IBM SAN Volume Controller

Een flexibele storage infrastructuur en een grotere data efficiency

IBM SAN Volume Controller werkt met IBM Spectrum Virtualize™ software (een onderdeel van de IBM Spectrum Storage™ familie) en is een beproefd, betrouwbaar systeem dat de afgelopen 12 jaar heeft bewezen de infrastructuur flexibeler te maken en de efficiency van data te vergroten. Door de innovatieve mogelijkheden op het gebied van datavirtualisatie kunnen organisaties hun data efficiënter maken. Nieuwe workloads die doorslaggevend zijn voor succes, worden namelijk moeiteloos ondersteund. SVC-systemen kunnen overweg met de gigantische datavolumes van mobiele en sociale applicaties en maken snelle en flexibele implementatie van cloud services mogelijk. Daarnaast bieden ze de performance en schaalbaarheid die nodig zijn om inzicht te krijgen op basis van de nieuwste analysetechnologie.


  • IBM SAN Volume Controller en IBM FlashSystem 840

    Best practices en spectaculaire performance

  • Pelephone bespaart in drie jaar tijd anderhalf miljoen dollar met IBM Storage oplossingen

    Pelephone bespaart in drie jaar tijd anderhalf miljoen dollar met IBM Storage oplossingen

IBM System Storage SAN Volume Controller - Voordelen

Betere storage mogelijkheden met geavanceerde virtualisatie, beheermogelijkheden en functionaliteit


Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage

IBM Storwize podcasts

Quotes van klanten


"Met XIV en SVC hebben we niet alleen onze Recovery Time Objectives gerealiseerd, maar hebben ons hele DR-proces ook goedkoper en minder complex gemaakt, en hebben we de testfrequentie kunnen opvoeren tot eens per drie maanden. Daardoor is onze data security enorm toegenomen."
— Bruce Cash, Penn State Hershey


"Met IBM SAN Volume Controller kunnen we onze storage omgeving beheren en uitgebreide werkzaamheden in onze storage ruimte uitvoeren zonder dat onze klanten daar negatieve gevolgen van ondervinden of er zelfs maar iets van merken."
— David Levine, Ricoh Americas Corporation