IBM Storwize familie

Software-defined storage: Geavanceerde voorzieningen
die de kosten laag houden en gemakkelijk te implementeren zijn

Waarom IBM?

Organisaties van elke omvang geven te veel geld uit aan het beheer van de explosie aan gegevens. De IBM Storwize familie levert wat u nodig hebt van storage, en minder.

47 procent minder administratieve tijd

Tot 80 procent minder diskruimte

30 procent minder capaciteitsgroei

Voordelen van de Storwize familie

Storage systemen in de Storwize familie

IBM Storwize V7000 Unified en IBM Storwize V7000

Schaalbare, gevirtualiseerde en voor flash geoptimaliseerde storagesystemen van enterprise-klasse waarmee workloads in één systeem kunnen worden geconsolideerd. Dit levert transparanter beheer, lagere kosten, onnavolgbare prestaties en een uitmuntende beschikbaarheid op.

IBM Storwize V5000

Uiterst flexibel, gebruiksvriendelijk en gevirtualiseerd storagesysteem waarmee middelgrote organisaties meer storageruimte kunnen genereren met geavanceerde functies.

IBM Storwize V3700

Gebruiksvriendelijk, efficiënt, betaalbaar en gevirtualiseerd storagesysteem op entryniveau voor de ondersteuning van toenemende gegevensrequirements en infrastructuurconsolidatie met geavanceerde mogelijkheden die opmerkelijk zijn voor een systeem uit deze klasse. IBM SAN Volume Controller
Toonaangevende systemen voor de virtualisatie van storage verbeteren huidige storage en daarbij het gebruik van resources en de productiviteit, om zo een transparantere, beter schaalbare en kostenefficiëntere IT-infrastructuur.

Ik help je graag verder

Jeroen Pijpelink

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage

Verwante links


Forward Thinkers

Solution briefs per branche