IBM PureFlex System en IBM Flex System

Geoptimaliseerde oplossingen draaiend op de meest geavanceerde, geïntegreerde infrastructuur die verkrijgbaar is.

 

IBM PureFlex System en IBM Flex System oplossingen

Uw organisatie moet sneller en wendbaarder worden en in staat zijn om in een steeds hoger tempo te reageren op veranderingen. De combinatie van de geïntegreerde infrastructuur van IBM PureFlex System en de geavanceerde bladetechnologie van IBM Flex System vormt een uitstekend fundament voor het vergroten van de eenvoud, flexibiliteit, betrouwbaarheid en performance van de IT, voor cloud, VDI, analytics en gevirtualiseerde infrastructuren.

Aanbevolen oplossingen

Alle oplossingen bekijken

Aanbevolen video's en productdemo's

Alles bekijken |

Reset

  Succesverhalen van klanten

  Kijk waarom klanten die IBM PureFlex System en IBM Flex System hebben geïmplementeerd, een voorsprong hebben op de concurrentie.

  Neem contact op met Lenovo voor x86 systemen

  Lenovo neemt IBM x86 Systems over

  Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de VS als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

  LENOVO FOR THOSE WHO DO

  Systemen

  IBM levert een portefeuille aan systemen en opslag, gecombineerd met de tientallen jaren ervaring met het oplossen van werkelijke problemen bij bedrijven. Met x86-, POWER- en mainframesystemen, met disk-, tape- en netwerkopslagsytemen is IBM als geen ander in staat de juiste combinatie van systemen te bieden.

  Opslag

  Efficiënte opslag is belangrijker dan ooit. In veel gevallen is de benuttingsgraad van disks slechts 20% — terwijl de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan, explosief toeneemt. IBM Storage kan u helpen.

  Netwerkfuncties

  Het slimmere datacenter met een betere rendabiliteit van de IT kan worden gerealiseerd door servers en opslag te koppelen aan een ultrasnelle, intelligente netwerkstructuur die slimmer, sneller, groener en opener is. En die bovendien eenvoudiger is in het beheer. IBM gaat bij de implementatie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van platte, geconvergeerde datacenternetwerken op een open manier te werk en baseert zich daarbij op standaarden.

  Software

  De complete Systems Software-oplossingen van IBM dragen bij aan de centralisatie, stroomlijning en automatisering van uw fysieke en virtuele infrastructuur, zodat u uw workloads kunt optimaliseren en beter in staat bent IT-services te verlenen die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. We laten u graag zien op welke manier de geavanceerde functies in de IBM-hardware en -besturingssystemen effectiever kunnen worden gebruikt met behulp van IBM Systems Software, zodat u de volledige meerwaarde van IBM Smarter Computing kunt realiseren.

  Geïntegreerde oplossingen

  Het is de realiteit dat u een IT-infrastructuur nodig hebt die is ontworpen voor gegevens, die is afgestemd op de taak en die wordt beheerd als een cloud. Zijn uw IT-medewerkers het grootste deel van hun tijd bezig met het beheren van de IT? Dan houden ze weinig tijd over voor het stimuleren van de innovatie. Uw infrastructuur moet in staat zijn u vooruit te helpen in de markt. Hij moet u innovatiever, concurrerender en succesvoller maken.

  Systeem-gerelateerde services

  IBM verleent een volledige reeks systeem-gerelateerde services. Dat zijn services die u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen, integreren, optimaliseren, valideren en implementeren van complete oplossingen die On Demand Business ondersteunen.
   

  Volg ons

  Volg #PureFlex en #FlexSystem voor live updates.

  Over de annonceringen

  Edge2014 19 - 23 mei. Schrijf u vroeg in en bespaar!

  Edge2014

  The Premier Event for Infrastructure Innovation

  Analistenrapport

  Betere business efficiency met IBM PureFlex™ en IBM Flex System™.

  Snellere implementatie

  Gebruik PureFlex™ en IBM Flex System™ om uw oplossingen sneller te implementeren.

  Cloud eenvoudiger maken

  Succesvolle virtualisatie en cloud oplossingen op PureFlex™ en IBM Flex System™.

  Desktopvirtualisatie

  Pund-IT rapporteert over de versnelling van VDI oplossingen met PureFlex™ en IBM Flex System™.

   

  Dit mag u niet missen

  Datacenter security: An IDC Technology Spotlight

  Kijk welke bijdrage System x servers leveren aan de beveiliging van data.

  Een afgewogen benadering van energiezuinigheid

  Ontdek de energiezuinige functies en voorzieningen van System x servers.

  Flex Frenzy

  In deze interactieve game ontdekt u wat IBM Flex System allemaal voor u kan oplossen

  Met korting in bezit komen van IBM Flex System

  IBM FlexPac is een betaalbare manier om IBM Flex System aan te schaffen.

  De totale economische impact

  Kijk wat de potentiële financiële impact kan zijn van de implementatie van een IBM PureFlex systeem in uw organisatie.

  Is "schaalbare blade" een paradox?

  Blades zijn wel compact, maar tot nu toe stond daar een gebrek aan schaalbaarheid tegenover.