System x

Uw verwachtingen overtroffen

System x. Uw verwachtingen overtroffen

Help uw organisatie vooruit

System x® x86 servers bieden ondersteuning aan Microsoft® Windows®, Linux® en virtualisatie. System x servers zijn intelligente systemen, ontworpen om de kosten en complexiteit te verminderen. Houd uw applicaties draaiende en haal het maximale uit uw budget met x86-servers van System x.
Meer informatie (US).

X6 servers: Snel. Flexibel. Robuust.

Tot 100% betere performance, met lagere aanschafkosten.

X6 en SAP HANA | webcast

Kijk waarom de combinatie van X6 servers en SAP HANA een van de beste analytics oplossingen op de markt is.

Datacenter oplossingen ontketend

EMC VSPEX, VMware vRealize, SAP HANA en meer.

System x: Wat wij bieden

In de schijnwerpers

Wist u dat?

Ontmoet de experts

De community spreekt

"nieuwste generatie EXA technologie - X6 - is indrukwekkend. Bij JN Data verwachten we dankzij dit nieuwe platform de consolidaties met een factor twee te verhogen en de performance van virtuele machines te verbeteren. Bovendien zijn we heel benieuwd naar de extra voordelen van de nieuwe Flash DIMM modules voor onze VMware omgeving."

– Søren Vestergaard Sørensen,
Department Manager, JN Data

"Enterprise X-Architecture heeft zich altijd ontwikkeld op een manier die een aanvulling vormde op Intel’s Xeon oplossingen en heeft ons altijd geholpen de performance en toegevoegde waarde van hun scale-out IT investeringen maximaal op te voeren. Met de nieuwste EXA generatie, X6, worden deze synergie en deze voordelen nog verder doorgevoerd, zodat het voor mij zeker is dat System x oplossingen hun leidende positie zullen behouden."

– Charles King, Pund-IT

"X6 architectuur betekent voor x86 systemen een enorme stap vooruit. Met het sterk uitgebreide geheugen kunnen x86 servers het nu opnemen tegen andere high-memory servers voor in-memory en database-intensive computing."

– Joe Clabby, Clabby Analytics

"Dankzij onze Systems oplossing voor SAP HANA op System x kunnen we onze klanten de snelle en altijd beschikbare service aanbieden die ze nodig hebben om hun doelstellingen te realiseren."

- Dr. Luke Winckelmann, Lead SAP HANA Expert en Customer Service Manager, itelligence AG

"SmartCloud Entry, draaiend op System x, biedt alle ‘must-have features’ voor private cloud," aldus Karaca. "Het is heel kosteneffectief om met deze oplossing te beginnen, want hij is heel snel operationeel. En door waar nodig servers toe te voegen, kun je de omgeving bovendien gemakkelijk opschalen om toekomstige groei op te vangen."

- Mehmet Selçuk Karaca, consultant, Türk Telekom

"Door onze System x3850 servers en XIV storage te configureren als een private cloud met VMware konden we snel applicaties ontwikkelen ter ondersteuning van alternatieve kanalen zoals mobile services en internetbankieren. Dergelijke services zijn noodzakelijk om onze concurrentiekracht te vergroten en nieuwe klanten binnen te halen."

- Tunç Bergsan, CIO, Anadolubank

"Dankzij de System x3690 X5 server die onze private cloud aanstuurt, hebben we de performance van ons ERP platform met 80 procent kunnen verhogen ten opzichte van onze eerdere infrastructuur. Daardoor kunnen we een veel grotere klantenkring transparante factureringsservices aanbieden."

- Jens Stougaard Frederiksen, IT Manager, Verdo A/S

"Met de System x servers zijn onze doorlopende hardware- en netwerkkosten met ongeveer 50 procent afgenomen, en we hebben nu een veel krachtiger en flexibeler platform waarop we onze toekomstige business kunnen bouwen."

- Damir Mujic, oprichter en CEO, Avalon

"Sinds we zijn overgestapt op een gevirtualiseerde serveromgeving op System x hebben we op een aantal gebieden kostenbesparingen gerealiseerd...Het werken met een kleiner aantal fysieke servers scheelt enorm in de kosten voor softwarelicenties en kost bovendien minder wat betreft systeembeheer en energieverbruik."

- Marcello Fonseca Ribeiro, IT en Telecoms Manager, Start Química

Phil Horwitz

System x-Based Workload-Optimized Systems and Big Data Technical Lead

Phil Horwitz Phil's blog:
System x en BladeCenter x86 Server Blog (US)
Het System x en BladeCenter x86 Server Blog is een open discussie over ideeën met betrekking tot System x en BladeCenter® servers, waarin experts uit meerdere disciplines hun mening geven over tal van onderwerpen: virtualisatie, VMware, netwerken, systeembeheer, Linux®... om er maar enkele te noemen.

Andere manieren om met Phil in contact te komen:

Phil's aanraders:

Cliff Kinard

Social Media Strategist & Sr. Marketing Manager

Cliff Kinard Cliff is een van de nieuwe "ondernemers" bij. Cliff was al digitaal...toen digitaal nog niet cool of winstgevend was. Tegenwoordig helpt hij het team van System x server met een nieuwe aanpak van social media- en internetmarketing, zodat de klanten in de markt voor x86 en Intel® serverhardware optimaal worden bereikt.

Cliff’s blog:

Cliff’s blog is een open discussie over ideeën met betrekking tot System x en BladeCenter® servers, waarin experts uit meerdere disciplines hun mening geven over tal van onderwerpen: virtualisatie, VMware, netwerken, systeembeheer, Linux®... om er maar enkele te noemen.

Andere manieren om met Cliff in contact te komen:

Cliff's aanraders:

Dave Willoughby

System x-Based Workload-Optimized Solutions Senior Technical Member

Dave Willoughby Dave's blog:
System x en BladeCenter x86 Server Blog (US)
Het System x en BladeCenter x86 Server Blog is een open discussie over ideeën met betrekking tot System x en BladeCenter® servers, waarin experts uit meerdere disciplines hun mening geven over tal van onderwerpen: virtualisatie, VMware, netwerken, systeembeheer, Linux®... om er maar enkele te noemen.

Andere manieren om met Dave in contact te komen:

Dave's aanraders:

Randall Lundin

Worldwide Product Marketing, High End System x

Randall Lundin Randy geeft leiding aan de WW 4-socket x86 servers vanuit productmanagement en -marketing. De bestaande 4-socket servers probeert hij zo succesvol mogelijk te ondersteunen. Daarnaast houdt hij zich intensief met de toekomstige producten.

Neem contact op Randy:

Contact Lenovo

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de Nederland als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO

Online winkelen

Aanbevolen video's

X6 - Samenvatting

VP en Business Line Executive Alex Yost bespreekt de route die leidde tot de annoncering van X6.

X6

X6: Snel. Flexibel. Robuust.

Bekijk deze whiteboard animatie om snel een beeld te krijgen van de X6.

X6 portfolio overzicht

Ontdek waarom de innovatieve X6 servers zo veel voordelen opleveren.

Over Intel en X6

Shannon Poulin van Intel bespreekt de gezamenlijke historie van innovatie die consequent de best mogelijke infrastructuur voor het datacenter heeft opgeleverd.

Over SAP en X6

Kyle Garman van SAP bespreekt de X6 technologie en vertelt waarom en SAP samen zulke goede oplossingen leveren.

Over VMware en X6

Sanjay Katyal van VMware vertelt waarom X6 + VMware technologie garant staat voor een enterprise-class virtuele infrastructuur.

Events en webcasts

Blijf in contact met System x

Gerelateerde links