IBM DS8880

Nagenoeg onkwetsbare hybride datasystemen, gebouwd voor de toekomst van business


Nu organisaties steeds sneller moeten bewegen, moeten ze ook sneller inzichten verkrijgen. Ze moeten hun bedrijfskritische data beschermen, downtime uitbannen en bedrijfsrisico's voorkómen. En dat allemaal tegelijkertijd. IBM Storage Systems zijn voor IT-managers onmisbaar geworden om de veranderende omstandigheden in de moderne enterprise in goede banen te leiden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de dynamische eisen van cloud, mobile, social en analytics.

In het kader van zijn voortdurende expansie naar nieuwe workloads introduceert IBM nu een nieuwe familie van bedrijfskritische hybride flash datasystemen die aan de nieuwste eisen voldoen. De nieuwe IBM DS8880 familie, aangestuurd door het bewezen IBM DS8000® enterprise software platform, biedt bedrijfskritische versnelling, compromisloze beschikbaarheid, ongeëvenaarde integratie met IBM servers en transformationele efficiency via toonaangevende voorzieningen.

Wat is en nieuw bij IBM DS8000 Systems

Verkrijg sneller inzichten om de de real-time besluitvorming aan te sturen en ban downtime volledig uit met de datasystemen uit de geheel nieuwe IBM DS8880 familie - ontworpen en gebouwd voor de toekomst van business.


Voordelen van de IBM DS8880 familie van datasystemen

Bedrijfskritische versnelling:

Compromisloze beschikbaarheid:

Ongeëvenaarde integratie:

Transformationele efficiency:


Ontdek wat IBM DS8880 Systems voor u kunnen doen

IBM DS8000 systemen zijn het antwoord als uw bedrijfskritische applicaties om de hoogst mogelijke beschikbaarheid en betrouwbaarheid vragen. De nieuwe DS8880 familie biedt snellere performance, compromisloze beschikbaarheid en een topklasse spectrum aan voorzieningen voor datamanagement en storage services. Bovendien maakt de DS8880 op een unieke manier krachtige integratie van storage met IBM z Systems mogelijk.

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage


  • IBM @VMworld: Data without borders

    Event gemist? Klik hier voor een glimp van de gebeurtenissen