IBM System Storage DS8000-serie

Geoptimaliseerde flash performance en superieure bestendigheid voor de meest veeleisende storage omgevingen 


De IBM DS8870 is ontworpen voor het managen van het brede spectrum aan storage workloads dat in het complexe datacenter van dit moment aanwezig is, en doet dat op een efficiënte en effectieve manier. Het bewezen succes van dit vlaggenschip onder de IBM disk systemen is niet alleen een rechtstreeks gevolg van zijn uitzonderlijke bestendigheid, schaalbaarheid en performance, maar ook van zijn vermogen om tegemoet te komen aan de hoge eisen van bedrijfskritische data in het hart van uw datacenter.

Een nieuwe generatie full-flash en hybrid-flash systemen brengt de performance van uw meest tijdsgevoelige applicaties op een geheel nieuw niveau. En dankzij de uiterst bestendige architectuur en de topklasse oplossingen voor business continuity wordt 24/7 toegang tot bedrijfskritische applicaties werkelijkheid. Tel daarbij op de prestatieverhogende integratie tussen DS8870 en IBM enterprise servers en het zal u duidelijk zijn dat ons paradepaardje een schoolvoorbeeld is van Smarter Storage.


IBM DS8870 is een high-performance, high-capacity, veilige storage systeem, ontworpen met het oog op de hoogst mogelijke prestaties, flexibiliteit, schaalbaarheid en bestendigheid. Dit betekent dat de DS8870 ook in de meest veeleisende, heterogene storage omgevingen de meeste waar voor zijn geld biedt.

Voordelen


Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen

Contacteer me direct met al Uw Server en Storage vragen graag. Vriendelijke groeten, Jeroen Pijpelink


Bladeren in System Storage

Effectieve datamigratie terwijl de applicaties continu beschikbaar blijven

SPC-2 Benchmark voor DS8870