IBM z Systems

Enterprise IT opnieuw uitgevonden voor digital business:
Mobile, analytics, cloud en security

Ontdek het nieuwe mogelijke met nieuwe IBM z Systems oplossingen

Overal verschuift de focus binnen organisaties naar het creëren van waarde, excellente service en een betere klantervaring. Digital business innovatie is de motor achter de groei van grote bedrijven. Deze nieuwe en vernieuwde z Systems oplossingen voor mobile, analytics, cloud en security zijn gebouwd om u in het digitale tijdperk een koppositie te bezorgen.

Recentelijk geannonceerd: Het mainframe ontworpen voor digital business


IBM z13 mainframe

Het IBM z13 mainframe

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in z Systems

Hardware

IBM stelt zijn wereldberoemde mainframetechnologie beschikbaar om de grote bedrijven van dit moment te helpen snel en met extreme flexibiliteit te reageren op veranderende bedrijfsomstandigheden. Of het nu gaat om automatisering en geavanceerde virtualisatietechnologie of om open industriestandaarden, IBM-mainframes leveren altijd een concurrentievoordeel op voor bedrijven die actief zijn in een slimmere wereld.

Oplossingen

De technologie, oplossingen en branchekennis van IBM helpen u om met een scherper beeld van uw klanten de concurrentie aan te gaan. Onze z Systems-oplossingen combineren een fundament van IBM-hardware, -software en -middleware met flexibele financierings- en pakketopties. Hiermee is uw bedrijf beter opgewassen tegen de uitdagingen waar het bedrijfsleven in een on-demand wereld mee te maken krijgt. IBM kan u helpen bij het ontwikkelen van een klantgericht beeld en kan u bijstaan bij het leveren van de juiste oplossing en de juiste producten.

Besturingssystemen

IBM z Systems-servers werken met een groot aantal besturingssystemen, zoals z/OS, z/VSE, z/TPF, Linux on z Systems en de z/VM hypervisor.

Blijf in contact met IBM z Systems


Nieuw voor mobile

Automatiseer het testen van uiterst complexe en geïntegreerde mobile apps. Gebruik voor het testen een complete automatiseringsoplossing met regressie-, performance- en schaalbaarheidstests -- plus integratie.

Nieuw voor cloud

Implementeer flexibele systeemrapportage in uw volledige cloud omgeving. Verlaag de kosten met onder meer een lager CPU-verbruik en betere mogelijkheden voor het verzamelen van data.

Nieuw voor de enterprise-grade Linux infrastructuur

Vereenvoudig het beheer van gevirtualiseerde Linux-omgevingen. Door de intuïtieve manier van werken krijgt de kracht van z/VM virtualisatie ruim baan en nemen de productiviteit en efficiency toe.

Vereenvoudig de informatielevenscyclus en het actieve file management met een snel, uiterst beschikbaar en sterk schaalbaar geclusterd file system

Nieuw en vernieuwd voor operational en business analytics

Integreer performance metrics met logboekanalyse om problemen sneller op te sporen, te isoleren en op te lossen

Vereenvoudig de zakelijke gebruikerservaring en het end-to-end management van runtime artefacten

Verbeter de performance van complexe datawarehousing-, business intelligence- en analytics-workloadsNieuwe tools voor big data en informatiemanagement:

Meer informatie over: