De IT transformeren om het inzicht en de efficiency te vergroten.


Nieuwe x86-producten die de rentabiliteit
van de IT verhogen

Met onze nieuwe portfolio van x86-servers en -oplossingen kunt u uw IT omvormen om meer inzicht en efficiency te bieden

Hoe groot of klein uw computing workload ook is -- van de boekhouding van een klein bedrijf tot modellen voor wereldwijde financiële markten -- we hebben altijd een systeem om uw bedrijf nu en in de toekomst te ondersteunen.

Deze geavanceerde producten van IBM vormen de basis van Smarter Computing-oplossingen waarmee u de knelpunten van dit moment effectief kunt aanpakken..

ACHIEVE A BETTER FUTURE. FASTER.

Veilig een complexe toekomst tegemoet met oplossingen van IBM System x

Technical computing

IBM Intelligent Cluster-oplossingen voor technical en high-performance computing bestaan uit toonaangevende IBM System x-servers, opslag en software, plus componenten van andere leveranciers. Er is dus een ruime keus aan technologie voorhanden, binnen een geïntegreerde, kant-en-klare oplossing. Elke oplossing wordt door IBM uitvoerig getest en geoptimaliseerd om een maximale betrouwbaarheid, interoperabiliteit en performance te garanderen. Daardoor kunnen deze systemen snel worden geïmplementeerd, zodat u meteen aan het werk kunt om dat te doen waar het om gaat: uw bedrijfsdoelstellingen realiseren.

Desktopvirtualisatie

IBM SmartCloud Desktop Infrastructure biedt oplossingen voor desktopvirtualisatie die zowel grote als kleine bedrijven helpen de snelle toename van mobiele apparatuur en eigen apparatuur van werknemers in goede banen te leiden. SmartCloud Desktop Infrastructure is gebaseerd op een open en flexibele referentiearchitectuur en ondersteunt een veelheid aan hardware, software en services. U kunt dus altijd een oplossing kiezen die het beste aansluit bij de unieke eisen van uw bedrijf.

SAP Business Warehouse

IBM Systems solution for SAP NetWeaver Business Warehouse Accelerator is nu verkrijgbaar voor IBM BladeCenter HS23 bladeservers. Dankzij de mogelijkheid om 32, 64 of 96 GB geheugen per blade te gebruiken, kunt u uw landschap consolideren en zodanig opschalen dat het ook overweg kan met de grootste SAP Business Warehouse-data.

Cloud computing

IBM SmartCloud Entry on IBM BladeCenter Foundation for Cloud vormt een krachtige, eenvoudig te implementeren private cloud-oplossing waarvan de schaal gemakkelijk kan worden aangepast aan uw veranderende behoeften. De nieuwste versie van BladeCenter Foundation for Cloud ondersteunt VMware vSphere 5.0, HS23 bladeservers en IBM Storwize v7000. IBM SmartCloud Entry 2.3 kent diverse updates en nieuwe functies.

IBM System x3750 M4
Een 2U, 4-socket systeem met een grote dichtheid, uitgerust met Intel Xeon E5-4600-processors en maximaal 1,5 TB geheugen. Het is een ideaal systeem voor bedrijven die hun 2-socket systemen ontgroeid zijn, maar ook voor HPC- en floating-point-intensieve applicaties

IBM System x iDataPlex dx360 M4
The iDataPlex dx360 M4 is for data centers that require high performance, yet are constrained on floor space, power and cooling. The dx360 M4 supports the Intel Xeon processor E5-2600 product family and is ideal for clients that need a dense, flexible solution.

IBM BladeCenter HS23E
De iDataPlex dx360 M4 is bedoeld voor datacenters die hoge prestaties verlangen maar die beperkt zijn wat betreft het vloeroppervlak, de elektriciteit en de koeling. De dx360 M4 werkt met Intel Xeon E5-2600-processors en is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan een compacte, flexibele oplossing.

IBM System x3630 M4
Een 2U, 2-socket systeem dat kan worden geconfigureerd voor algemene workloads of voor databases die gebruik kunnen maken van lokale opslag en die een server met veel opslagruimte nodig hebben. De configuratie met veel opslag ondersteunt maximaal 42 TB aan gegevens, terwijl het standaardmodel meer I/O biedt.

IBM System x3530 M4
Dit nieuwe 1U 2-socket system houdt zich op de achtergrond en is perfect voor algemene workloads. De x3530 heeft veel van de kenmerken van zijn krachtiger broertje, de x3550 M4, maar dan in een compacte, kostenbewuste verpakking.

Contact Lenovo

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de Nederland als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO