Smarter Storage
is cloud ready

Maak kennis met IBM SmartCloud Storage Access

Op een Smarter Planet groeit de hoeveelheid gegevens explosief, en die gegevens worden steeds belangrijker voor uw bedrijf. Met IBM Smarter Storage for Smarter Computing kunt u de overstap maken naar cloud en kunt u die snel groeiende hoeveelheid gegevens inzetten om inzichten te verkrijgen.


Smarter Storage is cloud ready
Nieuwe storage-oplossingen voor efficiënte, gevirtualiseerde en geautomatiseerde implementaties

IBM SmartCloud™ Storage Access (US)

Met het nieuwste lid van de IBM SmartCloud Storage-familie is het heel eenvoudig om een private storage-cloud te implementeren. Met slechts enkele klikjes kunnen de gebruikers zelf extra storagecapaciteit toevoegen. De beheerder kan de benuttingsgraad van de cloud-storage gemakkelijk monitoren. Activiteiten die vroeger dagen konden kosten, duren nu nog maar enkele minuten.

IBM XIV® Storage System

Geef de kracht van cloud computing alle ruimte met 10 Gb iSCSI-ondersteuning, efficiëntere benutting van de storagecapaciteit in Windows Server 2012-omgevingen en een 16 procent grotere energiezuinigheid. Stuw de performance van XIV op tot nieuwe hoogten — tot vijf keer zo hoog voor sequentiële workloads en tot 4,5 keer zo hoog voor databaseworkloads.


Smarter Storage is data ready
Nieuwe en vernieuwde storage-oplossingen bieden sneller toegang, lagere kosten en sneller inzichten

IBM System Storage TS7600 ProtecTIER Deduplication Solutions (US)

Breid de interfaceondersteuning voor bestanden uit met Unix/AIX-omgevingen, zodat u snel en efficiënt backups kunt maken. Daarmee hebt u tot 96 procent minder opslagruimte nodig.

IBM Real-time Compression STN7800 (US)

Verdubbel de performance met deze nieuwe Appliance. Werk met grote, complexe omgevingen en laat uw eindgebruikers op een transparante manier werken, zonder dat de performance daaronder lijdt.

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage

Contact met IBM Storage

Blijf in contact

Forward Thinkers