Tapesystemen

Tape-, backup- en informatiebeheersystemen

IBM virtuele tapeservers vormen een oplossing voor het beschermen van schijfgegevens in enterprise datacenters. Tegelijkertijd gaan de infrastructurele kosten aanzienlijk omlaag. IBM ProtecTIER deduplicatieoplossingen zijn uitgerust met HyperFactor®, een revolutionaire en gepatenteerde technologie voor deduplicatie van gegevens, en bieden daardoor topklasse performance, schaalbaarheid en gegevensintegriteit.

IBM Virtualization Engine TS7700

De IBM Virtualization Engine TS7700 (TS7700 Virtualization Engine) is een productgroep van virtuele tape-oplossingen voor mainframes en is bedoeld om de tapeverwerking te optimaliseren. De TS7700 richt zich op het verbeteren van de performance en het beschikbaar stellen van de capaciteit die tegenwoordig vereist is voor tapeverwerking. Implementatie van dit innovatieve subsysteem levert een flinke bijdrage aan het verkorten van de verwerkingstijd voor batches, het verlagen van de TCO en het verminderen van de overhead.

Aantal stations
Enkel knooppunt: 256 virtuele tapestations

Grid met twee clusters: 512 virtuele tapestations

Grid met drie clusters: 768 virtuele tapestations

Grid met vier clusters: 1024 virtuele tapestations

Grid met zes clusters: 1536 virtuele tapestations

Ondersteunde platforms
IBM® System z®

IBM System Storage TS7650G ProtecTIER Deduplication Gateway

De IBM System Storage® TS7650G ProtecTIER® Deduplication Gateway is een oplossing voor het beschermen van schijfgegevens in grote datacenters. Tegelijkertijd gaan de infrastructurele kosten aanzienlijk omlaag.

Capaciteit cartridge
256 virtuele tapestations per knooppunt (512 per cluster van twee knooppunten) en 512.000 virtuele cartridges (65.000 per library)

Performance
Max. 1500 MB/s continue backupsnelheid; max. 1600 MB/s continue recoverysnelheid

Interface
Virtual Tape Library of Symantec OpenStorage (OST)

System Storage TS7680 ProtecTIER Deduplication Gateway for System z

De IBM System Storage TS7680 ProtecTIER® Deduplication Gateway for System z® verbetert de performance van tape applicaties in System z-omgevingen. Tegelijkertijd gaan de infrastructurele kosten aanzienlijk omlaag. De oplossing verzorgt high-performance inline gegevensdeduplicatie, high-availability clusters met twee knooppunten en maximaal 1 PB fysieke opslagcapaciteit per systeem. In combinatie met opslag van IBM is de ProtecTIER Gateway de ideale oplossing voor de opslag van tapegegevens op schijf.

IBM System Storage TS7650 ProtecTIER Deduplication Appliance

De IBM System Storage TS7650 ProtecTIER Deduplication Appliance verbetert de operationele performance van backup- en recoverybewerkingen en is leverbaar in vier vooraf geconfigureerde oplossingen, variërend van 7 TB tot 36 TB in een cluster. Deze geïntegreerde oplossing maakt het gemakkelijk om te profiteren van de kracht van deduplicatie zonder dat het nodig is om radicale veranderingen aan te brengen in de bestaande omgeving.

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage

Productgids Storage

Kijk in de productgids en vergelijk alle IBM System Storage-producten