Lees verder

IBM Intelligent Cluster

Tabnavigatie

Belangrijkste kenmerken

Baanbrekende technologie met volop keuzemogelijkheden

Geïntegreerde IBM® Intelligent Cluster-oplossingen zijn gebouwd op uiterst innovatieve IBM System x®-, BladeCenter® en iDataPlex™-servers. Of u nu een kleine afdelingsclustertje of een supercomputer wilt bouwen, de brede portefeuille aan serveroplossingen van IBM bevat altijd de elementen die u nodig hebt voor uw specifieke oplossing.

Het komt aan op high performance

Het zijn met name HPC-workloads (High Performance Computing) die profiteren van de twee keer zo hoge performance. Voor veel HPC-workloads bieden onze geïntegreerde clusteroplossingen een aanzienlijk betere prijs/performance-verhouding. Dit komt omdat er gebruik wordt gemaakt van zeer innovatieve servers. Het ontwerp is zodanig dat een scala aan applicatieomgevingen er per definitie voordeel van heeft, zoals omgevingen die geoptimaliseerd zijn voor industrieel ontwerp en productie, financiële dienstverlening, biowetenschappen, overheid en onderwijs.

Zuinig met ruimte en energie

Met Intelligent Cluster-oplossingen waarin BladeCenter- of iDataPlex-servers zijn geïntegreerd, kunnen de kosten voor elektriciteit en koeling met wel 50% worden teruggedrongen, terwijl de performancedichtheid maximaal wordt opgevoerd. Dit laatste is cruciaal voor HPC-workloads.

Eenvoudig te implementeren, te bedienen en te onderhouden

HPC-oplossingen waarin Intelligent Cluster geïntegreerd is, omvatten servers, storage en koppelingen met belangrijke OEM-producten. Alles is in de fabriek geïntegreerd, volledig getest en wordt kant-en-klaar bij u afgeleverd, gereed voor gebruik in uw datacenter en allemaal met een single-point-of-contact voor de ondersteuning.

Contact IBM

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.


Of bel IBM op nummer
020 514 5155

IBM Intelligent Cluster

Deze geïntegreerde high-performance oplossingen zijn gebouwd op uiterst innovatieve IBM System x-, BladeCenter en iDataPlex-servers.