Opties en upgrades

IBM System x staat bekend om zijn kwaliteitscomponenten waarmee u de performance en mogelijkheden van uw server kunt verbeteren en optimaliseren.

Opslag

Maximale lees- en backupsnelheid met opslagopties voor System x. Snelle lokale SAS-, SATA- en SED-stations, gepoolde netwerkopslag, adapters en toonaangevende RAID-oplossingen stroomlijnen de werking van het datacenter.

Geheugen en processor

De geheugen- en processorportefeuille van IBM biedt dezelfde betrouwbaarheid, performance en kwaliteit als de IBM System x- en BladeCenter-servers. Deze opties sluiten naadloos aan bij de applicaties en workloads van dit moment.
 

Netwerken

Bovenin het rek geplaatste Ethernet netwerkswitches van IBM System x zijn ideaal voor datacenters, waar de integratie van netwerk en servers voorop staat.

 

Rek- en voedingsinfrastructuur

Optimale apparatuur voor de infrastructuur is cruciaal voor het verbeteren van de efficiency en beschikbaarheid van de IT in datacenters, nu en in de toekomst. IBM-producten voor de rek- en voedingsinfrastructuur zijn specifiek ontworpen voor IBM System x-servers.

Contact Lenovo

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de Nederland als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO

  • De overgang van IBM x86 naar Lenovo

    Hoor van IBM executives en bekijk nieuwsreportages omtrent Lenovo's voorgenomen aanschaf van IBM's x86 server business.