Watson aan
het werk

IBM Watson on Power luidt het
tijdperk van cognitive computing in

Meer engagement bij de consument

WATSON. Cognitieve systemen, zoals IBM Watson, zorgen ervoor dat organisaties in de toekomst heel anders gaan denken, werken en opereren. Verantwoordelijk daarvoor zijn technieken waarin natuurlijke talen, het opstellen van hypothesen en evidence-based learning een belangrijke rol spelen.

Met Watson Engagement Advisor leert een organisatie zijn klanten veel beter kennen op basis van het verleden. Betrokkenheid bij de klant is altijd mogelijk, waar, wanneer en op welke manier dan ook. Dit betekent dat de organisatie betere beslissingen kan nemen en sneller resultaten kan boeken via gepersonaliseerde, contextuele en evidence-based interacties.

Bekijk de video.

IBM Watson heeft een nieuwe baan - Watson Engagement Advisor

IBM Watson on Power verandert de gezondheidszorg

Bekijk de video.

WellPoint: Snellere goedkeuring voor behandelingen in de zorg met IBM Watson on Power®

De hoeveelheid medische informatie verdubbelt elke vijf jaar. Daardoor zag WellPoint een kans om de baanbrekende mogelijkheden van IBM Watson on Power Systems™ in te zetten op een manier die bijdraagt aan betere en efficiëntere beslissingen in de gezondheidszorg.

Bekijk de video.

Artsen pakken de problemen van big data aan met Watson

IBM, WellPoint en het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center onthullen de eerste op commerciële basis ontwikkelde doorbraken met Watson op het gebied van cognitive computing. Deze innovaties staan op eenzame hoogte wat betreft het verhogen van de kwaliteit en snelheid van de patiëntenzorg die wordt verleend met behulp van geïndividualiseerde evidence-based medicine.


IBM Watson: Een systeem dat antwoord geeft

Watson is een cognitive computing systeem voor complexe analyse, mogelijk gemaakt door grote aantallen parallelle POWER® processors te combineren met DeepQA-technologie.

Bekijk de video. Nu veel bedrijven Watson aan het werk zetten in smarter analytics oplossingen, zal blijken dat elke uitdaging anders is. Gangbare analyseoplossingen worden gecombineerd met nieuwe technieken, zoals DeepQA, en met de domeinkennis van experts in specifieke sectoren. Bekijk de video (00:03:01)

Watson vanuit het perspectief van diverse sectoren

Gezondheidszorg  (US)
Kijk hoe een DeepQA systeem, vergelijkbaar met Watson, ervoor zorgt dat artsen en ziekenhuizen hun patiënten op een andere manier zorg verlenen.

Customer Services (00:01:02)
Experts van IBM leggen uit waarom een IBM DeepQA systeem, vergelijkbaar met Watson, grote gevolgen heeft voor customer service.

Finance (US)
Een systeem met mogelijkheden zoals die van Watson kan de hele manier van zakendoen in de financiële sector op zijn kop zetten

Hoe zet u Watson aan het werk?

Watson heeft bewezen dat het mogelijk is om zelfs de meest complexe analytische uitdagingen het hoofd te bieden. De belangrijkste vraag is dus misschien wel: “Hoe zet u Watson aan het werk?”

IBM Watson Solutions Lab
Een kijkje van binnenuit in de omgeving waar IBM en zijn development partners hard werken aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cognitieve systemen.

Het feit dat Watson is gebouwd op basis van in de handel verkrijgbare POWER systemen, heeft ertoe bijgedragen dat Watson veel sneller aan het werk wordt gezet in het bedrijfsleven. Watson maakt gebruik van algemeen verkrijgbare Power 750-systemen die in het bedrijfsleven momenteel al worden ingezet voor uiteenlopende zaken, zoals complexe analyse en transactieverwerking. Lees verder (US)