IBM Storage

Weet u waar u naar op zoek bent?

Data Storage oplossingen

De wereld wordt overspoeld door data. Gestructureerd en ongestructureerd. Intern gegenereerd en door anderen gecreëerd. Opgeslagen in het datacenter en in de cloud. Data vormt de kern van cognitive business. Een cognitief bedrijf is in staat om patronen te herkennen en baanbrekende ideeën op te sporen in enorme hoeveelheden data. Daardoor kan zo'n bedrijf supersnel beslissingen nemen.

IBM Storage oplossingen bieden de snelheid en performance van ready data access en combineren dit met de flexibiliteit en efficiency van hybrid cloud en software-defined storage. Storage van IBM kan overweg met data uit elke architectuur en zorgt ervoor dat diepere inzichten sneller beschikbaar zijn. U krijgt dus de tijd om uw concurrenten vóór te blijven en om uw slag te slaan in het cognitieve tijdperk.

Wat is er nieuw

Kom op snelheid en win

NIEUW! IBM DS8880F all-flash data systems bieden compromisloze beschikbaarheid en applicatieresponstijden die worden uitgedrukt in microseconden.

Databescherming op hybrid cloud met IBM Spectrum Protect

IBM Spectrum Protect geeft u de zekerheid en het vertrouwen dat uw data veilig zijn. Kijk waarom.

Leider in Gartner Magic Quadrant

IBM is uitgeroepen tot leider in het Gartner Magic Quadrant 2016.

Blijf in contact

Check wat er trending is in data storage

Bezoek ons op de volgende eventsMaak kennis met de experts


Woody Hutsell

Manager FlashSystem Portfolio Strategy & Enablement

Woody Hutsell versterkt de gelederen van IBM met meer dan 20 jaar IT-ervaring. Voordat hij overstapte naar IBM, werkte hij bij Fusion-io als Senior Director Product Management en was hij verantwoordelijk voor software appliances. De heer Hutsell werkte 10 jaar bij Texas Memory Systems waar hij opklom tot directeur en lid van de raad van bestuur. Verder werkte hij acht jaar als IT-concultant bij Deloitte Consulting. Woody Hutsell behaalde zijn mastergraad in de informatietechnologie aan de University of Texas.


Manieren om met Woody in contact te komen


Richard Swain

Mid-Atlantic Storage Team Lead Engineer

Richard werkt aan het promoten van NAS-technologie bij IBM. Of hij nu met klanten werkt of lezingen geeft, Richard probeert altijd de technologie af te stemmen op de toekomstige behoeften. Hij werkt al 14 jaar in de IT-sector en is in die tijd in contact gekomen met elk aspect van die bedrijfstak, van networking en databases tot applicatieontwikkeling en management. Momenteel houdt hij zich bezig met de promotie van het product SONAS en is hij in Research Triangle Park (North Carolina) werkzaam als storage systems engineer.

The Storage Tank, geschreven door Richard Swain, is een onafhankelijke blog waarin storageproducten worden belicht, voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als multinationals. Als het erom gaat welk soort storage het meest geschikt is voor een bepaalde omgeving, moet er een onafzienbaar aantal keuzen worden gemaakt. De onderdelen zijn in de meeste gevallen grotendeels gelijk. Het gaat er maar om hoe je ze samenvoegt en welke software je gebruikt om ze te laten werken.


Manieren om met Richard in contact te komen


Tony Pearson

Master Inventor and Senior Consulting IT Specialist

Deze blog is bedoeld voor de open uitwisseling van ideeën op het gebied van storage en storage networking hardware, software en services.


Manieren om met Tony in contact te komen


Elisabeth Stahl

Chief Technical Strategist, Performance Marketing

Elisabeth Stahl is Chief Technical Strategist, Performance Marketing voor de IBM Systems and Technology Group en is al meer dan 25 jaar werkzaam op het terrein van systems performance.


Elisabeth's blog – benchmarkingblog

Deze blog is bedoeld voor de open uitwisseling van ideeën op het gebied van systems performance en benchmarking. U kunt Elisabeth ook vinden op de IBM developerWorks blog - Benchmarking and systems performance


Andere manieren om met Elisabeth in contact te komen:


Van harte aanbevolen door Elisabeth


Brian Sherman

Distinguished Engineer – Americas Storage ATS

Brian Sherman is Distinguished Engineer bij IBM. Sinds hij in 1985, met een diploma in wiskunde en Computer Science van McMaster University op zak, in dienst trad bij IBM, heeft hij meer dan 30 jaar ervaring opgedaan als IT Specialist. Brian heeft rechtstreeks voor klanten gewerkt in diverse rollen op het gebied van storage, variërend van level 2 software support en implementatieservices tot Systems Engineer en Advanced Technical Support. Hij heeft diepgaande kennis van de trends en opkomende technieken in de storagesector en aanverwante bedrijfstakken. Momenteel is hij in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika werkzaak binnen technische sales, support en competitive intelligence voor de Advanced Technical Support (ATS) organisatie voor GMU en Americas. Brian houdt zich ook bezig met het ontwikkelen en geven van technische cursussen over de lancering van nieuwe storage hardware- en softwareproducten. Verder is hij lid van verschillende Storage Product Development Teams. Brian heeft diverse whitepapers over best practices in storage geschreven en schrijft regelmatig mee aan IBM Redbooks.


Manieren om met Brian in contact te komen