IBM SAN Volume Controller

Een flexibele storage infrastructuur en een grotere data efficiency

Al meer dan 10 jaar zorgt de software-defined storage van IBM SAN Volume Controller (SVC) voor een grotere flexibiliteit van de infrastructuur en een efficiëntere opslag van data. Waar het gaat om datavirtualisatie, vormen de innovatieve mogelijkheden van SVC het fundament voor de complete IBM Storwize® familie. Om de meerwaarde van opgeslagen data bloot te leggen, maakt SVC gebruik van de nieuwste storage technologie, zoals virtualisatie en Real-time Compression. Bovendien beschikt het systeem over de nieuwe SVC Data Engine die moeiteloos overweg kan met de enorme volumes aan data die worden aangemaakt door de veeleisende enterprise applicaties van dit moment. SVC biedt voor organisaties van elke omvang een ongekende mate van efficiency, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.


  • IBM SAN Volume Controller en IBM FlashSystem 820

    Best practices en spectaculaire performance

  • Penn State Hershey Medical Center bloeit op met XIV en SVC

    44 procent lagere kosten voor storage

    Penn State Hershey Medical Center bloeit op met XIV en SVC
    44 procent lagere kosten voor storage

IBM System Storage SAN Volume Controller - Voordelen

Betere storage mogelijkheden met geavanceerde virtualisatie, beheermogelijkheden en functionaliteit


Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.


Bladeren in System Storage

Verwante links

Quotes van klanten


"Met XIV en SVC hebben we niet alleen onze Recovery Time Objectives gerealiseerd, maar hebben ons hele DR-proces ook goedkoper en minder complex gemaakt, en hebben we de testfrequentie kunnen opvoeren tot eens per drie maanden. Daardoor is onze data security enorm toegenomen."
— Bruce Cash, Penn State Hershey


"Met IBM SAN Volume Controller kunnen we onze storage omgeving beheren en uitgebreide werkzaamheden in onze storage ruimte uitvoeren zonder dat onze klanten daar negatieve gevolgen van ondervinden of er zelfs maar iets van merken."
— David Levine, Ricoh Americas Corporation