Waarom IBM voor disk storage?

IBM biedt een allesomvattende storage infrastructuur die u in staat stelt om nieuwe projecten te starten en kansen te grijpen. Met deze robuuste en flexibele storagetechnologie kunt u in real-time inzichten opdoen, de interactie met klanten versterken en op een snellere en efficiëntere manier méér services verlenen.

Met IBM disk storage krijgt u de beschikking over toonaangevende efficiencyverhogende functies, zoals IBM Real-Time Compression, automatische tiering, virtualisatie en thin provisioning. IBM disk storage werkt perfect samen met flash storage. Er ontstaat dan een hybride storage oplossing die niet alleen zorgt voor een hogere snelheid en een grotere efficiency, maar ook voor een verlaging van de IT-kosten.

IBM Disk Storage Solutions

Optimaal toegerust om de systeemperformance voor alle organisaties een boost te geven

Enterprise Hybrid Storage

IBM DS8000 ondersteunt bedrijfskritische applicaties die alleen genoegen nemen met de hoogste mate van beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Bovendien maakt de IBM DS8000 storage integratie met IBM z Systems mogelijk.

Hybrid Cloud Storage

IBM XIV is grid-scale storage, optimaal toegerust op capaciteit en ideaal voor hybrid cloud. IBM XIV kent voorspelbare service levels voor dynamische workloads.

Midrange Hybrid Storage

IBM Storwize V7000, Storwize V7000 Unified en Storwize V5000 zijn de eerste gevirtualiseerde hybrid storage producten die hardware-versnelde real-time compressie leveren. Daarmee verlagen ze de storagekosten in bepaalde gevallen met 80%.

Kijk waarom disk storage oplossingen van IBM zo veel bedrijfswaarde bieden

IBM DS8880 enterprise data systems maken uw datacenter geschikt voor systems-of-insight en cloudomgevingen.

De klanten van Dynamix Group maken een enorme efficiencyslag dankzij XIV Real-time Compression.

ESG Showcase: All-flash arrays zijn inpasbaar in een hybrid storage infrastructuur, zodat uw operationele en zakelijke doelstellingen binnen handbereik komen.

Storage voor z Systems en grote ondernemingen

IBM Storage levert mainframe storage oplossingen die in nauwe samenwerking met z Systems zijn ontworpen, ontwikkeld en getest. Daardoor leveren ze compromisloze meerwaarde.

De samenwerking tussen IBM Storage en z Systems staat garant voor ononderbroken toegang tot enterprise data met 24x7 beschikbaarheid, snellere analytics en een optimale data efficiency, speciaal voor bedrijfskritische omgevingen.

Compression Guarantee

IBM garandeert dat u met IBM Real-time Compression tot 80% bespaart op storage, met uitstekende performance.

In het onwaarschijnlijke geval dat u de gegarandeerde besparing of het gegarandeerde performanceniveau niet haalt, levert IBM de hardware en de autorisaties om die besparingen en performance wél te halen – geheel kosteloos.