Fibre Channel Storage Area Networks (SAN)

Storage Networking SAN portfolio voor al uw eisen op het gebied van virtualisatie, big data en cloud

Waarom IBM Storage Networking

IBM Storage Networking faciliteert de IT-infrastructuur die aan de basis staat van het cognitieve tijdperk. Of het nu gaat om het herbergen van ultrasnelle Flash storage of om het toepassen van datareplicatie op mondiale schaal: IBM Storage Networking biedt u de zekerheid dat uw applicaties de snelheid krijgen die u nodig hebt om uw bedrijf te laten groeien.

Nieuwe 32 Gbps 48-poorts Fibbre Channel linecard voor de Cisco MDS 9700 directors

Profiteer voor uw I/O-intensieve workloads van het volledige potentieel van Flash storage technologie, met low-latency, 32 Gbps 48-poorts FC linecards voor uw bestaand MDS 9700 Director class 16 Gbps chassis. Meer informatie: MDS 9718, MDS 9710 en MDS 9706

Snellere flash storage, high-density virtualisatie en geavanceerde analytics voor het MKB, multinationals en hybrid cloud

Gen 6 Fibre Channel is de netwerkinfrastructuur die specifiek ontworpen is voor bedrijfskritische storage, met de baanbrekende performance, de extra flexibiliteit en de operationele stabiliteit die daarvoor noodzakelijk zijn. In combinatie met een licentie voor de Fabric Vision technologie en de IBM Network Advisor zorgen IBM b-type Gen 6 Fibre Channel producten (zoals de SAN512B-6/SAN256B-6 directors en de SAN64B-6 switch) voor een snellere datatoegang, een soepele aanpassing aan veranderende omstandigheden en een flinke stimulans voor uw bedrijfsvoering. Het resultaat: virtualisatie op hyperschaal, grotere cloud-infrastructuren en uitgebreide flash-based storage omgevingen.

Wat wij bieden

SAN directors voor grote bedrijven

De hoogste mate van beschikbaarheid en schaalbaarheid voor enterprise oplossingen.

SAN switches voor middelgrote bedrijven

Schaalbare en betaalbare oplossingen voor het MKB en grote bedrijven.

SAN switches op instapniveau

Eenvoudige, betaalbare oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf.

Specialty Switches

Bladeren op producttype

  • Aanbevolen oplossingen

    Opslagvirtualisatie op maat voor middelgrote bedrijven

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage

Bladeren in IBM Storage

Betere, bestendige oplossingen voor bedrijfscontinuïteit

Met IBM SAN42B-R Extension Switch en Fabric Vision technologie kunnen gebruikers van TS7700 Grid profiteren van een aanzienlijk betere performance, beveiliging, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de clusters in het gridnetwerk. Ontdek de kenmerken en voordelen van b-type Extension technologie in een TS7700 Grid.


Doe meer met analytics, mobile en cloud dankzij onovertroffen performance en betrouwbaarheid

Ontdek IBM's end-to-end oplossing voor grote ondernemingen.

Bij disaster recovery is het netwerk van het grootste belang

De IBM System Storage SAN42B-R Extension Switch met Fabric Vision technologie biedt de extra performance, de doorlopende beschikbaarheid en de eenvoudige monitoring waar een always-on bedrijf om vraagt.

Verwante producten