Het is mogelijk: toepasbaar inzicht in alle data -- op één systeem

Nieuwe zEnterprise producten voor analytics en big data


Real-time analytics levert bedrijfsinzicht op de plek waar het ertoe doet. Dit wordt steeds belangrijker. Hoe kunnen organisaties die verdrinken in data, hun data gebruiken om bedrijfswaarde te genereren en omzetgroei te realiseren? Veel organisaties verplaatsen hun analysefuncties naar de plek waar de transactieprocessen zich bevinden. Voor het merendeel van de toonaangevende bedrijven ter wereld is het antwoord: System z.

Sneller inzicht op het punt van transactie met HTAP

Transformeer uw IT-infrastructuur en stimuleer de innovatie met Hybrid Transaction Analytical Processing (HTAP). Door de grotere mate van situational awareness en business agility ontstaat op System z de mogelijkheid om analytics op een andere manier te gaan benaderen: niet meer als een afzonderlijke activiteit, maar als een integraal onderdeel van het bedrijfsproces.

Voer geavanceerde, real-time analyses van bedrijfsdata uit in de context van business operations:

Nieuw! IBM InfoSphere BigInsights for Linux on System z (US)

Verander grote hoeveelheden complexe data in inzichten en pak daarmee een groot aantal uitdagingen aan: operationele efficiency, advanced analytics en data exploration. Profiteer van de kracht van Hadoop op het meest betrouwbare, schaalbare en beschikbare high-performance platform dat op de markt is.

IBM DB2 Analytics Accelerator (US)

Levert extreem snelle performance voor data-intensieve en complexe DB2-query's voor data warehousing, business intelligence en analytics. Nieuwe functies zoals schijfencryptie voor data-at-rest en prestatieverbeteringen voor CPU-intensieve workloads leiden tot een algehele verbetering van de analysemogelijkheden.

Hardware

IBM provides world-class IBM mainframe technology to help today's enterprises respond quickly to evolving business conditions and with extreme flexibility. From automation to advanced virtualization technologies and open industry standards, IBM mainframes help deliver competitive advantages for enterprises contributing and succeeding on a smarter planet.

Operating Systems

IBM System z supports multiple operation systems:

Solutions

IBM's technology, solutions and industry expertise can help you find the competitive edge with a sharper understanding of your customers. Our System z solutions combine the foundation of IBM hardware, software and middleware with flexible financing and packaging options to help your business meet and overcome the challenges of doing business in the on demand world. IBM can help you develop a customer-centric view—and assist you in delivering the right solution and the right products.


Kom in contact met de System z-experts

Willie Favero

Sr Certified IT Specialist, DB2 for z/OS

Willie Favero

Willie Favero is momenteel als Senior Certified Consulting IT Software Specialist werkzaam bij het Data Warehouse for System z Swat Team op het Silicon Valley Lab van IBM. *


Hoe haalt u alles uit DB2 for z/OS en System z

Deze blog richt zich op een open uitwisseling van ideeën met betrekking tot de implementatie van workloads op DB2 for z/OS


Andere manieren om met Willie in contact te komen


*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.

Roland Seiffert

IBM System z-based Workload-optimized Solutions
IBM Systems Optimization Competency Center

Roland Seiffert

Roland is de technisch directeur van een nieuwe divisie binnen de IBM-organisatie in Böblingen, het Systems Optimization Competency Center genaamd. Hij richt zich op het verbeteren van de strategie voor IBM System z business analytics via geoptimaliseerde integratie.

Tot voor kort maakte Roland deel uit van het kern ontwerpteam van zEnterprise. Daarin fungeerde hij als architect voor de integratie en het beheer van hypervisors voor zBX-geïntegreerde systemen. Hij heeft ook gewerkt als lead architect voor hybride technologie van Linux op System z — met een nadruk op het werken met heterogene en host/optimizer structuren in hybride workloads. *


Andere manieren om met Roland in contact te komen


*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.

Blijf in contact met IBM System z

Nieuwe producten voor data availability en cloud

Nieuw! Elastic Storage for Linux on System z (722KB)

Elastic Storage is gebaseerd op IBM GPFS technologie en staat garant voor snelle gegevenstoegang, end-to-end beschikbaarheid, betrouwbaarheid en integriteit.

Nieuw! IBM Cloud Manager with OpenStack (1,09MB)

Overzichtelijk cloudbeheer met verbeterde oplossingen voor private / hybrid cloud en voor Service Providers.