Waarom kiezen voor IBM tape storage?

IBM tape storage betekent een grotere data efficiency. U wint aan schaalbaarheid, duurzaamheid, beveiliging en energiezuinigheid, en u betaalt daar duidelijk minder voor dan voor andere media.

Als wereldmarktleider levert IBM een volledig spectrum aan tape storage oplossingen. Het gaat daarbij om tape drives, autoloaders, libraries en virtuele tapesystemen. Plus Spectrum Archive software, waarmee tape net zo gemakkelijk in het gebruik wordt als disk.

Ontdek hoe snel het met tape kan gaan. Tests bevestigen hoe voordelig het is om tape, flash en software-defined storage te combineren in één laaggeprijsde oplossing.

Смотреть видео (01:56)

Discover what the world is thinking

Join us in Las Vegas on March 19–22, 2018

Join us in Las Vegas on March 19–22, 2018

think logo

Nieuw! De nieuwste generatie IBM LTO Ultrium Tape Drive

Verdubbel de capaciteit ten opzichte van vorige generaties. De nieuwe IBM TS2280 Tape Drive werkt met de nieuwste generatie LTO Ultrium 8 technologie en biedt een maximale capaciteit van maar liefst 30 TB gecomprimeerde data per cartridge.

Tape storage voor betrouwbare databescherming en langdurige retentie

Uitstekende performance, beschikbaarheid, betrouwbaarheid en capaciteit voor enterprise-class massastorage, archivering, enterprise backup en disaster recovery

IBM TS1155 Tape Drive

Vergroot de capaciteit van cartridges met 50 procent ten opzichte van de TS1150, zodat de kosten van langdurige dataopslag afnemen

IBM TS1150 Tape Drive

Verlaagt de kosten van langdurige databescherming in installaties waarin big data, cloud, mobile en social de hoofdrol spelen.

IBM TS1140 Tape Drive

Biedt allesomvattende databescherming en langdurige retentie in multiplatform installaties.

IBM TS4500 Tape Library

Een cloud storage oplossing van de nieuwste generatie, met een hoge storage density en geïntegreerd management.

IBM Spectrum Archive

Maakt tape net zo gemakkelijk in het gebruik als disk. Biedt gebruikers en applicaties directe toegang tot bestanden en directory's op tape.

Betrouwbare en flexibele backup, archivering en aansturing van data

IBM TS4500 Tape Library

Een cloud storage oplossing van de nieuwste generatie, met een hoge storage density en geïntegreerd management.

IBM TS3310 Tape Library

Modulaire, schaalbare tape library die de bedrijfscontinuïteit en het information lifecycle management versterkt.

IBM TS3200 Tape Library

LTO tape library op instapniveau, voor betrouwbare, snelle tapebackup met een hoge capaciteit.

IBM TS3100 Tape Library

LTO tape library op instapniveau, voor betrouwbare, snelle tapebackup met een hoge capaciteit, speciaal voor kleine en middelgrote installaties.

TS4300 Tape Library

High-density, uiterst schaalbare en eenvoudig te beheren oplossing, speciaal ontworpen om data langdurig veilig op te slaan, om de footprint te verkleinen en om de elektriciteitsrekening van het datacenter te verlagen.

IBM 7226 Multimedia Storage Enclosure

Rack-mounted unit voor een optimale plaatsing van storage devices en een maximale bescherming van data.

Betrouwbare en betaalbare oplossingen voor databackup en -retention

IBM TS2280 Tape Drive

Halfhoge IBM LTO Ultrium tape drive van de achtste generatie. Heeft een maximale capaciteit van maar liefst 30 TB gecomprimeerde data per cartridge – twee keer zo veel als de vorige generatie.

IBM TS2270 Tape Drive

Halfhoge LTO Ultrium tape drive van de zevende generatie. Biedt een grotere capaciteit en een hogere transmissiesnelheid dan eerdere generaties.

IBM TS2260 Tape Drive

Halfhoge LTO Ultrium tape drive van de zesde generatie. Vormt een uitstekende oplossing voor organisaties die niet te veel willen betalen voor de backup en archivering van hun data.

IBM TS2360 Tape Drive

Normaal-hoge LTO Ultrium tape drive van de zesde generatie. Verlaagt de kosten dankzij consolidatie, ruimtebeperking en een lager energieverbruik.

IBM TS2250 Tape Drive

Halfhoge LTO Ultrium tape drive van de vijfde generatie. Combineert een efficiënte aanpak van backup en archivering met lagere implementatiekosten.

Betrouwbaarheid en hoge capaciteit voor een aantrekkelijke prijs

IBM TS3200 Tape Library

LTO tape library op instapniveau, voor betrouwbare, snelle tapebackup met een hoge capaciteit.

IBM TS3100 Tape Library

LTO tape library op instapniveau, voor betrouwbare, snelle tapebackup met een hoge capaciteit, speciaal voor kleine en middelgrote installaties.

IBM TS2900 Tape Autoloader

Low-profile IBM LTO tape storage op instapniveau, ondersteund op open systeemplatforms.

IBM Spectrum Archive

IBM software maakt tape net zo gemakkelijk in het gebruik als disk. Biedt gebruikers en applicaties directe toegang tot bestanden en directory's op tape.

IBM Virtual Tape Systems

Enterprise Virtual

De schaalbaarheid, betrouwbaarheid, databescherming en superieure performance die nodig zijn voor data in de huidige mainframe cloud installaties met IBM z Systems.

Midrange tot Enterprise Virtual

Krachtige data deduplicatie voor betere backup en recovery, eenvoudige disaster recovery en aanzienlijk lagere kosten.

Entry tot Midrange Virtual

Snelle, betrouwbare en eenvoudig te implementeren backup en recovery als uitstekend alternatief voor tape en high-speed disk.

Verkennen op producttype

Drives

Performance en capaciteit voor midrange tot high-end storage met een lage TCO.

Automatisering / Libraries

Een volledig spectrum aan tape libraries en autoloaders met uitstekende prestaties voor het beschermen, raadplegen en beheren van data in entry, midrange en enterprise installaties.

IBM Spectrum Archive

Software die op een intuïtieve en grafische manier rechtstreeks toegang biedt tot bestanden en directory's op IBM tape drives.

Media

Stellen binnen storagetechnologie de norm voor kwalitatief superieure media voor lagere kosten.

Kijk waarom tape storage oplossingen van IBM zo veel bedrijfswaarde bieden

Maak uw infrastructuur geschikt voor Systems of Insight met TS7760. Uw data zijn dan altijd beschikbaar als drijvende kracht.

Ontdek wat IBM Tape en IBM Spectrum Archive kunnen doen voor het optimaliseren van de hybrid cloud omgeving van uw organisatie.

Kijk waarom moderne tape de meest economische optie is om te voldoen aan de toenemende behoefte aan storage die het gevolg is van virtualisatie en big data analytics.