IBM Storwize V3700

Gebruiksvriendelijke, betaalbare storage voor kleine en middelgrote IT-afdelingen

Belangrijkste kenmerken

In het tijdperk van cloud, big data en analytics, mobiele en sociale technologie, zijn organisaties genoodzaakt om te voorzien in de doorlopende vraag naar storage en tegelijkertijd de rendabiliteit uit gegevens te verbeteren. IT is genoodzaakt om diensten sneller en efficiënter te leveren, inzichten in real-time te verkrijgen en de interactie met klant op een hoger plan te brengen. Met de juiste infrastructuur kunnen klanten informatie delen, transacties te beveiligen en inzichten in real-time te realiseren.

De IBM Storwize familie, waar IBM Storwize V3700 deel van is, helpt organisaties om een betere rendabiliteit uit data te realiseren door het ondersteunen van nieuwe workloads die cruciaal zijn om te slagen. De Storwize familie kan astronomische hoeveelheden data aan afkomstig van mobiele en sociale toepassingen, maakt de implementatie van clouddiensten snel en flexibel en levert de prestaties die u nodig hebt om inzichten te distilleren uit de nieuwste analytics-technologieën.

IBM Storwize V3700, het instapsysteem uit de IBM Storwize familie, is een efficiënt, gebruiksvriendelijk systeem dat ontwikkeld is als aanvulling op virtuele serveromgevingen en levert tegelijkertijd flexibiliteit en innovatieve storagefuncties.

Producteigenschappen

Hardware overzicht

Eigenschap Voordeel
Grafische gebruikersinterface (GUI)
IBM Systems Director
IBM Storage Mobile Dashboard
IBM FlashCopy
Thin Provisioning
Gegevensmigratie
IBM Easy Tier
Metro Mirror en Global Mirror
Turbo-prestaties
Modellen met DC-voeding
Overeenkomstig met NEBS Level 3 en ETSI
Host interface 1 gigabit per seconde (Gbps) internet Small Computer System Interface (iSCSI) en 6 Gbps internet Small Computer System Interface (SAS) (optioneel 8 Gbps FC, 1 Gbps iSCSI, 6 Gbps SAS of 10 Gbps iSCSI/FCoE)
Gebruikersinterface Grafische gebruikersinterface Storwize V3700
Single/dual controller Dual controller
Cache per controller 4 gigabyte (GB) opwaardeerbaar tot 8 GB
Type drive Dual-port, hot-swappable 6 GB SAS diskdrives
Ondersteunde drives Small form-factor 2,5-inch diskdrives:

Large form-factor 3,5-inch diskdrives:

Solid state drives (SSD):

Maximaal aantal ondersteunde drives 240 drives per systeem
Redundant array of independent disks (RAID)-niveaus RAID 0, 1, 5, 6 en 10
Ventilatoren en power supplies Volledig redundant, hot swappable
Rackondersteuning Standaard 19-inch behuizing voor rackmontage*
Beheersoftware Storwize V3700 machinecode
Geavanceerde functies die zijn inbegrepen in elk systeem Interne virtualisatie, Thin Provisioning, gegevensmigratie in één richting en FlashCopy (tot 64 targets)
Optionele licentiefuncties FlashCopy upgrade (tot 2.040 targets), Easy Tier, Remote Mirror en turbo performance
Garantie
Ondersteunde systemen Raadpleeg het IBM System Storage Interoperation Center voor een lijst met ondersteunde servers, besturingssystemen, hostbusadapters, clustertoepassingen en Storage Area Network (SAN)-switches en directors op: ibm.com/systems/support/storage/config/ssic (US)
ISV-oplossingen Raadpleeg de ISV Solutions Resource Library voor een lijst met kwaliteitsoplossingen van onze ISV's, inclusief omschrijvingen en whitepapers.
Afmeting, besturingsomgeving en warmteafgifte Ga voor meer informatie over afmeting, besturingsomgeving en warmteafgifte naar: ibm.com/systems/nl/storage/disk/storwize_v3700/

Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen

Contacteer me direct met al Uw Server en Storage vragen graag. Vriendelijke groeten, Jeroen Pijpelink


Bladeren in System Storage