z Systems Hardware

IBM mainframes: Het betrouwbare enterprise platform

Infrastructuur is belangrijk. Veel bedrijven stappen over op het IBM mainframe omdat het niet alleen ongeëvenaarde beveiliging biedt, maar ook operationele efficiency, snelheid, naadloze scaling en lagere kosten per transactie. Het IBM z System, 's werelds belangrijkste data en transactie engine, is bij uitstek geschikt voor de mobile generatie, integreert transacties en analytics en maakt de IT veel efficiënter dankzij uiterst betrouwbare clouds.

Annoncering van het z13 mainframe

Enterprise IT opnieuw uitgevonden voor digital business

BC12 demo

z Systems expert Christy Shroeder bespreekt de mogelijkheden van de zBC12

In de schijnwerpers

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in z Systems

Hardware

IBM stelt zijn wereldberoemde mainframetechnologie beschikbaar om de grote bedrijven van dit moment te helpen snel en met extreme flexibiliteit te reageren op veranderende bedrijfsomstandigheden. Of het nu gaat om automatisering en geavanceerde virtualisatietechnologie of om open industriestandaarden, IBM-mainframes leveren altijd een concurrentievoordeel op voor bedrijven die actief zijn in een slimmere wereld.

Oplossingen

De technologie, oplossingen en branchekennis van IBM helpen u om met een scherper beeld van uw klanten de concurrentie aan te gaan. Onze z Systems-oplossingen combineren een fundament van IBM-hardware, -software en -middleware met flexibele financierings- en pakketopties. Hiermee is uw bedrijf beter opgewassen tegen de uitdagingen waar het bedrijfsleven in een on-demand wereld mee te maken krijgt. IBM kan u helpen bij het ontwikkelen van een klantgericht beeld en kan u bijstaan bij het leveren van de juiste oplossing en de juiste producten.

Besturingssystemen

IBM z Systems-servers werken met een groot aantal besturingssystemen, zoals z/OS, z/VSE, z/TPF, Linux on z Systems en de z/VM hypervisor.