SAN fabric

Eenvoudige, betaalbare fabric switches en high-availability Enterprise SAN Directors

IBM® System Networking SAN96B-5


De SAN96B-5 is een high-density, speciaal ontworpen, fundamentele bouwsteen voor grote en groeiende SAN-infrastructuren. Hij is zo ontworpen dat er een uiterst veerkrachtige en schaalbare netwerkinfrastructuur voor storage ontstaat, ontdaan van alle onnodige complexiteit. Doordat de SAN96B-5 baanbrekende Gen 5 Fibre Channel-technologie en snelheden van 16 Gbps biedt, voldoet hij aan de eisen van groeiende, dynamische workloads en sterk gevirtualiseerde private en hybride cloud storage-omgevingen.

Poorten 48-, 72- en 96-poorts configuraties (in stappen van 24 poorten via Ports on Demand licenties); universele (E, F, M, D, EX) poorten
Linksnelheden Auto-sensing van poortsnelheden van 2, 4, 8 of 16 Gbps; 10 Gbps en optioneel programmeerbaar voor een vaste poortsnelheid
Besturingssystemen Microsoft Windows 2008, Windows 2012
Red Hat Linux, Red Hat Linux Advanced Server
SUSE Linux, SUSE Linux Enterprise Server (SLES)
IBM AIX®
Bepaalde andere besturingssystemen
Optionele voorzieningen SFP's; glasvezelkabels; geüpgrade voedingseenheden; 24-poorts activering, Advanced Performance Monitor, Enterprise Advanced Bundle*, Fabric Watch, Extended Fabrics, Integrated Routing, Trunking activering, Integrated 10 Gbps Fibre Channel activering

*In de Enterprise Advanced Bundle is voor elk van de volgende één licentie inbegrepen: Fabric Watch, Extended Fabric, Advanced Performance Monitor en Trunking activering.

IBM System Storage SAN48B-5


De IBM® System Storage® SAN48B-5 SAN-switch voldoet aan de hoge eisen van hypergrote opslagomgevingen van private clouds. Daarvoor staan de 16 Gbps Fibre Channel-technologie en de vele mogelijkheden ter ondersteuning van extreem gevirtualiseerde omgevingen garant. Deze switch is ondergebracht in een efficiënt ontworpen 1U-behuizing en is uitgerust met topklasse connectiviteitsopties die IBM FICON® connectiviteit mogelijk maken, extra connectiviteit bieden en uw investering voor lange tijd veiligstellen.

Poorten 24, 36 of 48 poorten met 'Ports on Demand'-schaalbaarheid
Linksnelheden Auto-sensing van poortsnelheden van 2, 4, 8 en 16 Gbps; 10 Gbps en optioneel programmeerbaar voor een vaste poortsnelheid.
Besturingssystemen Microsoft® Windows®, AIX®, Linux® en andere besturingssystemen.

Cisco MDS 9148 for System Storage


De Cisco MDS 9148 for IBM System Storage® Multilayer Fabric Switch (2417-C48) is een betaalbare, veelzijzige en schaalbare SAN-oplossing voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. De Cisco MDS 9124 Express kan worden gebruikt als onderdeel van SAN-oplossingen variërend van eenvoudige single-switch configuraties tot grotere multiswitch configuraties die fabric-connectiviteit ondersteunen en bijdragen aan de continuïteit van de bedrijfsvoering.

Poorten 16, 24, 32, 40, en 48 poorten
Linksnelheden 1, 2, 4 en 8 Gbps
Servers IBM System x®-servers
Andere servers met Intel®-processoren
IBM System p®-servers
IBM System i®-servers
Bepaalde Sun- en HP-servers

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage

Productgids Storage

Kijk in de productgids en vergelijk alle IBM System Storage®-producten