoger plan getild.Maak kennis met nieuwe mogelijkheden dankzij digital business innovatie

Succes met IBM z Systems

Wat is er op dit moment mogelijk

IBM z13: Nieuwe mogelijkheden in het digitale tijdperk

IBM z Systems op InterConnect

z Systems Wereldkampioenschappen

Mainframe Mobile App Throwdown

The Mainframe Mobile App Throwdown 2.0

Wat wij bieden

z Systems oplossingen


Enterprise mobile producten

Word een geïntegreerde en veilige mobile enterprise.

Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen

Contacteer me direct met al Uw Server en Storage vragen graag. Vriendelijke groeten, Jeroen Pijpelink


Bladeren in System z

Hardware

IBM stelt zijn wereldberoemde mainframetechnologie beschikbaar om de grote bedrijven van dit moment te helpen snel en met extreme flexibiliteit te reageren op veranderende bedrijfsomstandigheden. Of het nu gaat om automatisering en geavanceerde virtualisatietechnologie of om open industriestandaarden, IBM-mainframes leveren altijd een concurrentievoordeel op voor bedrijven die actief zijn in een slimmere wereld.

Oplossingen

De technologie, oplossingen en branchekennis van IBM helpen u om met een scherper beeld van uw klanten de concurrentie aan te gaan. Onze System z-oplossingen combineren een fundament van IBM-hardware, -software en -middleware met flexibele financierings- en pakketopties. Hiermee is uw bedrijf beter opgewassen tegen de uitdagingen waar het bedrijfsleven in een on-demand wereld mee te maken krijgt. IBM kan u helpen bij het ontwikkelen van een klantgericht beeld en kan u bijstaan bij het leveren van de juiste oplossing en de juiste producten.

Besturingssystemen

IBM System z-servers werken met een groot aantal besturingssystemen, zoals z/OS, z/VSE, z/TPF, Linux on System z en de z/VM hypervisor.

Blijf in contact met IBM z Systems

Kom in contact met z Systems experts

Bezoek ons op de volgende events

Willie Favero

Sr Certified IT Specialist, DB2 for z/OS

Willie Favero

Willie Favero is momenteel als Senior Certified Consulting IT Software Specialist werkzaam bij het Data Warehouse for System z Swat Team op het Silicon Valley Lab van IBM.  *


Hoe haalt u alles uit DB2 for z/OS en System z

Deze blog richt zich op een open uitwisseling van ideeën met betrekking tot de implementatie van workloads op DB2 for z/OS


Andere manieren om met Willie in contact te komen


*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.

*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.

Video's en succesverhalen van klanten

Het IBM mainframe biedt ons "één bron van de waarheid"... Doordat we het gedrag van individuele consumenten kunnen bepalen, kunnen we die consumenten individuele aandacht geven

— CEO, Kenya Power

We waren op zoek naar iets dat meteen bij levering al zou werken en dat de nodige schaalbaarheid, performance en betrouwbaarheid bood.

— Kevin Barber, CIO, SinfoniaRx

Het mainframe biedt Citi de mogelijkheid om topklasse innovatie tot leven te wekken.

— Don Callahan, hoofd Operations and Technology, Citi

IBM weet dat hybride cloud de toekomst is. Met IBM kunnen we nieuwe segmenten van een groeimarkt betreden.

— Steve Groom, CEO, Vissensa

Voor Halkbank komt het gewoon neer op de betrouwbaarheid, stabiliteit en veiligheid van IBM...

— Ayhan Yalkut, System z Manager, Halkbank