Besturingssystemen

Voor System x en BladeCenter 

Linux

Profiteer van de kracht van open standaarden en bouw een Linux®-infrastructuur die wordt ondersteund door de leidende positie van IBM en de toonaangevende Linux-distributies.

Windows

Verklein de risico's en verhoog de productiviteit met x86-servers die optimaal zijn afgestemd op een reeks Microsoft® Windows® Server-producten.

VMware

U profiteert van een uitermate flexibele, betrouwbare en schaalbare IT-omgeving met VMware® op x86-servers, ontworpen voor virtualisatie.

Solaris

U krijgt de performance en de betrouwbaarheid die u nodig hebt voor veeleisende technische rekenapplicaties, met een veilige en robuuste IT-infrastructuur.

Besturingssystemen voor BladeCenter-servers met POWER-processors

IBM i

Het besturingssysteem IBM i staat op BladeCenter-servers met POWER-processors garant voor een efficiënte en bestendige besturingsomgeving.

AIX

Op BladeCenter-servers met POWER-processors biedt AIX® een zeer hoge mate van flexibiliteit en performance.

Contact Lenovo

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de Nederland als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO