Is uw organisatie datagestuurd?

Onze experts leggen uit dat de nieuwste generatie IBM Flash Storage baanbrekende innovaties biedt waarmee bedrijven een aanzienlijk concurrentievoordeel kunnen behalen, zoals:

  • Inline datareductie zonder negatieve gevolgen voor de performance
  • Een driemaal zo hoge density als vorige generaties
  • Een meer dan 3,6X zo grote endurance

De efficiency die u nodig hebt om te winnen

Kijk waarom de nieuwste generatie IBM Flash Storage het verschil kan maken tussen achterop raken en de leiding nemen.

Kijk wat er nieuw is

Andy Walls (IBM Fellow & CTO van IBM FlashSystem) en Brent Yardley (IBM Flash Senior Technical Staff) bespreken de technologie achter deze belangrijke doorbraken en leggen uit wat de voordelen zijn voor uw bedrijf.

Aanbevolen informatiebronnen

card_1

Beheers de uitdaging van digitale transformatie.

Onderzoek toont aan dat meerdere bedrijven over hun Storage strategie nadenken – Het is nu tijd om All Flash te ontdekken!

Zal Solid- State Storage het datacenter overnemen?

Flash had een trage start, maar is nu aan het groeien - enterprise Storage vertegenwoordigd een grote en belangrijke investering voor vele bedrijven. Maar wat zijn de Storage uitdagingen van vandaag?

card_2

Verbeteringen van FlashSystem 900

Silverton Consulting bespreekt onder meer de grotere capaciteit van de flashmodule en de inline hardwarecompressie.

Efficiency als motor achter digitale transformatie

IBM Flash Storage verandert de regels voor flash efficiency.

IBM Spectrum Virtualize for Public Cloud

ESG legt uit waarom IBM wel eens een koploper zou kunnen zijn in geïntegreerde Hybrid-IT Storage functionaliteit.

Gartner Magic Quadrant for Solid-State Arrays 2017

Gartner plaatst IBM voor het vierde jaar op rij als leider in het Magic Quadrant.

Waarom is IBM Flash Storage de beste keus voor uw organisatie?

De technologie van IBM Flash Storage sluit helemaal aan bij de eisen die momenteel aan high-performance worden gesteld: ultra-lage latency, kosteneffectiviteit, operationele efficiency en bedrijfskritische betrouwbaarheid.

Bovendien levert IBM het meest complete flashstorage portfolio dat op de markt is. IBM is als enige in staat om all-flash oplossingen te leveren die op maat zijn gemaakt voor uw specifieke storage omgevingen en workloads.

Als u voor IBM kiest, krijgt u niet alleen toonaangevende technologie, maar ook garanties met betrekking tot flash endurance, performance en compressie. Daarnaast bieden we klantvriendelijke verlengde support- en onderhoudsprogramma's.

IBM Flash Storage maakt al uw workloads sneller

Storagevirtualisatie bundelt gemengde omgevingen en consolideert workloads

Overzicht

Bundel en integreer uw gemengde omgeving. Storage op basis van IBM Spectrum Virtualize slaat een brug tussen datasilo's, brengt verborgen capaciteit aan het licht en maakt heterogene dataservices beschikbaar voor al uw storage assets.

IBM FlashSystem V9000

All-flash enterprise storage maakt niet alleen applicaties, maar uw hele infrastructuur sneller. Om ook aan de meest grootschalige eisen te voldoen, kan FlashSystem V9000 worden opgeschaald tot meer dan 2 PB.

IBM Storwize V7000F

All-flash storage consolideert workloads op één enkel systeem. Dit maakt het beheer eenvoudiger, verlaagt de kosten en staat garant voor superieure performance en beschikbaarheid.

IBM Storwize V5030F

All-flash storagesysteem voor kleinere configuraties. Beantwoordt de uitdagingen van kleinere en middelgrote workloads met superieure performance en geavanceerde functionaliteit.

High-performance flash storage voor hybrid cloud omgevingen

Overzicht

Maak het beheer van cloudapplicaties eenvoudiger en laat ze op een consequent hoge snelheid draaien, ook als de workload piekt of onvoorspelbaar is. Met grid-scale cloud storage op basis van IBM Spectrum Accelerate zijn load balancing en finetuning niet meer nodig. Deze oplossing verzorgt bovendien rich data services en flash-optimized inline datareductie.

IBM FlashSystem A9000

Vergroot de waarde van uw cloud. Deze krachtige all-flash oplossing is bedoeld voor cloudserviceproviders en ondernemingen met een grote dataintensiteit.

IBM FlashSystem A9000R

Maak uw infrastructuur eenvoudiger. Deze all-flash oplossing biedt extreem lage latency voor grote datavolumes en is bedoeld voor grootschalige systemen in grote organisaties en hybrid cloud omgevingen.

Big data storage levert sneller bedrijfskritische inzichten op

IBM Elastic Storage Server

Door outscaling overwint u de traditionele beperkingen en maakt u de transitie naar een multi-tier en cloud storage architectuur gemakkelijker. Storagesystemen die gebaseerd zijn op IBM Spectrum Scale maken korte metten met de bottlenecks in de performance van de nieuwste generatie workloads, zoals backup en restore. Het is nu mogelijk om Hadoop- en andere big data-applicaties rechtstreeks op enterprise storage te laten draaien.

All-flash maakt bedrijfskritische workloads sneller

IBM DS8880F

Deze complete familie van all-flash storagesystemen bestaat uit de IBM DSS8884F voor business-class storageapplicaties, de IBM DS8886F voor enterprise-class storageapplicaties en de IBM DS8888F voor analytic-class storageapplicaties. Het gaat hier om high-performance oplossingen die specifiek zijn gebouwd met het oog op de hoge eisen van mainframes en open systeem omgevingen. Ze kunnen op maximaal vier geografisch verschillende locaties repliceren en de recoverytijd wordt niet gemeten in minuten, maar in seconden.

Sneller werkende applicaties voor gerichte workloads

IBM FlashSystem 900

Realiseer de topprestaties van Tier 0 voor uw applicaties. FlashSystem 900 voert max. 1,1 miljoen 100% random read IOPS en 600.000 100% random write IOPS uit. De performance van gerichte workloads zoals real-time databaseapplicaties krijgt met dit ultrasnelle systeem een enorme boost.

All-flash converged infrastructure maakt de IT eenvoudiger en de productiviteit hoger

VersaStack

Het door IBM en Cisco gezamenlijk ontwikkelde VersaStack brengt compute-, netwerk- en storageresources samen in een aantal sterk geïntegreerde, door-en-door geteste en gevalideerde architecturen. VersaStack is naar keuze verkrijgbaar met IBM Storwize V7000F, Storwize V5030F, FlashSystem V9000 of FlashSystem A9000, speciaal met het oog op oplossingen die een hoge mate van performance verlangen voor applicatieversnelling op enterpriseniveau.

Neem contact met ons op

Bel ons op nummer
+31 205 145 479+31 205 145 479

Prioriteitscode: Storage