Hoe stimuleert u de digitale transformatie?

Met data en inzichten die een rijkere klantervaring opleveren. En met een betrouwbaar platform dat de data beschermt en dat de verwachte service levert. Is uw cloudplatform zo ver?

Ross Mauri, General Manager van IBM Z, en Bobby Cameron, VP en Principal Forrester Analyst, bespreken de rol van het mainframe bij het efficiënt opzetten en implementeren van secure cloud services in een multi-cloud infrastructuur. Waarom is een secure cloud doorslaggevend voor transformatie?

Dit is het jaar. Analisten van IDC verwachten dat 85% van de enterprise IT kiest voor een multi-cloud architectuur.

In de digitale transformatie betaalt vertrouwen zich uit. IDC ontdekte dat betrouwbare bedrijven bijna 300% beter presteren dan andere.

De keuze van het verkeerde platform kan duur uitpakken. Ponemon Institute heeft berekend dat de gemiddelde kosten van een gegevensdiefstal in 2017 $3,6 miljoen bedroegen.

Maak kennis met het veiligste cloud platform

IBM breidt de z14 familie uit met een nieuw single-frame model, gebouwd volgens een standaard vormfactor. Voor bedrijven van elke omvang is het nu mogelijk om voor een lage prijs een secure cloud-infrastructuur op te zetten en met behulp van betrouwbare digitale ervaringen te profiteren van nieuwe opportunity's.

Waarom IBM Z

Bescherm uw reputatie in het digitale tijdperk

In 2017 werden er per dag gemiddeld 5,5 miljoen records gestolen. Zorg dat uw bedrijf niet in het nieuws komt in verband met gegevensdiefstal en kies voor de z14, want die versleutelt 100% van uw applicatie-, database- en cloud service-data. Bescherm uzelf met de unieke workload isolatie tegen dreigingen van binnenuit en van buitenaf. Het kost minder geld en moeite dan op andere platforms. Bovendien hoeft u uw applicaties niet aan te passen en zijn de gevolgen voor de SLA's uiterst gering.

Ontwikkel een secure multi-cloud strategie

Bedrijven met een cloudstrategie hebben een 2,5x hogere brutowinst. De multi-cloud realiteit van dit moment vraagt om het platform met de hoogste mate van beveiliging tegen gegevensdiefstal – IBM z14. Tel dit op bij de toonaangevende performance, schaalbaarheid en beschikbaarheid van de z14 en u hebt een secure cloud platform waaraan u uw meest bedrijfskritische zaken kunt toevertrouwen.

Versnel de innovatie met enterprise DevOps

Hoe vindt u de juiste balans tussen innovatie en stabiliteit? Kunt u 's morgens een applicatie bedenken en diezelfde applicatie 's middags al implementeren? IBM Z biedt een open, end-to-end, multi-platform DevOps oplossing met een consumable API framework, met de tools waar ontwikkelaars graag mee werken. Zo koppelt u uw bedrijfsassets aan het externe cloud ecosysteem.

Lever kwaliteitsservices, snel en grootschalig

Opschalen binnen één en hetzelfde systeem betekent dat uw bedrijf kan groeien zonder dat uw datacenter groeit. IBM Z maakt het mogelijk om de service consequent op topniveau te houden – zelfs tijdens pieken in de vraag. Met IBM z14 single-frame kunt u onmiddelijk opschalen tot 58 miljard databasetransacties per dag – en op het dual-frame zelfs tot 377 miljard transacties per dag.

Ontsluit de inzichten die in data verborgen zitten

Wereldwijd ligt 80% van de data onbereikbaar achter de firewall. Bedrijven die al vroeg overstapten op machine learning, profiteren nu van een duidelijk concurrentievoordeel en van toegenomen efficiency. Met machine learning op IBM Z legt u in real-time inzichten bloot en haalt u maximale waarde uit de enorme hoeveelheid data die veilig op het mainframe blijft.

Geef uw organisatie een digitale transformatie

Woon onze virtuele summit bij en ontdek hoe u de cloud innovatie kunt versnellen, hoe u inzichten opdoet en hoe u meerwaarde creëert.

Wat kan IBM Z voor u doen?