Waarom IBM mainframeservers?

IBM Z® mainframes bieden ultrakorte responstijden, extreme betrouwbaarheid, nagenoeg 100% uptime en ’s werelds beste security.

Het nieuwste mainframe, de IBM z14, is speciaal ontworpen voor betrouwbare digitale ervaringen. Dit enterprisesysteem heeft alles te bieden: pervasive encryption, krachtige clouds, real-time inzicht, machine learning en transparante blockchain.

100% encryptie is
100% mainframe

Vergelijk mainframes

Wilt u upgraden?

Zoek het mainframe dat het beste past bij uw pakket van eisen

IBM z14

IBM z14

De nieuwste generatie mainframes staat garant voor ultieme bescherming van uw data, vereenvoudigde compliance, de inzet van machine learning en een beter cloud datacenter platform.

Wilt u upgraden?

Zoek het mainframe dat het beste past bij uw pakket van eisen

IBM z14

IBM z14

De nieuwste generatie mainframes staat garant voor ultieme bescherming van uw data, vereenvoudigde compliance, de inzet van machine learning en een beter cloud datacenter platform.

IBM z13

IBM z13

Deze eerdere generatie biedt snel inzicht, verkleint de risico's door transacties te beschermen en realiseert schaalgrootte. Totdat de z14 op de markt kwam, was dit het beste mainframe.

IBM z13s

IBM z13s

Dit mainframe heeft dezelfde mogelijkheden als de z13, maar dan in een kleinere behuizing en voor een zeer aantrekkelijke prijs. De z13s verlaagt de drempel om over te stappen op een uiterst veilig en beschikbaar systeem voor hybrid cloud en real-time analytics.

IBM zBC12

IBM zBC12

Al sinds zijn introductie profiteren klanten volop van mainframe computing voor een lage prijs en met granulaire groeimogelijkheden.

Verken mainframe servertechnologie

I/O connectiviteit (US)

IBM mainframes kunnen beschikken over maximaal 320 afzonderlijke kanalen voor input- en outputconnectiviteit (I/O), met een zee aan ruimte voor schaalbaarheid en “always on” mogelijkheden.

Networking (US)

Door de voortdurende ontwikkelingen op het gebied van hardware- en TCP/IP-technologie wordt de integrale rol van het mainframe verder versterkt, zeker als het gaat om een on-demand verwerkingsomgeving waarin uw netwerk krachtig overeind blijft.


Resiliency (US)

Met IBM Z behoren outages voorgoed tot het verleden. Applicaties blijven 24X7 beschikbaar, want systeemwijzigingen kunnen worden doorgevoerd zonder het systeem offline te halen.


Security

IBM mainframes bieden op alle punten enterprise security: cloud, blockchain en analytics. Ze zijn in staat om kwetsbaarheden te voorspellen en om meerdere niveaus van beveiliging te waarborgen - van infrastructuur tot endpoint.


GDPS (US)

GDPS, een unieke IBM mainframetechnologie, regelt de high-availability en potentiële disaster recovery voor elke virtuele locatie.

LSPR (US)

De LSPR-verhoudingen (Large System Performance Reference) geven aan hoe IBM de relatieve processorcapaciteit in een omgeving zonder beperkingen beoordeelt voor specifieke benchmarkworkloads en systeembesturingsprogramma's.

Parallel Sysplex (US)

Multi-system data sharing maakt directe en gelijktijdige lees/schrijf-toegang tot gemeenschappelijke data mogelijk vanaf alle dataverwerkende nodes, zonder concessies te doen aan de performance of integriteit.


Meer servertechnologieën (US)

Met IBM Z profiteert u van de technische innovaties die 's werelds meest betrouwbare server uniek maken, en van de laagste kosten per transactie.