Sneller naar een
betere toekomst

Maak kennis met een nieuwe portfolio
van oplossingen op basis van x86-servers

Onze nieuwe generatie x86-servers biedt een hogere performance en meer efficiency.

Uw bedrijf groeit en verandert – en u moet blijven werken met hetzelfde krappe budget. U hebt dan behoefte aan IT-oplossingen die zowel efficiënt als flexibel zijn. Verbeterde producten van IBM vormen de basis van Smarter Computing-oplossingen waarmee u deze knelpunten effectief kunt aanpakken.

Misschien wordt uw bedrijf steeds data-intensiever. Misschien moet u uw workloads optimaliseren. Of misschien bent u klaar voor een overstap op cloud-technologie. Hoe het ook zij: deze nieuwe x86-systemen dragen bij aan de transformatie van uw bedrijf en aan een verbetering van de operationele efficiency.

Uw toekomst hoeft niet beperkt te blijven tot het reactief aanpakken van knelpunten in de IT. Met de nieuwe generatie System x®-servers van IBM kunt u uw toekomst proactief vormgeven.

IBM System x3650 M4
De ultieme combinatie van performance, flexibiliteit en rendabiliteit. De x3650 M4 is ontworpen voor het oplossen van knelpunten waar u 's nachts van wakker ligt. Met technologische opties zoals Intel® Xeon® E5-2600-processors, eXFlash high-IOPS SSD-oplossingen en 10GbE Virtual Fabric heeft de x3650 M4 alles in huis om deze knelpunten effectief aan te pakken. Zodat u eindelijk rust krijgt.

IBM System x3550 M4
Grote dingen zitten soms in een kleine verpakking. De x3550 M4 is een 1U krachtpatser met toonaangevende High Availability-functies, zoals Predictive Failure Analysis, redundante voedingseenheden en schijfspiegeling. De M4-generatie van dit bedrijfskritische platform biedt in bepaalde gevallen dubbel zo veel performance als servers van de vorige generatie en vormt een solide fundament voor cloud-implementaties.

IBM System x3500 M4
Een alles-in-één bedrijfsoplossing die u zo onder uw bureau schuift. De x3500 is een 2-socket towerserver die speciaal is ontworpen voor bedrijfskritische applicaties. De M4-generatie x3500 kan overweg met 768 GB geheugen, 32 2,5-inch vaste schijven en de nieuwste Intel Xeon-processors, en voldoet daarmee ruimschoots aan de hoge eisen van groeiende bedrijven en verspreid opererende multinationals.

IBM BladeCenter HS23
U doet méér met de IBM BladeCenter® HS23 – een nieuwe 2-socket bladeserver die optimaal is toegerust voor performance en uiterst schaalbare I/O. Dankzij de combinatie van geïntegreerde 10GbE Virtual Fabric, 16 geheugenslots en Intel Xeon E5-2600-processors is de HS23 ideaal voor virtualisatie en cloud computing.

IBM System x iDataPlex dx360 M4
Doorbreek de beperkingen van het datacenter! De IBM dx360 M4 is bedoeld voor datacenters die hoge prestaties verlangen maar die beperkt zijn wat betreft het vloeroppervlak en de elektriciteits- en koelingsinfrastructuur. De dx360 M4 ondersteunt Intel Xeon E5-2600-processors en is ideaal voor zakelijke klanten die behoefte hebben aan een compacte, flexibele oplossing met een lage TCO.

Archieve a better future. Faster.

Contact Lenovo

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de Nederland als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO

Aanbevolen x86-oplossingen


  • De overgang van IBM x86 naar Lenovo

    Hoor van IBM executives en bekijk nieuwsreportages omtrent Lenovo's voorgenomen aanschaf van IBM's x86 server business.