Waarom Z?

Vertrouwen is de valuta van de digitale economie

De wereld ondergaat momenteel een volledige transformatie. Deze heeft een diepgaand effect, niet alleen op ons als individuen, maar ook op bedrijven en op de maatschappij als geheel. Naarmate bedrijven zich meer aanpassen om munt te slaan uit de digitale transformatie, zal vertrouwen steeds vaker worden geaccepteerd als de valuta van deze nieuwe economie. Met IBM Z als fundament van uw bedrijf bent u klaar om in deze economie succes te hebben.

 
 

IBM Z houdt bedrijven wereldwijd draaiend:

✓  De 10 grootste verzekeraars

✓  44 van de 50 grootste banken

✓  18 van de 25 grootste retailers

✓  90% van de grootste airlines

 
 

Kijk wat er mogelijk is met IBM Z enterprise solutions

 

Blockchain is de realiteit. Bent u er klaar voor?

Blockchain is de toekomst. Dat weet u. Maar hebt u ook het juiste platform? Is het snel genoeg? Is het veilig genoeg?

Als u overstapt op blockchain, kunt u erop vertrouwen dat IBM Z de vereiste cryptografie, beveiliging en betrouwbaarheid levert. En u kunt de blockchaindata naadloos integreren met de transactionele data die al op uw Z mainframeplatform aanwezig zijn.

 

Hybrid cloud is uw snelweg naar meerwaarde

Clouds zijn echt niet allemaal hetzelfde. Wist u bijvoorbeeld dat de infrastructurele kosten voor cloud op IBM Z maar liefst 50% lager liggen dan op alternatieve systemen?

Het IBM Z platform heeft nog veel meer te bieden: een snel implementatiemodel om de time-to-revenue te verkorten. Een uiterst veilige omgeving om uzelf te beschermen tegen inbraak en diefstal. En een open softwarestack om de keuze aan applicaties zo breed mogelijk te houden.

 

Is uw organisatie goed voorbereid op cyberaanvallen?

Wat hebben 25 van de 25 grootste banken, 18 van de 25 grootste retailers en 10 van de 10 grootste verzekeraars gemeen? Ze draaien allemaal op Z.

Klanten van IBM Z hebben meer rust, want ze weten dat ze op het betrouwbaarste platform ter wereld werken. Een krachtpatser in security, specifiek ontworpen om organisaties altijd de vereiste bescherming te bieden, ook als er sprake is van grote complexiteit, een gebrek aan personeel of een krap budget. Met Z krijgt u de encryptie en security die u nodig hebt om het vertrouwen van uw klanten te waarborgen.

 

Concrete problemen aangepakt met analytics en machine learning

Alles in uw organisatie produceert data. Maar hoe zet u die data om in betrouwbare intelligence? Met machine learning krijgen systemen het vermogen om te leren zonder specifiek geprogrammeerd te worden. U krijgt wel de krachtige tools, maar u hoeft er nauwelijks iets voor te doen. Met het Z platform profiteert u van oplossingen die gebruikmaken van de aanwezige mensen, processen en infrastructuren. Uw digital journey krijgt de wind mee.

 

Maak blinde vlekken zichtbaar

Het kost vaak de grootste moeite om complexe hybride omgevingen te beheren en om geïntegreerde IT operations en IT optimalisatie te realiseren.

IBM Z werkt met oplossingen voor performance management, geavanceerde automatisering en predictive IT analytics. Daarmee voert u de Service Level Availability in de gehele organisatie maximaal op. Het is nu dus mogelijk om veranderingen in uw IT Operations te voorspellen – en om preventieve maatregelen te nemen ter voorkoming van uitval en ter verhoging van de efficiency.

 

DevOps maakt continuous delivery van software-innovatie mogelijk

Om concurrerend te blijven, moet elke organisatie reageren op de digitale disruptie. Aan u de taak om het tempo van innovatie op te voeren zonder de stabiliteit van uw core business systemen in gevaar te brengen.

DevOps for IBM Z geeft u de beschikking over een framework voor het transformeren van de software delivery, namelijk via het plannen, ontwikkelen, testen en exporteren van software op meerdere platforms.

 

Open source, maar dan beter

Op zoek naar een open source oplossing met uitstekende scores op het gebied van datasecurity, beschikbaarheid en performance?

Profiteer dan van de unieke mogelijkheden en capaciteiten van het IBM Z mainframe. Realiseer bovendien enorme kostenbesparingen en kwaliteitsverbeteringen.

 
 

Wat wij bieden: Betrouwbare systemen en software

 

Uitgelichte hardware

z14 mainframe

Maak kennis met de nieuwe enterprise mainframe server – uw fundament voor betrouwbare digitale ervaringen

 
 

Uitgelichte software

IBM Machine Learning for z/OS

Maak kennis met nieuwe Augmented Intelligence software, zodat u betrouwbare voorspellende inzichten kunt opdoen

 

Ontdek wat er nieuw is en wat er gaat komen

Nieuwe oplossingen

Haal alles uit uw bedrijfskritische applicaties

Webcast

Bescherming begint al in het datacenter. Zorg voor volledige encryptie.

Video

Ontwikkel analysemodellen en verbeter ze met machine learning

Klantverhaal

Donegal Insurance ondersteunt zijn groei met een hyperstabiel platform

 

Kom in contact met experts

Matt Whitbourne

Matt Whitbourne
Z Service Management Strategy

X

Frank deGilio

Frank deGilio
Chief Architect voor Cloud IBM Systems

LinkedIn:

Donna Dillenberger

Donna Dillenberger
IBM Fellow

in BG

Michael Jordan

Michael Jordan
Distinguished Engineer Z Security

LinkedIn: