IBM Storwize V7000 Unified en Storwize V7000

Verlaag de storage kosten en maak uw storage efficiënter


Belangrijkste kenmerken

Gegevens worden zelfs beschouwd als de nieuwe valuta voor bedrijven: de meest cruciale asset van de moderne organisatie. Het is zelfs zo dat enterprises die zakelijke inzichten kunnen distilleren uit hun gegevens tweemaal vaker betere prestaties leveren dan hun concurrenten; en toch is 72 procent nog niet aan de slag met big data-activiteiten of heeft ze nog slechts op de planning staan.7 Bovendien besteden organisaties vaak te veel geld en tijd aan het beheer van gegevensstorage. Ze kopen elk jaar gemiddeld 24 procent meer storage,8 maar gebruiken minder dan de helft van de capaciteit waarover ze al beschikken.9

Het is nu eenmaal zo dat infrastructuur van groot belang is. Met de juiste infrastructuur kunnen organisaties gaan investeren in projecten die het bedrijfsresultaat ten goede komen. De infrastructuur moet ervoor zorgen dat een optimale waarde uit gegevens wordt verkregen tegen de laagste kosten, met de minste inspanning en de grootste flexibiliteit.

In het tijdperk van cloud, big data en analytics, mobiele en sociale technologie, zijn organisaties genoodzaakt om te voorzien in de doorlopende vraag naar storage en tegelijkertijd de rendabiliteit uit gegevens te verbeteren. IT is genoodzaakt om diensten sneller en efficiënter te leveren, inzichten in real-time te verkrijgen en de interactie met klant op een hoger plan te brengen. Met de juiste infrastructuur kunnen klanten informatie delen, transacties te beveiligen en inzichten in real-time te realiseren.

De IBM Storage-familie is gebouwd met de IBM® Spectrum Virtualise-software – onderdeel van de IBM Spectrum Storage-familie – en helpt organisaties om een betere rendabiliteit uit gegevens te realiseren door nieuwe workloads te ondersteunen die cruciaal zijn om te slagen. De Storwize-familie kan enorme hoeveelheden gegevens aan afkomstig van mobiele en sociale toepassingen, maakt de implementatie van clouddiensten snel en flexibel en levert de prestaties die u nodig hebt om inzichten te distilleren uit de nieuwste analytics-technologieën.

IBM Storwize V7000 Unified en IBM Storwize V7000 zijn gevirtualiseerde storagesystemen van enterprise-klasse en zijn de basis voor het implementeren van een effectieve storage-infrastructuur en het transformeren van de rendabiliteit van gegevensstorage. Deze modulaire storagesystemen zijn een aanvulling op virtuele serveromgevingen en leveren de flexibiliteit en de reactiviteit die nodig zijn voor de ondersteuning van veranderende bedrijfsbehoeften.

Productkenmerken

Hardwareoverzicht


Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage


  • Financiering van de Storwize familie

    Eenvoudige en verantwoorde betalingsopties voor IBM Storwize systemen

IBM Real-time Compression en Storwize V7000 en SVC - Demo

Geïntegreerde Storwize V7000 Unified oplossingen

Ontworpen voor stevige integratie met hostplatforms en business applicaties