Lees verder

SAN fabric

Eenvoudige, betaalbare fabric switches en high-availability Enterprise SAN Directors

IBM System Storage SAN768B en

IBM System Storage SAN384B

De fabric backbones IBM® System Storage® SAN768B en IBM System Storage SAN384B zijn zeer robuuste netwerkswitchplatforms, speciaal bedoeld voor enterprise data centers die volop in ontwikkeling zijn. Elke machine biedt niet alleen een combinatie van baanbrekende performance, schaalbaarheid en energiezuinigheid, maar ook bescherming van de investering op de lange termijn. Met deze platforms, die zowel open systeem- als IBM System z®-omgevingen ondersteunen, kunnen knelpunten op het gebied van gegevenstoename en servervirtualisatie effectief worden aangepakt. Ze maken consolidatie van server, SAN en datacenter mogelijk, reduceren de risico's en het aantal storingen tot een absoluut minimum en verlagen de infrastructurele en administratieve kosten.

De SAN768B is ontworpen voor grote bedrijfsnetwerken en heeft acht verticale bladeslots, goed voor maximaal 512 8-Gbps Fibre Channel-poorten. Met vier horizontale bladeslots en maximaal 256 8-Gbps Fibre Channel-poorten is de SAN384B ideaal voor middelgrote core- of edge-implementaties. De flexibele blade-architectuur biedt tevens ondersteuning aan FCoE, fabric-based versleuteling voor data-at-rest en geavanceerde SAN-uitbreidingen voor ultrasnelle consolidatie van server-I/O, gegevensbescherming en herstel na calamiteiten.

De SAN768B en SAN384B verlagen het energieverbruik, de koelingsbehoefte en de CO2-uitstoot van datacenters op een zeer doeltreffende wijze. Hoewel ze uitstekende performance en schaalbaarheid bieden, gebruiken deze netwerkbackbones minder dan één Watt per Gbps — en zijn dus aanzienlijk zuiniger dan vergelijkbare producten.

De SAN768B en SAN384B zijn gebaseerd op jarenlange ervaring met innovatie en gebruiken dezelfde kerntechnologie als systemen in ’s werelds meest veeleisende datacenters die meer dan 99,999 procent uptime bieden. Met hun intelligente, zesde-generatie ASIC's en geavanceerde hardware- en softwaremogelijkheden, vormen de SAN768B en SAN384B een betrouwbaar fundament voor volledig gekoppelde multiprotocol SAN-structuren die duizenden servers en opslag- en netwerkapparaten ondersteunen.

De SAN 768B en de SAN384B maken deel uit van de IBM System Storage-productgroep van SAN-producten van type B, en zijn als zodanig ontworpen om te worden opgenomen in structuren die andere, door Brocade geproduceerde apparaten van type B en type M bevatten. Deze veelzijdige hardware kan fungeren als ruggengraat van een complexe structuur en verzorgt dan de verbindingen met andere directors, switches en routers van type B en M.


Contact IBM

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.


Of bel IBM op nummer
020 514 5155