IBM Spectrum Virtualize
- SAN Volume Controller

Een flexibele storage infrastructuur en een grotere data efficiency

IBM SAN Volume Controller (SVC) staat al meer dan 10 jaar garant voor een grotere flexibiliteit van de infrastructuur en een efficiëntere opslag van data. Diezelfde SVC levert nu de functionaliteit voor IBM Spectrum Virtualize™, een onderdeel van de IBM Spectrum Storage™ familie. Waar het gaat om datavirtualisatie, vormen de innovatieve mogelijkheden van SVC het fundament voor de complete IBM Storwize® familie. Om de meerwaarde van opgeslagen data bloot te leggen, maakt SVC gebruik van de nieuwste storage technologie, zoals virtualisatie en Real-time Compression. Bovendien beschikt het systeem over de nieuwe SVC Data Engine die moeiteloos overweg kan met de enorme volumes aan data die worden aangemaakt door de veeleisende enterprise applicaties van dit moment. SVC biedt voor organisaties van elke omvang een ongekende mate van efficiency, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.


  • IBM SAN Volume Controller en IBM FlashSystem 840

    Best practices en spectaculaire performance

  • Pelephone bespaart in drie jaar tijd anderhalf miljoen dollar met IBM Storage oplossingen

    Pelephone bespaart in drie jaar tijd anderhalf miljoen dollar met IBM Storage oplossingen

IBM System Storage SAN Volume Controller - Voordelen

Betere storage mogelijkheden met geavanceerde virtualisatie, beheermogelijkheden en functionaliteit


Ik help je graag verder

Jeroen Pijpelink

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage

IBM Storwize podcasts

Quotes van klanten


"Met XIV en SVC hebben we niet alleen onze Recovery Time Objectives gerealiseerd, maar hebben ons hele DR-proces ook goedkoper en minder complex gemaakt, en hebben we de testfrequentie kunnen opvoeren tot eens per drie maanden. Daardoor is onze data security enorm toegenomen."
— Bruce Cash, Penn State Hershey


"Met IBM SAN Volume Controller kunnen we onze storage omgeving beheren en uitgebreide werkzaamheden in onze storage ruimte uitvoeren zonder dat onze klanten daar negatieve gevolgen van ondervinden of er zelfs maar iets van merken."
— David Levine, Ricoh Americas Corporation