IBM Spectrum Scale

Cognitieve storage beheert ongestructureerde data voor onder meer cloud, big data, analytics en objecten

Schaalbare File en Object Storage voor analytics en contentrepository's

IBM Spectrum Scale is flexibele software-defined storage die kan worden geïmplementeerd in de vorm van high-performance file storage of in de vorm van een kostenefficiënte, grootschalige contentrepository. IBM Spectrum Scale, voorheen bekend onder de naam IBM General Parallel File System (GPFS), is van de grond af aan opgebouwd om de performance en capaciteit ongehinderd te laten groeien, zonder bottlenecks. Tegenwoordig bestaat er wat storage betreft grote behoefte aan enorme capaciteit en een kortere time-to-insight. Traditionele scale-up storagesystemem komen niet verder dan een paar filers en kunnen dus niet aan deze behoeften volden. Daarom hebben de meest veeleisende bedrijven ter wereld gekozen voor de implementatie van IBM Spectrum Scale, uit oogpunt van zowel performance als schaalgrootte. IBM Spectrum Scale biedt niet alleen interfaces voor traditionele file-based applicaties, maar ook voor moderne object-based applicaties.

Overal ter wereld hebben grote bedrijven IBM Spectrum Scale geïmplementeerd voor:

Door zijn gebruikersinterface, zijn vereenvoudigde datamanagement en zijn geïntegreerde tools voor information lifecycle management is IBM Spectrum Scale in staat om petabytes aan data en miljarden bestanden te beheren. En daardoor kunt u de kosten van de explosieve datagroei in de hand houden. IBM Spectrum Scale:


Bewezen, topklasse storage management

Met duizenden klanten en meer dan 15 jaar ervaring met veeleisende productie-implementaties is IBM Spectrum Scale de storage infrastructuur die zich moeiteloos blijkt aan te passen aan elke applicatie in de organisatie.

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage

Gerelateerde links