IBM PureFlex System

Belangrijkste kenmerken

De markt is aan het veranderen. Klanten, werknemers en partners eisen toegang tot gegevens en toepassingen op de manier die zij wensen. Gebruikers willen alle functies van mobiele devices kunnen gebruiken. Sociale netwerken zijn bepalend voor de zakelijke prioriteiten. Het beheren en analyseren van astronomische hoeveelheden is iets waar u niet onderuit komt. Cloud-technologie ondersteunt de flexibiliteit en de prestaties die nodig zijn om te voorzien in de eisen van mobiele, sociale en big data-technologieën. Het is echter wel noodzakelijk om een cloud-infrastructuur efficiënt te implementeren. Transparanter beheer en toepassingsplatforms zijn voor u onontbeerlijk, en een infrastructuur die voorziet in uw eisen op het gebied van functionaliteit en terugkerende kosten.

IBM® PureFlex System is een volledig, flexibel cloud-infrastructuursysteem met ingebouwde expertise. Het systeem integreert en optimaliseert alle compute-, storage- en networkingresources en levert kant-en-klare infrastructure-as-a-service (laaS). Deze volledig geïntegreerde, geoptimaliseerde oplossingen kunnen worden geconfigureerd voor uw specifieke zakelijke behoeften en worden aangevuld door een pakket met ondersteuningsdiensten. Deze aangeschafte diensten omvatten flexibele opties voor service- en garantieopwaardering (WSU) en microcodeanalyse om ervoor te zorgen dat uw PureFlex-implementatie over de laatste software en firmware beschikt.

Aanvullende opties voor IBM PureFlex System


Neem contact op met Lenovo voor x86 systemen

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de VS als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO

Systemen

IBM levert een portefeuille aan systemen en opslag, gecombineerd met de tientallen jaren ervaring met het oplossen van werkelijke problemen bij bedrijven. Met x86-, POWER- en mainframesystemen, met disk-, tape- en netwerkopslagsytemen is IBM als geen ander in staat de juiste combinatie van systemen te bieden.

Opslag

Efficiënte opslag is belangrijker dan ooit. In veel gevallen is de benuttingsgraad van disks slechts 20% — terwijl de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan, explosief toeneemt. IBM Storage kan u helpen.

Netwerkfuncties

Het slimmere datacenter met een betere rendabiliteit van de IT kan worden gerealiseerd door servers en opslag te koppelen aan een ultrasnelle, intelligente netwerkstructuur die slimmer, sneller, groener en opener is. En die bovendien eenvoudiger is in het beheer. IBM gaat bij de implementatie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van platte, geconvergeerde datacenternetwerken op een open manier te werk en baseert zich daarbij op standaarden.

Software

De complete Systems Software-oplossingen van IBM dragen bij aan de centralisatie, stroomlijning en automatisering van uw fysieke en virtuele infrastructuur, zodat u uw workloads kunt optimaliseren en beter in staat bent IT-services te verlenen die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. We laten u graag zien op welke manier de geavanceerde functies in de IBM-hardware en -besturingssystemen effectiever kunnen worden gebruikt met behulp van IBM Systems Software, zodat u de volledige meerwaarde van IBM Smarter Computing kunt realiseren.

Geïntegreerde oplossingen

Het is de realiteit dat u een IT-infrastructuur nodig hebt die is ontworpen voor gegevens, die is afgestemd op de taak en die wordt beheerd als een cloud. Zijn uw IT-medewerkers het grootste deel van hun tijd bezig met het beheren van de IT? Dan houden ze weinig tijd over voor het stimuleren van de innovatie. Uw infrastructuur moet in staat zijn u vooruit te helpen in de markt. Hij moet u innovatiever, concurrerender en succesvoller maken.

Systeem-gerelateerde services

IBM verleent een volledige reeks systeem-gerelateerde services. Dat zijn services die u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen, integreren, optimaliseren, valideren en implementeren van complete oplossingen die On Demand Business ondersteunen.

Productinformatiebronnen

Speciale aanbiedingen

Meer informatie over IBM Flex System

De elementen die samen IBM PureFlex en PureApplication Systems vormen