Opties en upgrades

IBM System x staat bekend om zijn kwaliteitscomponenten waarmee u de performance en mogelijkheden van uw server kunt verbeteren en optimaliseren.

Opslag

Maximale lees- en backupsnelheid met opslagopties voor System x. Snelle lokale SAS-, SATA- en SED-stations, gepoolde netwerkopslag, adapters en toonaangevende RAID-oplossingen stroomlijnen de werking van het datacenter.

Geheugen en processor

De geheugen- en processorportefeuille van IBM biedt dezelfde betrouwbaarheid, performance en kwaliteit als de IBM System x- en BladeCenter-servers. Deze opties sluiten naadloos aan bij de applicaties en workloads van dit moment.
 

Netwerken

Bovenin het rek geplaatste Ethernet netwerkswitches van IBM System x zijn ideaal voor datacenters, waar de integratie van netwerk en servers voorop staat.

 

Rek- en voedingsinfrastructuur

Optimale apparatuur voor de infrastructuur is cruciaal voor het verbeteren van de efficiency en beschikbaarheid van de IT in datacenters, nu en in de toekomst. IBM-producten voor de rek- en voedingsinfrastructuur zijn specifiek ontworpen voor IBM System x-servers.

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.  • De overgang van IBM x86 naar Lenovo

    Hoor van IBM executives en bekijk nieuwsreportages omtrent Lenovo's voorgenomen aanschaf van IBM's x86 server business.