Ontdek nieuwe business insights

Sneller betere beslissingen nemen met nieuwe IBM System x oplossingen

Ontdek nieuwe kennis, strategieën en inzichten met real-time analytics met de nieuwe System x® oplossingen met SAP HANA™ en iDataPlex dx360 M4.


  • IBM Systems oplossingen voor SAP HANA - SAP HANA Edge Edition

    Uw organisatie kan een flinke voorsprong op de concurrentie nemen met SAP HANA, Edge Edition en de IBM System x3650 M4, x3550 M4 of x3500 M4 high performance servers. Dit real-time, in-memory analyticsplatform geeft onmiddellijk antwoord op uw meest essentiële vragen – zodat u sneller beter gefundeerde beslissingen kunt nemen, in uw hele bedrijf. Vereenvoudig uw IT-landschap en maak gebruik van ongeëvenaarde verwerkingssnelheid, text en data mining, en modelleerprogramma's.

  • IBM Systems oplossingen voor SAP HANA- SAP Business One Analytics, aangestuurd door SAP HANA

    Ontdek nieuwe manieren om uw bedrijf te laten groeien, met analytics aangestuurd door het SAP HANA™ platform en de IBM System x3650 M4, x3550 M4 or x3500 M4 high performance servers. Profiteer van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van in-memory computingtechnologie voor analyse en rapportage die het mogelijk maakt dat u in real-time toegang krijgt tot informatie, zonder dat u een beroep hoeft te doen op gespecialiseerde IT-ers. Neem sneller betere beslissingen en verhoog de productiviteit van uw medewerkers door uw gebruikers de controle te geven over de informatie die ze nodig hebben.


  • IBM System x iDataPlex dx360 M4 is vernieuwd: schaalbaar, high-performance computing systeem dat voldoet aan uw eisen inzake analytics

    Analytics, imaging en simulatie workloads verlangen een extreme compute power. Het IT budget staat echter voortdurend onder druk om op de meest rendabele manier te voldoen aan de vraag vanuit de business. IBM System x iDataPlex dx360 M4, waarvan kortgeleden een update op de markt is gekomen, is een schaalbaar high-performance computing systeem dat eenvoudig te beheren is, energiezuinig werkt en een buitengewone dichtheid heeft. Het vernieuwde systeem ondersteunt de Intel Xeon® Phi™ coprocessor en de nieuwste NVIDIA® GPU's voor gespecialiseerde workloads zonder dat dit ten koste gaat van de grote energiezuinigheid van het iDataPlex systeem. Dit flexibele systeem biedt een uitzonderlijke combinatie van performance en besparingen op de TCO.

Contact Lenovo

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de Nederland als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO

Succesverhalen van klanten:

iDataPlex dx360 M4

Deze 2-socket half diepe server vormt een compacte, flexibele oplossing met een lage TCO.