System z hardware

Waarom System z

IBM stelt zijn wereldberoemde mainframetechnologie beschikbaar om de grote bedrijven van dit moment te helpen snel en met extreme flexibiliteit te reageren op veranderende bedrijfsomstandigheden. Met hun automatisering en geavanceerde virtualisatietechnologie zorgen IBM mainframes voor een concurrentievoordeel dat uw organisatie grotere kansen biedt op succes.

Lees verder

zEnterprise innovaties

Nieuwe features leveren nog meer zakelijk voordeel op

Bekijk de video

zEnterprise BC12 - Demo

System z expert Christy Shroeder bespreekt de mogelijkheden van de nieuwe zBC12

SystemenLees het onderzoeksrapport

Groter, Beter, Sneller

Ontdek de nieuwe mogelijkheden voor workloads die met de zEC12 beschikbaar komen voor zEnterprise

Lees het artikel van IDC

Kostbare outages voorkomen

Detecteer anomalieën en lever hogere serviceniveaus met IBM zAware

Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.


Bladeren in System z

Hardware

IBM stelt zijn wereldberoemde mainframetechnologie beschikbaar om de grote bedrijven van dit moment te helpen snel en met extreme flexibiliteit te reageren op veranderende bedrijfsomstandigheden. Of het nu gaat om automatisering en geavanceerde virtualisatietechnologie of om open industriestandaarden, IBM-mainframes leveren altijd een concurrentievoordeel op voor bedrijven die actief zijn in een slimmere wereld.

Oplossingen

De technologie, oplossingen en branchekennis van IBM helpen u om met een scherper beeld van uw klanten de concurrentie aan te gaan. Onze System z-oplossingen combineren een fundament van IBM-hardware, -software en -middleware met flexibele financierings- en pakketopties. Hiermee is uw bedrijf beter opgewassen tegen de uitdagingen waar het bedrijfsleven in een on-demand wereld mee te maken krijgt. IBM kan u helpen bij het ontwikkelen van een klantgericht beeld en kan u bijstaan bij het leveren van de juiste oplossing en de juiste producten.

Besturingssystemen

IBM System z-servers werken met een groot aantal besturingssystemen, zoals z/OS, z/VSE, z/TPF, Linux on System z en de z/VM hypervisor.IBM zEnterprise EC12

  • Maak kennis met de IBM zEnterprise EC12

    De veilige cloud voor data, waarmee grote ondernemingen de serviceverlening aan hun klanten kunnen verbeteren

Speciale aanbiedingen