IBM DS8880

All-flash en hybride datasystemen, gebouwd voor cognitive business


Nu organisaties steeds sneller moeten kunnen bewegen, moeten ze ook sneller inzichten verkrijgen. Ze moeten hun bedrijfskritische data beschermen, downtime uitbannen en bedrijfsrisico's voorkómen. En dat allemaal tegelijkertijd. IBM Storage Systems zijn voor IT-managers onmisbaar geworden om de veranderende omstandigheden in de moderne enterprise in goede banen te leiden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de dynamische eisen van cloud, mobile, social en analytics.

In het kader van zijn voortdurende expansie naar nieuwe workloads introduceert IBM nu een nieuwe familie van bedrijfskritische hybride flash datasystemen die aan de nieuwste eisen voldoen. De nieuwe IBM DS8880 familie, aangestuurd door het bewezen IBM DS8000® enterprise software platform, biedt bedrijfskritische versnelling, compromisloze beschikbaarheid, ongeëvenaarde integratie met IBM servers en transformationele efficiency via toonaangevende voorzieningen.

Wat is er nieuw bij IBM Systems

Verkrijg sneller inzichten om de real-time besluitvorming aan te sturen en ban downtime volledig uit met de nieuwe High-Performance Flash Enclosures Gen2, ontworpen en gebouwd voor real-time analytics, business intelligence en cognitive computing: omgevingen waarindankzijm snelheid doorslaggevend is.


Voordelen van de IBM DS8880 familie van datasystemen

Bedrijfskritische versnelling:

Meer flashcapaciteit:

Compromisloze beschikbaarheid:

Ongeëvenaarde integratie:


Ontdek wat IBM DS8880 Systems voor u kunnen doen

Als uw bedrijfskritische applicaties om de hoogst mogelijke beschikbaarheid en betrouwbaarheid vragen, zijn IBM DS8000 systemen het antwoord. De nieuwe DS8880 familie biedt snellere performance, compromisloze beschikbaarheid en een compleet spectrum aan topklasse voorzieningen voor datamanagement en storage services. Bovendien maakt de DS8880 op een unieke manier krachtige integratie van storage met IBM z Systems mogelijk.


Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage

Gerelateerde links