IBM System x oplossingen: geavanceerde tools om uitdagingen op te lossen

IBM System x oplossingen bieden de geavanceerde tools om uitdagingen op te lossen

IBM® levert een uitgebreid portfolio van geïntegreerde data management (US)- en business analytics (US)-oplossingen, gecombineerd met IBM System x® hardware en IBM software. Met deze oplossingen kunnen business intelligence query's tot drie keer zo snel worden uitgevoerd. De Reference Architecture voor de belangrijkste applicaties, zoals SAP, Microsoft® en SAS, zijn speciaal ontworpen om u te helpen de implementatietijd en de time-to-value te verkorten. Kijk hieronder voor meer informatie over deze oplossingen:


De nieuwe, op IBM System x servers gebaseerde virtualisatie- en cloud-oplossingen, ontwikkeld in samenwerking met grote ISV's zoals Citrix, Microsoft en VMware, maken de implementatie veel eenvoudiger en verlagen de over drie jaar gemeten TCO van virtuele desktops tot onder de 400 dollar. Het is een robuust portfolio van betaalbare, efficiënte, schaalbare en veilige infrastructuur oplossingen voor virtualisatie, cloud en virtuele desktops waarmee wordt voldaan aan de eisen van kleine, middelgrote en grote bedrijven op het gebied van de infrastructuur. Kijk hieronder voor meer informatie over deze oplossingen:

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.Verwante links


  • De overgang van IBM x86 naar Lenovo

    Hoor van IBM executives en bekijk nieuwsreportages omtrent Lenovo's voorgenomen aanschaf van IBM's x86 server business.