IBM Flash Storage als drijvende kracht achter de toekomst van IT

De technologie van IBM Flash Storage sluit helemaal aan bij de eisen die momenteel aan high-performance worden gesteld: ultra-lage latency, kosteneffectiviteit, operationele efficiency en bedrijfskritische betrouwbaarheid.

Kijk hoe uw datacenter kan profiteren van IBM Flash Storage.

 

Flash voor uw functie

CTO / CIO

Bij een overstap op IBM All-Flash Arrays worden uw data echt flexibel - dankzij de geautomatiseerde, policy-gestuurde verplaatsing van data van en naar het juiste opslagmedium, vrijwel zonder menselijke interventie of tijdrovende (dure!) stappen.

Met deze data agility wordt uw storage efficiënter en verlaagt u zowel de Capex als de Opex. Kortom: uw data gaan grotere meerwaarde genereren.

Vice President IT Infrastructure & Data Operations

Datastorage speelt een doorslaggevende rol in de performance, betrouwbaarheid, efficiency en kosteneffectiviteit van uw IT-infrastructuur.

De waarde van IBM Flash Storage neemt exponentieel toe naarmate uw IT-infrastructuur belangrijker wordt voor de basale bedrijfsvoering. Zo kunt u onder meer verbeteringen verwachten in de online customer experience, de besluitvorming, de fraudebescherming en de gegevensbeveiliging.

Directeur Datacenter

Bepaalde IBM Flash Storage kan zijn virtualisatiefunctionaliteit inzetten voor ál uw bestaande storage. Gevirtualiseerde storagevolumes kunnen niet-disruptief heen en weer worden geschoven tussen externe en interne storagecapaciteit.

Dit maakt buitengewoon flexibele integratie in bestaande storage omgevingen mogelijk, met naadloze datamigratie tussen IBM Flash Storage en oudere storagesystemen.

Ontdek hoe u ook de beveiliging en rentabiliteit van uw data kunt verbeteren met IBM All-Flash Storage.

Applicatie-eigenaar

Met IBM Flash Storage Solutions worden applicaties aanzienlijk sneller en wordt de storage responstijd veel korter. Daardoor krijgen uw gebruikers direct toegang tot enorme hoeveelheden bedrijfskritische data.

Met deze producten zijn applicaties ook beter in staat om grote hoeveelheden data op te nemen en er query's op uit te voeren. Dit leidt tot sterk verkorte responstijden voor de detectie, identificatie en uitschakeling van dreigingen.

Kijk waarom SparkCognition vindt dat IBM All-Flash Storage Arrays in combinatie met IBM POWER8 servers een ideaal platform zijn voor cognitive computing en voor de applicatie SparkSecure.

CFO

Een onderdeel van de IBM Flash technologie is IBM Real-Time Compression. Daarmee wordt de hoeveelheid ruimte die nodig is om een bepaalde hoeveelheid data op te slaan, tot een vijfde gereduceerd. Met 10 TB aan storage kan dus het werk van 50 TB worden gedaan. Uiteraard leidt dit ook tot aanzienlijke besparingen op de kosten voor bijvoorbeeld elektriciteit en onderhoudz.

Ontdek waarom we een "omslagpunt" hebben bereikt: het moment waarop flash storagesystemen goedkoper zijn dan high-performance disksystemen.

IBM Flash Storage familie

De extreme performance die u nodig om nu en in de toekomst te winnen

Wees geen big spender maar wees slim

Gevirtualiseerde storage oplossingen van IBM maken uw IT-infrastructuur minder duur en minder complex. Deze producten leveren block-storage virtualisatie met enterprise dataservices voor heterogene omgevingen.

IBM FlashSystem V9000

Gevirtualiseerde all-flash storage met schaalbare performance en flexibele integratie. Een waardevaste investering

IBM Storwize V5030F

Een uiterst flexibel, gevirtualiseerd, all-flash storagesysteem waarmee middelgrote organisaties de knelpunten van storage te boven kunnen komen dankzij de geavanceerde functies, de uitstekende prestaties, de efficiency en de schaalbaarheid

IBM Storwize V7000F

Een gevirtualiseerd, software-defined, all-flash storagesysteem gericht op consolidatie van workloads en eenvoudig systeembeheer, met gunstige gevolgen voor de kosten, de schaalbaarheid en de performance

Haal het maximale uit uw cloud

Realiseer consistente performance en consolideer workloads en systemen in één all-flash oplossing. Deze block-storage producten zijn specifiek ontwikkeld voor public, private en hybrid cloud oplossingen.

IBM FlashSystem A9000

Flexibele, schaalbare, performance-gerichte all-flash storage met parallelle architecturen en datareductie

IBM FlashSystem A9000R

Betrouwbare, efficiënte, performance-gerichte all-flash rackstorage voor grote hoeveelheden dynamische data

Neem sneller betere beslissingen

Realiseer sneller meerwaarde op basis van enorme datasets - of die nu mobiel, sociaal of ongestructureerd zijn - en verkort de time-to-insight. Zet uiterst schaalbare storage in voor het groeiende stuwmeer aan file- en objectdata.

IBM DeepFlash 150

Een kosteneffectieve all-flash storage oplossing die uitstekende prestaties biedt voor big data workloads

IBM DeepFlash ESS

Extreem grootschalige software-defined flashstorage met complete file- en objectmogelijkheden voor big data workloads

Zet data aan het werk voor uw bedrijf

Zorg dat uw data harder gaan werken dan ooit. Deze producten realiseren de hoogste beschikbaarheid en de bedrijfskritische storage voor mainframes en open systemen.

IBM DS8880

Bedrijfskritische hybrid-flash datasystemen die ervoor zorgen dat applicaties sneller werken, dat er vrijwel nooit meer data verloren gaan en dat de operationele kosten afnemen

IBM DS8880F

Uiterst schaalbare all-flash datasystemen die uw meest veeleisende omgevingen ondersteuning met ultrakorte responstijden voor applicaties en compromisloze beschikbaarheid

Versnelling van prestatiegevoelige workloads

Verkrijg sneller inzicht dankzij extreme performance, spreekwoordelijke betrouwbaarheid en operationele efficiency. Doordat de latency slechts enkele microseconden bedraagt, kunt u sneller trends analyseren en sneller innoveren. Daarbij gebruikt u minder elektriciteit en minder vloerruimte.

IBM FlashSystem 900

All-flash storage die applicaties sneller laat werken, met extreme performance, superieure betrouwbaarheid en operationele efficiency.

Integreer en innoveer

Optimaliseer de efficiency van het datacenter door gedistribueerde, verkokerde systemen te integreren in één oplossing. Uw team krijgt dan meer tijd voor projecten die goed zijn voor de innovatie en die business value opleveren voor uw bedrijf.

VersaStack

Een door IBM and Cisco gezamenlijk ontwikkelde oplossing voor converged infrastructure met een uitzonderlijke performance, flexibiliteit en TCO

Verwante producten

Succesverhalen van klanten

Kijk hoe onze klanten hun doelen realiseren met IBM Flash Storage oplossingen

Henry Mayo Newhall Hospital

De baanbrekende performance van FlashSystem V9000 versnelt de toegang tot elektronische patiëntendossiers, zodat artsen en verpleegkundigen meer tijd hebben voor de patiënt zelf.

Gala Leisure

Nadat de IBM Flash Storage oplossingen binnen één dag in de lucht waren, kon Gala Leisure profiteren van 50% lagere kosten, een 57% betere applicatieperformance en een aanzienlijk concurrentievoordeel.

Kijk wat IBM Flash Storage voor uw bedrijf kan doen

Kies voor elke workload de juiste flash

Ontdek meer over de vijf beste workloads voor flash storage, de unieke eisen die ze stellen en de optimale all-flash array voor elk ervan.

IBM Flash Centers of Competency

Vraag om een evaluatie op maat van de manier waarop uw bedrijf kan profiteren van flash storage. U kunt terecht op alle IBM-vestigingen ter wereld.

Sneller naar bedrijfsinzicht met IBM Storwize All-Flash

Kijk wat experts van IDC en IBM te vertellen hebben over nieuwe, functierijke, enterprise-class flash oplossingen die ook nog betaalbaar zijn.