System x

Veilig. Efficiënt. Betrouwbaar.

Intel Inside Xeon M5, de nieuwe generatie System x systemen, biedt innovatieve technologie die de veiligheid, de efficiency en de betrouwbaarheid verbetert, speciaal voor cloud, analytics en big data workloads. Het nieuwe portfolio omvat onder meer de nieuwste Intel® Xeon® E5-2600 v3 processoren, een grotere storage- en geheugencapaciteit en een sterk verbeterde performance voor grotere vraag naar big data en sneller bedrijfsinzicht.

Maak kennis met de servers uit het System x M5 portfolio.Veilig.

Een veilig gevoel. Uw hardware en firmware zijn goed beschermd. Steeds meer organisaties stappen over op cloud, en mede daarom wordt de beveiliging steeds belangrijker. System x Trusted Platform Assurance is een exclusieve, toonaangevende set beveiligingsfuncties en -procedures die uw systeem beschermt tegen lower-layer malware aanvallen. Alle System x servers ondergaan een beveiligd ontwikkelproces en een strenge, doorlopende validatiecyclus met gecontroleerde updates. Alle firmware is op een veilige manier gebouwd, digitaal ondertekend en geverifieerd, zodat er alleen geautoriseerde firmware kan worden uitgevoerd. Kortom: een veilig fundament voor uw workload. Lees meer in dit IDC artikel.

Daarnaast bieden System x servers enterprise-class dataprotectie met optionele self-encrypting drives en eenvoudig, gecentraliseerd key management via de Security Key Lifecycle Manager. Lees verder. (PDF, 690KB)

Efficiënt.

Wij helpen uw organisatie graag om meer workload te draaien en de kosten van het datacenter te verlagen. De System x M5 servers zijn efficiënt wat betreft de performance, de voeding, de temperatuurregeling, de tools en het platformontwerp.

Met behulp van de nieuwe M5 servers kan uw organisatie profiteren van:

Betrouwbaar.

Uw klanten, werknemers en partners verwachten dat applicaties 24/7 werken. Downtime is onaanvaardbaar. Van alle x86 servers blijven System x servers het hoogst scoren op beschikbaarheid.


Het System x portfolio, inclusief Flex System, heeft altijd in de voorhoede van x86 servers gestaan, met baanbrekende technologie die verder gaat dan alleen performance en die tastbare bedrijfsresultaten oplevert.
Tot 131% performance boost, gebaseerd op interne metingen, gedaan in Juni 2014 voor representatieve Java-based workloads, Intel Xeon E5-2699 v3 (18C, 2.3GHz, 145W) vs Intel Xeon E5-2697 v2 (12C, 2.7GHz, 130W)

Contact Lenovo

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de Nederland als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO

Nieuwe en vernieuwde servers en netwerkopties

Nieuwe en vernieuwde oplossingen

Eerdere annonceringen

In het System x annonceringsarchief kunt u eerdere annonceringen nalezen.

 

Blijf in contact met System x