Opslag op instapniveau

Schijfopslag op instapniveau voor een On Demand wereld


Deze systemen zijn ontworpen op geavanceerde functionaliteit voor een baanbrekende prijs en vormen als zodanig een ideale oplossing voor de opslagbehoeften van werkgroepen, zoals voor e-mail-, bestands-, print- en webservers, alsmede voor samenwerkingsdatabases en het op afstand opstarten van servers zonder schijfstations.

IBM® System Storage® DS3500 Express

IBM heeft in de IBM System Storage DS3500 Express topklasse development gecombineerd met snelle hostinterface- en stationstechnologie. Met de nieuwste generatie 6 Gbps SAS backend- en hosttechnologie ligt de weg naar geconsolideerde en efficiënte opslag voor u open — met betere performance, flexibiliteit, schaalbaarheid en gegevensbeveiliging en een ultralaag energieverbruik — terwijl er geen concessies worden gedaan aan de eenvoud, betaalbaarheid of beschikbaarheid.

Kosten Het IBM DS3500 opslagsysteem is een rendabele manier om te voldoen aan de opslageisen van veel applicaties en vormt een belangrijke onderdeel van een algemene, voordelige configuratie met System x-server, BladeCenter en Power Systems.
Gebruiksgemak IBM DS Storage Manager-software is de perfecte combinatie van degelijkheid en gebruiksgemak, waarbij de controle niet uit het oog wordt verloren.
Performance Met een afgewogen en duurzame performance is het DS3500 opslagsysteem net zo geschikt voor het leveren van throughput aan bandbreedte-intensieve applicaties als voor het leveren van IOPS aan transactionele applicaties.


IBM® System Storage® EXP3512 and System Storage EXP3524 Expansion Enclosures

De EXP3500 is een 2U 6 Gbps-behuizing voor montage in een cabinet. Er kunnen in de EXP3500 maximaal twaalf 3,5-inch SAS-stations (EXP3512) of vierentwintig 2,5-inch SAS-stations (EXP3524) worden geïnstalleerd — voor een maximale ruwe capaciteit van 36 TB in een enkele behuizing. IBM's traditie als topklasse ontwikkelaar van stationstechnologie, in combinatie met de nieuwste generatie 6 Gbps SAS-stations, maakt de EXP3500 uitbreidingsbehuizing tot een ideale kandidaat om de nodige rack-optimalisatie, energiebesparing, betrouwbaarheid en performance te leveren.

Kosten Neem contact op met IBM
Gebruiksgemak Hot-swappable componenten, redundante voedingseenheden en ESM's
Performance 4000 Mbps, 40.000 IOPs (uitgebreid tot zesennegentig 15-K SAS-stations)


IBM System Storage EXP2500 Express

De externe schijfbehuizing EXP2500 is een rendabele, volledig geïntegreerde Storage-aanvulling op IBM® System x®- en IBM BladeCenter®-servers. De EXP2500 realiseert aanzienlijke verbeteringen, voor een prijs die binnen bijna elk budget past. De prijs/prestatie-verhouding is superieur, evenals de functionaliteit en de schaalbaarheid. Dankzij het gebruiksgemak wordt ook de beginnende opslaggebruiker op zijn wenken bediend.

Kosten Zeer betaalbaar. Past binnen het budget van kleine en middelgrote bedrijven
Gebruiksgemak Eenvoudig te implementeren en te beheren met Mega RAID Storage Manager
Performance Dit is een performance-gericht SAS-platform waarmee zowel de bandbreedte als de throughput worden verbeterd

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage

Clabby Analytics

Aankoopcriteria voor storage, voor kleine en middelgrote bedrijven