IBM PureFlex System en IBM Flex System

Uitzonderlijke computer power. Enorme storagemogelijkheden.
Ultieme netwerkflexibiliteit. Expert integrated of build-to-order.

Vooraf geconfigureerde serverinfrastructuur of build-to-order systemen – de keus is aan u

Als u op zoek bent naar een sterk geïntegreerd systeem ten behoeve van consolidatie van de infrastructuur of de implementatie van cloud, kunnen IBM PureFlex System producten voor een flinke vereenvoudiging zorgen. Wilt u een eigen systeem bouwen of een bestaande bladeserver installatie upgraden, dan kunt u profiteren van een IBM Flex System – een "build-to-order" oplossing waarmee u een stap verder gaat dan bladeservers.Waarom kiezen voor IBM PureFlex System en IBM Flex System?

2X de applicatiedichtheid op hetzelfde vloeroppervlak 1. 70% lagere kosten voor softwarelicenties en tot 70% minder cores nodig dan bij systemen van de vorige generatie 2. Tot 40% energiebesparing 3. 50% lagere kosten voor systeembeheer dankzij integratie van resourcepools van meerdere compute-, storage- en netwerkcomponenten 4. 98% minder tijd nodig dankzij geïntegreerde, geautomatiseerde provisioning van storage 5. 66% kortere installatietijd 6.

2X de applicatiedichtheid op hetzelfde vloeroppervlak 1. 70% lagere kosten voor softwarelicenties en tot 70% minder cores nodig dan bij systemen van de vorige generatie 2. Tot 40% energiebesparing 3. 50% lagere kosten voor systeembeheer dankzij integratie van resourcepools van meerdere compute-, storage- en netwerkcomponenten 4. 98% minder tijd nodig dankzij geïntegreerde, geautomatiseerde provisioning van storage 5. 66% kortere installatietijd 6.

Wat is uw uitdaging?

IBM levert oplossingen die zich richten op zeer uiteenlopende uitdagingen.

MIGREREN

Migreer uw bestaande blade omgeving om de performance en de flexibiliteit te verbeteren.

IBM Flex System gaat verder dan bladeservers en biedt:

Als u uw eigen oplossing wilt configureren op basis van systemen met x86 of POWER processoren:

Als u de voorkeur geeft aan een vooraf geconfigureerde en vooraf geïntegreerde oplossing met x86 of POWER systemen:

CONSOLIDEREN

Consolideer systemen om het beheer eenvoudiger te maken en de operationele kosten te verlagen

IBM PureFlex System en IBM Flex System zijn sterk geïntegreerd systemen die zorgen voor:

Meer informatie over consolidatie van de infrastructuur op IBM PureFlex System en IBM Flex System:

SNELLER NAAR CLOUD

Snellere cloud-implementatie om de efficiency te vergroten.

IBM PureFlex System is ontworpen voor virtualisatie met:

INNOVEREN

Innoveer met nieuwe applicaties in een flexibele en data-ready infrastructuur.

IBM PureFlex System en IBM Flex System bieden de flexibiliteit en efficiency die u nodig hebt ter ondersteuning van innovatie:

Meer informatie over bedrijfsinnovatie met IBM PureFlex System en IBM Flex System:


IBM PureFlex System

Lees waarom uw workloads beter werken dankzij de meest recente verbeteringen van PureFlex.

IBM Flex System

Ga een stap verder dan blades met de nieuwste verbeteringen van Flex System.

Desktopvirtualisatie

Meer informatie over Virtual Desktop Infrastructure op IBM Flex System.

IBM ServerProven

Meer informatie over interoperabiliteit met niet-IBM storage.

Aanbevolen video's en productdemo's

Alles bekijken |

Reset

  Succesverhalen van klanten

  Kijk waarom klanten die IBM PureFlex System en IBM Flex System hebben geïmplementeerd, een voorsprong hebben op de concurrentie.

  Juridische disclaimers

  1 Gebaseerd op tests van IBM en gedocumenteerd in de IBM System x Virtualization Server Consolidation Sizing Methodology. IBM Flex System x240 ondersteunt 2,7 maal méér Peak Utilization Virtual Machines (VM's) dan de BladeCenter-blades van de vorige generatie. PureFlex System biedt beter geschaalde performance dan blades, dankzij de grotere totale geheugencapaciteit van Flex System x240 Compute Node.

  2. Flex System Compute Node x240 vraagt 40% minder energie dan Intel x86 processortechnologie van eerdere generaties.

  3. Gebaseerd op gesprekken met klanten en schattingen van IBM ten aanzien van de benuttingsgraad en performance van PureFlex System in vergelijking met eerdere generaties van bestaande systemen. De bestaande installatie van klanten bestaat uit Unix- en x86-servers van eerdere generaties, die in totaal 2010 processorcores bevatten. In het scenario met PureFlex System zijn er voor dezelfde applicatieset slechts 448 cores nodig, een besparing van 78%. Bron: Artikel van International Technology Group (ITG) over PureFlex System. In specifieke omgevingen van klanten kunnen de resultaten hiervan afwijken.

  4. Uit gesprekken van International Technology Group (ITG, een derde partij) met een groep bedrijven. “Vóór” PureFlex System en “ná” PureFlex System. De resultaten van de groep van zes bedrijven kende een piek van 57% in de voorspelde verhoging van de efficiency van systeembeheerders, en een gemiddelde van 42%. Overgenomen uit het whitepaper “Value Proposition for IBM Next Generation Platform System” van International Technology Group

  5. Schattingen van interne Research and Development van IBM, waarin het vermogen van VMControl om automatisch storage beschikbaar te stellen aan een VM (binnen 90 seconden) wordt vergeleken met twee systeembeheerders (storage- en serverbeheerders) die de storage handmatig toewijzen, zonder VMControl (binnen 2 uur). In specifieke omgevingen van klanten kunnen de resultaten hiervan afwijken.

  6. Gebaseerd op interne schattingen en metingen van IBM Research and Development. De setup van de managementserver voor IBM Flex System neemt 131 minuten in beslag. De vergelijkbare setup voor BladeCenter duurt 388 minuten. Dit is gebaseerd op de “build to order” aanpak en is derhalve zeer conservatief, d.w.z. als de vooraf geconfigureerde opties (Express, Standard, Enterprise) in aanmerking zouden worden genomen, zouden de besparingen nog veel groter zijn. Om aan de veilige kant te blijven, wordt alleen de besparing van 66% genoemd. Vergeleken met de vorige generatie bladeservers. In specifieke omgevingen van klanten kunnen de resultaten hiervan afwijken.

  Systemen

  IBM levert een portefeuille aan systemen en opslag, gecombineerd met de tientallen jaren ervaring met het oplossen van werkelijke problemen bij bedrijven. Met x86-, POWER- en mainframesystemen, met disk-, tape- en netwerkopslagsytemen is IBM als geen ander in staat de juiste combinatie van systemen te bieden.

  Opslag

  Efficiënte opslag is belangrijker dan ooit. In veel gevallen is de benuttingsgraad van disks slechts 20% — terwijl de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan, explosief toeneemt. IBM Storage kan u helpen.

  Netwerkfuncties

  Het slimmere datacenter met een betere rendabiliteit van de IT kan worden gerealiseerd door servers en opslag te koppelen aan een ultrasnelle, intelligente netwerkstructuur die slimmer, sneller, groener en opener is. En die bovendien eenvoudiger is in het beheer. IBM gaat bij de implementatie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van platte, geconvergeerde datacenternetwerken op een open manier te werk en baseert zich daarbij op standaarden.

  Software

  De complete Systems Software-oplossingen van IBM dragen bij aan de centralisatie, stroomlijning en automatisering van uw fysieke en virtuele infrastructuur, zodat u uw workloads kunt optimaliseren en beter in staat bent IT-services te verlenen die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. We laten u graag zien op welke manier de geavanceerde functies in de IBM-hardware en -besturingssystemen effectiever kunnen worden gebruikt met behulp van IBM Systems Software, zodat u de volledige meerwaarde van IBM Smarter Computing kunt realiseren.

  Geïntegreerde oplossingen

  Het is de realiteit dat u een IT-infrastructuur nodig hebt die is ontworpen voor gegevens, die is afgestemd op de taak en die wordt beheerd als een cloud. Zijn uw IT-medewerkers het grootste deel van hun tijd bezig met het beheren van de IT? Dan houden ze weinig tijd over voor het stimuleren van de innovatie. Uw infrastructuur moet in staat zijn u vooruit te helpen in de markt. Hij moet u innovatiever, concurrerender en succesvoller maken.

  Systeem-gerelateerde services

  IBM verleent een volledige reeks systeem-gerelateerde services. Dat zijn services die u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen, integreren, optimaliseren, valideren en implementeren van complete oplossingen die On Demand Business ondersteunen.


     

   

  Volg ons

  Volg #PureFlex en #FlexSystem voor live updates.

  Over de annonceringen

  Edge2014 19 - 23 mei. Schrijf u vroeg in en bespaar!

  Edge2014

  The Premier Event for Infrastructure Innovation

  Analistenrapport

  Betere business efficiency met IBM PureFlex™ en IBM Flex System™.

  Snellere implementatie

  Gebruik PureFlex™ en IBM Flex System™ om uw oplossingen sneller te implementeren.

  Cloud eenvoudiger maken

  Succesvolle virtualisatie en cloud oplossingen op PureFlex™ en IBM Flex System™.

  Desktopvirtualisatie

  Pund-IT rapporteert over de versnelling van VDI oplossingen met PureFlex™ en IBM Flex System™.

  Dit mag u niet missen

  IBM Flex System Solution for SmartCloud Orchestrator

  In deze video wordt krachtige cloud oplossing getoond.

  Kijk hoe UCS van Cisco presteert in vergelijking met IBM Flex System

  Dit rapport vergelijkt twee verschillende benaderingen en laat zien dat IBM zijn voorsprong steeds sneller uitbouwt.

  Klantenreferentievideo - AMPORTS

  IBM PureFlex System vereenvoudigt de IT-infrastructuur bij AMPORTS.

  Eenvoudiger beheer van desktops en meer

  IBM SmartCloud Virtual Desktop Infrastructure voor System x en IBM Flex System.

  Klantenreferentievideo - HELPcard

  IBM PureFlex System verbetert de beschikbaarheid van de IT bij HELPcard.

  IBM en SAP

  Wat een analist vindt van de relatie tussen IBM en SAP.