IBM System x3250 M4

Belangrijkste kenmerken

Compact en kosteneffectief

De IBM System x3250 M4 server levert de nieuwste Intel®-processor technologie in een uiterst compacte 1U single-socket rackserver. De x3250 M4 is aantrekkelijk geprijsd, ontworpen om te presteren en levert een grote 1600 MHz geheugencapaciteit, alsmede standaard ServeRAID-C100 RAID technologie en dubbele netwerkadapters. De x3250 M4 voldoet aan de 80-PLUS -norm voor power supplies, wat een lager energieverbruik en een grotere besparing oplevert.

Flexibele opties voor uitbreiding

Met een flexibel subsysteem en een brede keuze in configuratie-opties, een compacte dual-port network interface card (NIC)-adapter in het x4 slot, peripheral component interconnect Express (die het x8 PCIe) slot vrij houdt. De x3250 M4 biedt u de mogelijkheid de compute power te kiezen die u nu nodig hebt en meegroeit wanneer de toepassingen daarom vragen. Kies de capaciteit van hard disks en storage, dual- of quad-core processoren – en geavanceerde RAID.

Producteigenschappen

Hardware overzicht

Contact Lenovo

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de Nederland als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO

  • De overgang van IBM x86 naar Lenovo

    Hoor van IBM executives en bekijk nieuwsreportages omtrent Lenovo's voorgenomen aanschaf van IBM's x86 server business.