De keus is aan u

Power laat u kiezen: Linux, AIX, IBM i


#powersystems

Of het nu Linux, AIX of IBM i is: Power Systems bieden u de vrijheid en flexibiliteit om precies die keuze te maken die het beste aansluit bij uw unieke pakket van eisen. Door die ruime keus hebt om meer opties ter beschikking om een snelle en efficiënte technologische ontwikkeling en IT-integratie te realiseren, met bestaande resources en met uw bestaande technische ecosysteem. De overvloedige omgevingen van dit moment, waarin multimedia, big data en uiteenlopende apparaten een rol spelen, verlangen flexibele oplossingen en verregaande compatibiliteit, zodat u datgene wat u nu al hebt, kunt combineren met wat de toekomst brengt.

Standaard Linux, zowel Red Hat als SUSE, is op elk Power System beschikbaar en vormt een schaalbaar alternatief voor uw open source-applicaties. Linux on Power biedt de keuze en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien op het fundament van het snelst groeiende besturingssysteem ter wereld. Met standaard Linux on Power kunt u opschalen, uitschalen en inschalen, ondersteund door uiterst efficiënte virtualisatietechnologie die garant staat voor de laagste TCO.

Binnen alle UNIX-systemen bieden Power Systems bovendien het hoogste niveau van performance, beveiliging en betrouwbaarheid, dit dankzij AIX en 25 jaar beproefde expertise met IBM i.

Ontdek welke voordelen uw organisatie kan hebben van de keuze die het open platform van Power Systems u biedt.

Verken de mogelijkheden Kijk hoe het werkt Ontdek waarom het uniek is

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Power Systems bekijken

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

IBM Power Systems zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf alles in huis heeft voor de nieuwste generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing. Deze applicaties zijn bepalend voor de manier waarop organisaties momenteel werken. Of u nu één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Als open innovatieplatform zijn Power Systems geoptimaliseerd voor de snelheid van big data en analytics en bieden ze de schaalvoordelen en beveiliging van de cloud.Oplossingen van IBM en IBM Business Partners profiteren volop van de grote voordelen van IBM Power Systems.

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten overgestapt op IBM Power Systems, want daar vonden ze de keuzemogelijkheden en flexibiliteit die ze zochten. Kijk wat Power Systems voor hen hebben gedaan om de IT op een volkomen nieuwe manier te ontwikkelen en te leveren, om een ideale omgeving voor big data en analytics te creëren, en om private, publieke en hybride oplossingen in te zetten voor scale-out of scale-up implementaties. Bij dit alles namen de bedrijfsprestaties toe, namen de risico's af en ontstond er een springplank voor verdere groei.

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Snelle links


  • Superieure waarde

    PowerLinux biedt een betere TCA

  • PowerVM.

    PowerVM neemt VMware de maat

    Edison Group: PowerVM levert tot 525% betere performance

Linux-experts

Jeff Scheel

Senior lid van de technische staf van het IBM Linux Technology Center

Jeff Scheel. Jeff Scheel, een senior lid van de technische staf van het IBM Linux Technology Center, is werkzaam als Chief Architect van PowerLinux. Hij stuurt de technische investeringen van IBM in PowerLinux aan en werkt samen met klanten en partners aan de oplossing van problemen met Linux op IBM Power Systems- en PowerLinux-servers.


Jeff's blog: The PowerLinux Community

Jeff levert regelmatig bijdragen voor het PowerLinux-blog op developerWorks — hij geeft antwoord op veelgestelde vragen, houdt de community op de hoogte van zijn reizen en zijn discussies met gebruikers, en vestigt de aandacht op belangrijke (product)technische informatie. Sluit u bij ons aan en kom in contact met andere leden van de PowerLinux-community.

Andere manieren om met Jeff in contact te komenVan harte aanbevolen door Jeff


*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.