IBM PureFlex System oplossingen

Maak de IT meer rendabel door grotere eenvoud, snelheid en flexibiliteit voor Cloud en Big Data.

Geïntegreerde cloud oplossingen van IBM PureFlex en Flex System zijn snel en eenvoudig. Realiseer de performance die uw bedrijf verlangt, met de flexibiliteit die u nodig hebt om de concurrentie vóór te blijven.

Vorige annoncering: oktober 2013

In de voortdurend veranderende markt van vandaag is het in feite de IT die de business aanstuurt en die de business sneller, flexibeler en uiteindelijk succesvoller maakt. Gebruikers verlangen op hun eigen voorwaarden toegang tot data en applicaties. Ze verlangen alle mogelijke services van mobiele apparatuur. Ze werken met sociale netwerken om het steeds toenemende aantal transacties in goede banen te leiden.

Cloud computing oplossingen van IBM helpen u aan deze eisen te voldoen.

Nieuwe PureFlex System en IBM Flex System producten en oplossingen: optimaal afgestemd op cloud implementaties

Dankzij de nieuwste verbeteringen in de IBM PureFlex System technologie kunt u uw systemen nu sneller implementeren en de cloud service delivery verbeteren, terwijl bovendien de efficiëntie van uw IT omgeving toeneemt.

Tabnavigatie


IBM PureFlex System combineert de waarde van een geïntegreerd systeem met de flexibiliteit en keuzemogelijkheden die uw organisatie nodig heeft. De nieuwe Express en Enterprise modellen van IBM PureFlex System kunnen zodanig worden geconfigureerd dat u uw cloud binnen één dag in de lucht hebt. Bovendien zijn ze uitgerust met de nieuwste compute- en netwerktechnologie van IBM.

De volgende nieuwe PureFlex System producten zijn nu verkrijgbaar:

Deze nieuwe PureFlex producten zijn vanaf december 2013 bovendien uitgerust met de nieuwe SmartCloud Entry 3.2.6

SmartCloud Entry 3.2 verzorgt nieuw heterogeen cloud management en is gemakkelijk te upgraden naar de nog rijker uitgeruste SmartCloud producten gebaseerd op OpenStack.

Een verbeterde gebruikersinterface maakt de migratie van workloads gemakkelijker en vormt voor de gebruikers een ideaal uitgangspunt voor het opsporen en beheren van virtuele IT-resources.


 • Nieuwe IBM PureFlex Express

  Infrastructuur voor kleine en middelgrote organisaties. Best betaalbare entry point.

  De nieuwe IBM PureFlex Express is nu nog flexibeler.

 • Nieuwe IBM PureFlex Enterprise

  Infrastructuur voor schaalbare cloud implementatie. Grotere veerkracht dankzij redundantie.

  De nieuwe IBM PureFlex Enterprise is optimaal afgestemd op schaalgrootte. Door de ingebouwde redundantie is de PureFlex Enterprise zo betrouwbaar en veerkrachtig dat uw meest bedrijfskritische applicaties en cloud services er optimaal op draaien.


 • IBM PureFlex Solution for SmartCloud Desktop Infrastructure

  De nieuwe IBM PureFlex Solution for SmartCloud Desktop Infrastructure biedt betere toegang tot mobiele applicaties en een versterkte beveiliging. In een PureFlex rack worden nu maar liefst 8400 gebruikers van Windows 7 ondersteund. Bovendien is dit nieuwe product bij levering al volledig geïntegreerd, zodat de time-to-value van VDI-implementaties (virtual desktop infrastructure) korter wordt.

  Het nieuwe product is uitgerust met een keur aan mogelijkheden.

 • i for Business

  IBM PureFlex Solution for IBM i

  Consolideer IBM i en x86 in één geïntegreerd systeem met 80 procent lagere softwarekosten voor IBM i.7

  De nieuwe IBM PureFlex Solution for IBM i is een volledig geïntegreerd bedrijfssysteem dat een aantrekkelijk alternatief vormt voor kleine en middelgrote organisaties die al werken met IBM i. Dit systeem vermindert de IT-kosten en de complexiteit doordat de IBM i- en Windows®-applicaties worden geconsolideerd in een IBM PureFlex oplossing.

 • IBM Flex System Solution for Microsoft Hyper V

  De nieuwe IBM Flex System Solution for Microsoft Hyper V biedt de uitstekende prestaties en schaalbaarheid die cloud omgevingen verlangen. Met deze uit acht compute nodes bestaande Flex System oplossing bouwt u schaalbare en betaalbare virtualisatie en cloud oplossingen op een fundament van IBM Flex System. Door de implementatiebegeleiding van IBM zijn de instapkosten voor cloud implementaties laag en is toekomstige groei zeer goed mogelijk.

 • IBM Flex System Microsoft SQL and Exchange Solutions

  De nieuwe IBM Flex System Microsoft SQL and Exchange Solutions verzorgen Microsoft e-mail en database oplossingen die zodanig schaalbaar zijn dat ze uiteenlopende aantallen gebruikers en hoeveelheden data ondersteunen. Deze oplossingen kunnen in Microsoft Exchange omgevingen overweg met maximaal 25.000 gebruikers en vormen een uiterst schaalbaar fundament voor Microsoft SQL omgevingen.

 • Nieuwe IBM Flex System producten

  Beter presterende IT en een flexibeler netwerk dankzij nieuwe IBM Flex System producten.


  Nieuwe IBM Flex System x240 Compute Nodes


  IBM Flex System EN4023 10Gb Scalable Switch


  Cisco Nexus B22 Fabric Extender for IBM Flex System

1 Gebaseerd op door SPEC gepubliceerde benchmarks. Zie www.spec.org.
2 Gebaseerd op bevindingen in de IDC-studie "IBM PureFlex System Ready for Cloud", gepubliceerd in juli 2013. http://public.dhe.ibm.com/common/ssi/ecm/en/wal12380usen/WAL12380USEN.PDF (US) (PDF, 377 kB)
3 Gebaseerd op bevindingen in de IDC-studie "IBM PureFlex System Ready for Cloud", gepubliceerd in juli 2013. http://public.dhe.ibm.com/common/ssi/ecm/en/wal12380usen/WAL12380USEN.PDF (US) (PDF, 377 kB)
4 Gebaseerd op de conclusies van een in juli 2013 gepubliceerde IDC-studie. http://public.dhe.ibm.com/common/ssi/ecm/en/wal12380usen/WAL12380USEN.PDF (US) (PDF, 377 kB)
5 Gebaseerd op de nieuwe mogelijkheid van Flex System Manager om maximaal 16 Flex System chassis, 224 Flex System servers en 5000 endpoints te beheren.
6 Deze informatie is gebaseerd op de huidige productplannen en strategie van IBM; deze kunnen door IBM zonder bericht worden gewijzigd. Verwijzing in deze publicatie naar producten, programma's of diensten van IBM houdt niet in dat IBM deze producten, programma's of diensten beschikbaar zal stellen in alle landen waarin IBM actief is.
7 Besparing van 80% per core is gebaseerd op het verschil in de prijs per core tussen de IBM i p10 en de IBM i p05. Dit komt neer op een besparing van 80% per core.
8 SPECvirt_sc2013 met vergelijking van de top bin performance van platform van de vorige generatie.

Systemen

IBM levert een portefeuille aan systemen en opslag, gecombineerd met de tientallen jaren ervaring met het oplossen van werkelijke problemen bij bedrijven. Met x86-, POWER- en mainframesystemen, met disk-, tape- en netwerkopslagsytemen is IBM als geen ander in staat de juiste combinatie van systemen te bieden.

Opslag

Efficiënte opslag is belangrijker dan ooit. In veel gevallen is de benuttingsgraad van disks slechts 20% — terwijl de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan, explosief toeneemt. IBM Storage kan u helpen.

Netwerkfuncties

Het slimmere datacenter met een betere rendabiliteit van de IT kan worden gerealiseerd door servers en opslag te koppelen aan een ultrasnelle, intelligente netwerkstructuur die slimmer, sneller, groener en opener is. En die bovendien eenvoudiger is in het beheer. IBM gaat bij de implementatie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van platte, geconvergeerde datacenternetwerken op een open manier te werk en baseert zich daarbij op standaarden.

Software

De complete Systems Software-oplossingen van IBM dragen bij aan de centralisatie, stroomlijning en automatisering van uw fysieke en virtuele infrastructuur, zodat u uw workloads kunt optimaliseren en beter in staat bent IT-services te verlenen die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. We laten u graag zien op welke manier de geavanceerde functies in de IBM-hardware en -besturingssystemen effectiever kunnen worden gebruikt met behulp van IBM Systems Software, zodat u de volledige meerwaarde van IBM Smarter Computing kunt realiseren.

Geïntegreerde oplossingen

Het is de realiteit dat u een IT-infrastructuur nodig hebt die is ontworpen voor gegevens, die is afgestemd op de taak en die wordt beheerd als een cloud. Zijn uw IT-medewerkers het grootste deel van hun tijd bezig met het beheren van de IT? Dan houden ze weinig tijd over voor het stimuleren van de innovatie. Uw infrastructuur moet in staat zijn u vooruit te helpen in de markt. Hij moet u innovatiever, concurrerender en succesvoller maken.

Systeem-gerelateerde services

IBM verleent een volledige reeks systeem-gerelateerde services. Dat zijn services die u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen, integreren, optimaliseren, valideren en implementeren van complete oplossingen die On Demand Business ondersteunen.

Volg ons

Twitter.  Facebook.  Googleplus.  Youtube.  Blog.

Volg #PureFlex en #FlexSystem voor live updates.

 
 

 • -38,19%

  Videodebat: Smarter Computing: What's Next for IT. 29 okt | 13:00 EDT

  IT-experts bespreken open standaarden, OpenStack en community development.
  Volg ons op Twitter: #SCdebate

 

Over de annonceringen

Analistenrapport

Betere business efficiency met IBM PureFlex™ en IBM Flex System™.

Snellere implementatie

Gebruik PureFlex™ en IBM Flex System™ om uw oplossingen sneller te implementeren.

IBM Flex System

Ga een stap verder dan blades met de nieuwste verbeteringen van Flex System.

Cloud eenvoudiger maken

Succesvolle virtualisatie en cloud oplossingen op PureFlex™ en IBM Flex System™.

Desktopvirtualisatie

Pund-IT rapporteert over de versnelling van VDI oplossingen met PureFlex™ en IBM Flex System™.

Webcast van annoncering

Maak de IT meer rendabel door grotere eenvoud, snelheid en flexibiliteit.

 

Dit mag u niet missen

Kijk hoe UCS van Cisco presteert in vergelijking met IBM Flex System

Dit rapport vergelijkt twee verschillende benaderingen en laat zien dat IBM zijn voorsprong steeds sneller uitbouwt.

Klantenreferentievideo - AMPORTS

IBM PureFlex System vereenvoudigt de IT-infrastructuur bij AMPORTS.

IBM SmartCloud Desktop Infrastructure

Eenvoudiger beheer van desktops en meer

IBM SmartCloud Virtual Desktop Infrastructure voor System x en IBM Flex System.

IBM compute node

IBM Flex System x240 presteert op het gebied van virtualisatie beter dan andere oplossingen.

PureFlex

Klantenreferentievideo - HELPcard

IBM PureFlex System verbetert de beschikbaarheid van de IT bij HELPcard.

IBM en SAP

Wat een analist vindt van de relatie tussen IBM en SAP.