Vertrouwen. Bedrijven die het hebben presteren 300% beter dan bedrijven zonder. Lees hoe u vertrouwen in het middelpunt van uw digitale transformatie kunt plaatsen.

Bekijk video

De opkomst van vertrouwen

Rachel Botsman, wiens theorie over collaboratieve consumptie door TIME als een van “Tien ideeën die de wereld gaan veranderen” werd genoemd, legt het uit.

Bekijk video

Vertrouwen als onderscheidende factor

Ross Mauri, VP IBM Systems, laat zien hoe u vertrouwen kunt opbouwen met behulp van beveiliging, transparantie, real time inzichten, snellere services en krachtige clouds.

Ontdek hoe u vertrouwen kunt opbouwen (YouTube, 02:29) Meer zien (US)

 

Maak kennis met IBM z14

Lever betrouwbare ervaringen. IBM® z14™ zorgt voor de ultieme beveiliging van gegevens met 100% encryptie – en is tegelijkertijd connected in de cloud voor snellere innovatie tegen lagere kosten. En u krijgt sneller diepere inzichten door de toepassing van machine learning op uw meest waardevolle bedrijfsgegevens.

Het belang van een betrouwbaar platform

8,5 x

veiliger

93%

lagere kosten

In het algemeen kost een inbraak $4M en slechts 4% van de 7 miljard records die recentelijk zijn buitgemaakt, waren versleuteld. Met de IBM z14 versleutelt u 100% van uw data, beschermt u uw data 8,5 x zo effectief, tegen 93% lagere kosten en een 81% lagere inspanning.

Bekijk video

300% ROI.

Tot 90% snellere ontwikkeling.

Werk met open, connected en krachtige clouds. IBM Z past naadloos in veilige, hybride omgevingen, zorgt in het algemeen voor 300% ROI, verlaagt de kosten met 47% en verkort de ontwikkelingstijd tot 90%, zonder specialistische vaardigheden.

Bekijk video

Inzicht in real time.

Self-tuning van modellen binnen dagen.

80% van de data wereldwijd kan op dit moment niet doorzocht worden. Ze bevinden zich achter de bedrijfsfirewall. Met IBM Z en machine learning kunt u op een veilige manier inzichten winnen - ter plekke en in real time – en uw modellen passen zich binnen een paar dagen aan middels self-tuning.

Bekijk video

Wat vertrouwen kan voor uw sector en rol kan betekenen

Betrouwbare ervaringen voor bankzaken en finance

 
 

Vertrouwen opbouwen in dienstverlening

 

Een platform dat meer agile en open is voor DevOps

 
 

De waarde van een betrouwbare blockchain