IBM System x3250 M4

Belangrijkste kenmerken

Compact en kosteneffectief

De IBM System x3250 M4 server levert de nieuwste Intel®-processor technologie in een uiterst compacte 1U single-socket rackserver. De x3250 M4 is aantrekkelijk geprijsd, ontworpen om te presteren en levert een grote 1600 MHz geheugencapaciteit, alsmede standaard ServeRAID-C100 RAID technologie en dubbele netwerkadapters. De x3250 M4 voldoet aan de 80-PLUS -norm voor power supplies, wat een lager energieverbruik en een grotere besparing oplevert.

Flexibele opties voor uitbreiding

Met een flexibel subsysteem en een brede keuze in configuratie-opties, een compacte dual-port network interface card (NIC)-adapter in het x4 slot, peripheral component interconnect Express (die het x8 PCIe) slot vrij houdt. De x3250 M4 biedt u de mogelijkheid de compute power te kiezen die u nu nodig hebt en meegroeit wanneer de toepassingen daarom vragen. Kies de capaciteit van hard disks en storage, dual- of quad-core processoren – en geavanceerde RAID.

Producteigenschappen

Hardware overzicht

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.  • De overgang van IBM x86 naar Lenovo

    Hoor van IBM executives en bekijk nieuwsreportages omtrent Lenovo's voorgenomen aanschaf van IBM's x86 server business.