IBM Storwize V7000 Unified en Storwize V7000 Disk Systems

Een nieuwe mate van efficiency in data storage

Belangrijkste kenmerken

Gegevens worden zelfs beschouwd als de nieuwe valuta voor bedrijven: de meest cruciale asset van de moderne organisatie. Het is zelfs zo dat enterprises die zakelijke inzichten kunnen distilleren uit hun gegevens tweemaal vaker betere prestaties leveren dan hun concurrenten; en toch is 72 procent nog niet aan de slag met big data-activiteiten of heeft ze nog slechts op de planning staan.1 Bovendien besteden organisaties vaak te veel geld en tijd aan het beheer van gegevensstorage. Ze kopen elk jaar gemiddeld 24 procent meer storage,2 maar gebruiken minder dan de helft van de capaciteit waarover ze al beschikken.3

Het is nu eenmaal zo dat infrastructuur van groot belang is. Met de juiste infrastructuur kunnen organisaties gaan investeren in projecten die het bedrijfsresultaat ten goede komen. De infrastructuur moet ervoor zorgen dat een optimale waarde uit gegevens wordt verkregen tegen de laagste kosten, met de minste inspanning en de grootste flexibiliteit.

In het tijdperk van cloud, big data en analytics, mobiele en sociale technologie, zijn organisaties genoodzaakt om te voorzien in de doorlopende vraag naar storage en tegelijkertijd de rendabiliteit uit gegevens te verbeteren. IT is genoodzaakt om diensten sneller en efficiënter te leveren, inzichten in real-time te verkrijgen en de interactie met klant op een hoger plan te brengen. Met de juiste infrastructuur kunnen klanten informatie delen, transacties te beveiligen en inzichten in real-time te realiseren.

Producteigenschappen

Hardware overzicht


Ik help je graag verder

Jeroen Pijpelink

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage


  • Financiering van de Storwize familie

    Eenvoudige en verantwoorde betalingsopties voor IBM Storwize systemen

IBM Real-time Compression en Storwize V7000 en SVC - Demo

Geïntegreerde Storwize V7000 Unified oplossingen

Ontworpen voor stevige integratie met hostplatforms en business applicaties