Fibre Channel Storage Area Networks (SAN)

Storage SAN portfolio klaar om virtualisatie, Cloud en Big data te ondersteunen

Waarom IBM?

IBM SAN-producten en -oplossingen bieden zowel kleine en middelgrote bedrijven als grote ondernemingen geïntegreerde SAN-oplossingen met multiprotocol netwerken die een lokale, stedelijke of wereldwijde reikwijdte hebben. Lees verder (US)

De nieuwste SAN-producten

Cisco MDS 9250i Multiservice Fabric Switch for IBM System Storage

Cisco MDS 9250i Multiservice Fabric Switch voor IBM® System Storage is een geoptimaliseerd platform voor het implementeren van high-performance SAN uitbreidingsoplossingen, gedistribueerde intelligente fabric diensten en kosteneffectieve multiprotocol-connectiviteit voor open systemen.

Fabric Vision-technologie

Fabric Vision-technologie is een geavanceerde hardware- en softwareoplossing waarin de mogelijkheden van onze b-type Gen 5 Fibre Channel-oplossingen en Fabric OS® (FOS) worden gecombineerd met IBM Network Advisor. Dit biedt beheerders alle mogelijkheden om problemen te voorkomen, de performance van applicaties maximaal op te voeren en de operationele kosten te verlagen dankzij innovatieve technologie voor diagnostiek, monitoring en management.

Fabric Vision-technologie wordt geleverd met ClearLink Diagnostics, Monitoring and Alerting Policy Suite (MAPS), Flow Vision, Bottleneck Detection, At-a-glance dashboard en Forward Error Correction (FEC). Op de productpagina's van IBM System Storage SAN768B-2 en SAN384B-2, IBM System Networking SAN96B-5, IBM System Storage SAN48B-5, IBM System Networking SAN24B-5 en IBM System Storage SAN06B-R wordt uitgelegd waarom de integratie hiervan met Fabric Vision-technologie, FOS 7.2 en IBM Network Advisor V12.1, een baanbrekend bouwwerk oplevert dat de implementatie en het beheer van een SAN veel eenvoudiger maakt, dat de kosten verlaagt en dat uitstekende zichtbaarheid en inzicht biedt in het hele storage netwerk.

Cisco MDS 9710 Multilayer Director for IBM System Networking

MDS 9710 is een SAN-switch van director-klasse die, na implementatie in grootschalige storage netwerken, volop mogelijkheden biedt voor enterprise clouds en bedrijfstransformatie. MDS 9710 stapelt een complete set intelligente functies bovenop een high-performance, protocol-onafhankelijke switch fabric en pakt de storage requirements van grote, gevirtualiseerde datacenters rigoureus aan. Sleutelwoorden daarbij zijn high availability, schaalbaarheid, flexibiliteit, beveiliging, eenvoudig beheer en transparante integratie van nieuwe technologieën. Doordat er enterprise connectiviteitsopties voor IBM FICON® connectiviteit zijn toegevoegd, levert MDS 9710 nu een uitstekend presterende en zeer betrouwbare FICON infrastructuur ter ondersteuning van snelle en schaalbare IBM System z® servers.

Wat wij bieden

SAN-directors voor grote bedrijven

Enterprise-oplossingen met de grootste beschikbaarheid en schaalbaarheid.

SAN-switches voor middelgrote bedrijven

Schaalbare, rendabele oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf.

SAN-switches op instapniveau

Eenvoudige, betaalbare oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf.

Gespecialiseerde switches

Bladeren op producttype

  • Aanbevolen oplossingen

    Storagevirtualisatie op maat voor middelgrote bedrijven

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage

IBM FlashSystem met Brocade Gen5 SAN

Kijk waarom onze klanten met IBM Flashsystems en Brocade Gen 5 kunnen profiteren van extreme performance.


  • IBM b-type Gen 5 SAN Oplossingen

    Meer informatie over IBM b-type Gen 5 SAN Oplossingen