IBM System Storage DS8000-serie

Maak uw infrastructuur geschikt voor Systems of Insight met de nieuwste generatie enterprise storage


Snelle en betrouwbare toegang tot data is de drijvende kracht achter belangrijke data initiatieven zoals business analytics, cloud en mobile computing. De IBM DS8870 is ontworpen voor het managen van het brede spectrum aan storage workloads dat in de complexe data infrastructuur van dit moment aanwezig is, en doet dat op een efficiënte en effectieve manier.

Een nieuwe generatie full-flash en hybrid-flash systemen brengt de performance van uw meest tijdsgevoelige analyses op een geheel nieuw niveau. DS8870 kan uw systems of insight ook aanzienlijk vereenvoudigen doordat de performance zichzelf optimaliseert voor het mainframe en doordat er een breed spectrum aan gedistribueerde serverplatforms wordt ondersteund. Omdat DS8870 beschikt over de flexibiliteit en de automatiseringsfuncties om al deze workloads gelijktijdig te managen, blijft uw steeds complexer wordende IT-omgeving veel beter beheersbaar, ook wanneer uw requirements veranderen.

DS8870 system stelt de norm voor datgene wat een enterprise storage system zou moeten bieden: uitzonderlijke performance, betrouwbaarheid, veiligheid en flexibiliteit.


IBM DS8870 is een high-performance, high-capacity, veilig storage systeem, ontworpen met het oog op de hoogst mogelijke prestaties, flexibiliteit, schaalbaarheid en bestendigheid. Dit betekent dat de DS8870 ook in uitgesproken veeleisende, heterogene storage omgevingen de meeste waar voor zijn geld biedt.

Voordelen

Sneller inzichten opdoen en de efficiency van data vergroten:

Business continuity wordt realiteit:

Betere beveiliging en minder risico's:


Aanvullende informatie

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage

Effectieve datamigratie terwijl de applicaties continu beschikbaar blijven

SPC-2 Benchmark voor DS8870