IBM System Storage N series

De IBM System Storage N series-producten voldoen aan de eisen van klanten die op zoek zijn naar een geïntegreerde opslagoplossing, waarin een enkel opslagsysteem in staat is om alle bedrijfskritische applicaties te ondersteunen met behulp van Fibre Channel-, iSCSI- en NAS-protocollen. Eén N series opslagsysteem is heel wat overzichtelijker dan drie afzonderlijke systemen. De unieke multiprotocol opslagarchitectuur van N series vermindert de complexiteit aanzienlijk en draagt daardoor bij aan een verlaging van de investering vooraf, de operationele kosten en de kosten voor beheer.

IBM System Storage N3000 Express

Het IBM® System Storage N3000 Express modulair disk storage systeem is ontwikkeld voor het bieden van primaire en secundaire storage voor kleine tot middelgrote organisaties. N3000 Express-systemen leveren geïntegreerde gegevenstoegang, intelligente beheersoftware, gegevensbescherming en uitbreidbaarheid tot 576 terabyte (TB) aan raw capaciteit – in een kostenbesparend pakket. Daarnaast bevat de N3000 Express series innovaties zoals ondersteuning voor interne controller voor serial-attached SCSI (SAS) of serial-attached technology attachment (SATA) drives, uitbreidbare input/output (I/O) connectiviteit en ingebouwd beheer vanaf een externe locatie.

Max. onbewerkte capaciteit
576 TB

Ondersteunde drives
SAS, Nearline Serial Attached SCSI (NL-SAS) SATA

IBM System Storage N6000

De N6000 series levert ongeëvenaarde prestaties, om te voldoen aan veeleisende service levels van bedrijfskritische toepassingen die de prioriteit hebben onder piekbelasting met de software FlexShare quality of service. De Flash Cache, een intelligente read-cache, verbetert de output en vermindert de latency, om zo de prestaties van het storagesysteem te optimaliseren. Systemen uit de IBM N6000 series ondersteunen simultane aankoppeling op de host via CIFS, NFS, iSCSI en Fibre Channel-protocollen. Het N6000-systeem ondersteunt tot 720 disk drives met een maximale raw capaciteit van 2.880 TB.

Max. onbewerkte capaciteit
2.880 TB

Ondersteunde drives
Solid state drive (SSD), serial attached SCSI (SAS), serial advanced technology attachment (SATA) en Fibre Channel (FC)

IBM System Storage N7000

De N7000 series is ontworpen voor buitengewone prestaties en uitbreidingsvermogen, en geeft hoogwaardige enterprise-storage en datamanagementwaarde voor een midrange prijs.

Max. onbewerkte capaciteit
5.760 terabytes (TB)** maximale capaciteit is bepaald op basis van het type, de afmeting en het aantal drives. De maximale capaciteit en grootte wordt berekend m.b.v. Base10 arithmetic (bijv. 1 TB = 1.000.000.000.000 bytes). * Voor gebruik met de EXN3200

Max. aantal LUN's
4.096

IBM System Storage N series Gateway

De productlijn IBM System Storage N series Gateway is een geïntegreerde opslagoplossing die in het netwerk wordt aangebracht en die via het IP- en FC-protocol toegang biedt tot heterogene, aan het SAN gekoppelde opslagarrays. De combinatie van N6000- en N7000-series en een Gateway-feature garandeert dat u maximaal profiteert van de mogelijkheden voor dynamische provisioning van de Data ONTAP-software in uw bestaande Fibre Channel SAN-infrastructuur, ter ondersteuning van een uitgebreide set bedrijfsapplicaties.

Maximumcapaciteit hangt af van het aantal stations en het type en de grootte ervan. Bij het berekenen van de maximale capaciteit en de volumegrootte wordt Base10 gehanteerd (d.w.z. 1 TB = 1.000.000.000.000 bytes).

Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.


Bladeren in System Storage

Productgids Storage

Kijk in de productgids en vergelijk alle IBM System Storage®-producten