Technical Computing

Nieuwe Application Ready-oplossingen, IBM NeXtScale System,
IBM Platform Computing voor sneller resultaat en lagere kosten

 

Technical Computing

Nieuwe Application Ready-oplossingen, IBM NeXtScale System,IBM Platform Computing voor sneller resultaat en lagere kosten


IBM System x: Maak kennis met het nieuwe IBM NeXtScale System voor ruimtebesparing en performance

Flexibiliteit, eenvoud en schaalgrootte voor de workloads van vandaag

 

IBM System x: nieuwe systemen voor ruimtebesparing en performance


Flexibiliteit, eenvoud en schaalgrootte voor de workloads van vandaag


SC13 - Een andere kijk op High Performance Computing

IBM demonstreert oplossingen voor Technical Computing en big data

 

SC13 - Een andere kijk op High Performance Computing


IBM demonstreert oplossingen voor Technical Computing en big data

Technical Computing

Nieuwe Application Ready-oplossingen, IBM NeXtScale System, IBM Platform Computing voor sneller resultaat en lagere kosten

Realiseer een kortere time-to-value met IBM Technical Computing — intuïtieve en krachtige systemen en vooraf geïntegreerde oplossingen waarmee compute-intensieve en big data applicaties sneller werken. Meer informatie vindt u in de Technical Computing Agenda (PDF, 697KB)

Oplossingsgebieden

In de schijnwerpers

Wat wij bieden

Succesverhalen van klanten

Onderzoeksrapporten & Webcasts

Neem contact op met Lenovo voor x86 oplossingen

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de VS als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen

Contacteer me direct met al Uw Server en Storage vragen graag. Vriendelijke groeten, Jeroen Pijpelink


Systemen

IBM levert een portefeuille aan systemen en opslag, gecombineerd met de tientallen jaren ervaring met het oplossen van werkelijke problemen bij bedrijven. Met x86-, POWER- en mainframesystemen, met disk-, tape- en netwerkopslagsytemen is IBM als geen ander in staat de juiste combinatie van systemen te bieden.

Opslag

Efficiënte opslag is belangrijker dan ooit. In veel gevallen is de benuttingsgraad van disks slechts 20% — terwijl de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan, explosief toeneemt. IBM Storage kan u helpen.

Netwerkfuncties

Het slimmere datacenter met een betere rendabiliteit van de IT kan worden gerealiseerd door servers en opslag te koppelen aan een ultrasnelle, intelligente netwerkstructuur die slimmer, sneller, groener en opener is. En die bovendien eenvoudiger is in het beheer. IBM gaat bij de implementatie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van platte, geconvergeerde datacenternetwerken op een open manier te werk en baseert zich daarbij op standaarden.

Software

De complete Systems Software-oplossingen van IBM dragen bij aan de centralisatie, stroomlijning en automatisering van uw fysieke en virtuele infrastructuur, zodat u uw workloads kunt optimaliseren en beter in staat bent IT-services te verlenen die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. We laten u graag zien op welke manier de geavanceerde functies in de IBM-hardware en -besturingssystemen effectiever kunnen worden gebruikt met behulp van IBM Systems Software, zodat u de volledige meerwaarde van IBM Smarter Computing kunt realiseren.

Geïntegreerde oplossingen

Het is de realiteit dat u een IT-infrastructuur nodig hebt die is ontworpen voor gegevens, die is afgestemd op de taak en die wordt beheerd als een cloud. Zijn uw IT-medewerkers het grootste deel van hun tijd bezig met het beheren van de IT? Dan houden ze weinig tijd over voor het stimuleren van de innovatie. Uw infrastructuur moet in staat zijn u vooruit te helpen in de markt. Hij moet u innovatiever, concurrerender en succesvoller maken.

Systeem-gerelateerde services

IBM verleent een volledige reeks systeem-gerelateerde services. Dat zijn services die u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen, integreren, optimaliseren, valideren en implementeren van complete oplossingen die On Demand Business ondersteunen.

Nieuws

Financiering