Oplossingen van IBM Power Systems

UNIX, Linux en IBM i oplossingen voor uw bedrijf


Waarom oplossingen van IBM Power Systems?

IBM Power Systems zijn gebouwd als een open platform met keus tussen UNIX, Linux en IBM i en vormen een ideale oplossing voor organisaties van elke omvang die op zoek zijn naar een schaalbaar, veilig en flexibel systeem waarmee ze enorme hoeveelheden raw data kunnen omzetten in praktisch toepasbare inzichten.

Oplossingen voor Business Analytics

Ontketen de waarde van data en realiseer sneller inzicht met IBM systemen en oplossingen die optimaal zijn afgestemd op big data en analytics applicaties.

PowerLinux oplossingen

Linux Linux is een toonaangevend besturingssysteem dat speciaal is afgestemd op de big data en analytics toepassingen die de meeste organisaties zo hard nodig hebben. Voor organisaties die op zoek zijn naar voordelige maar uiterst betrouwbare alternatieven voor hun x86-omgeving biedt Linux de vereiste hoogwaardige services op Power.

Brancheoplossingen

Dankzij de toonaangevende analysemogelijkheden van Power Systems krijgt uw organisatie beter toepasbare inzichten die een potentieel concurrentievoordeel opleveren.

Cloud Computing-oplossingen

Bij uitstek geschikt voor het verbeteren van de serviceverlening, het stimuleren van de bedrijfsinnovatie en het verlagen van de kosten dankzij extreme schaalvoordelen, uitzonderlijke servicekwaliteit en geavanceerde virtualisatie.

Leveranciers van oplossingen

Samen met zijn technologische partners levert IBM oplossingen die een nieuwe generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing mogelijk maken en die organisaties van elke omvang bovendien een ongekende mate van flexibiliteit en keuze bieden.

Cognitive Computing oplossingen

Dankzij Power Systems, met de uitzonderlijke mogelijkheden voor cognitive computing van Watson, kunnen organisaties in uiteenlopende sectoren op een volkomen andere manier gaan werken.

Meer oplossingen voor Power Systems

  • IBM software is ontworpen met het oog op optimale performance, schaalbaarheid en een korte time-to-value. Uw organisatie heeft veel gemak van het feit dat het besturingssysteem en veel van deze IBM software al vooraf geïntegreerd is (en in veel gevallen zelfs vooraf geïnstalleerd) op Power Systems.

IBM PowerLinux Solution Editions (US)

Met PowerLinux Solution Editions profiteert u niet alleen van hardware en applicaties van IBM, maar ook van de gecombineerde kennis en ervaring van IBM en ISV's (independent software vendors) op het gebied van toonaangevende Linux oplossingen.


IBM AIX Solution Editions (US)

IBM AIX Solution Editions bundelen de kennis en ervaring van IBM en ISV's waardoor u een hoger rendement op uw investering in IT kunt realiseren. Door Power Systems te combineren met AIX, PowerVM en bepaalde bedrijfsapplicaties van ISV's kan uw bedrijf een snelle en efficiënte groei doormaken.


IBM i Solution Editions (US)

De IBM i Solution Editions profiteren van de gecombineerde kennis en ervaring van IBM en ISV's (independent software vendors).


IBM i CBU with PowerHA (US)

Een pakketoplossing die gemakkelijk te bestellen en te implementeren is. De perfecte keus voor het verbeteren van uw huidige aanpak van calamiteiten: van tapebackup tot de snelle recoverytijden die mogelijk worden gemaakt door een secundair systeem.


IBM Rational Power Appliance (US)

Met de IBM Rational Power Appliance kunnen populaire, op Eclipse gebaseerde applicatieontwikkelingstools snel beschikbaar worden gesteld aan AIX-ontwikkelaars die afzonderlijk of in teamverband opereren. Daarbij kunt u kiezen uit drie overzichtelijke POWER7-configuraties. Tot de tools behoren onder meer de nieuwste Rational-compilers voor AIX, geoptimaliseerd voor POWER7. Deze zorgen voor een betere performance van op maat gemaakte oplossingen.

Hardware

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

IBM Solutions Editions

Toonaangevende technologie dankzij de gebundelde kennis en ervaring van IBM en vooraanstaande ISV's


Op maat gebouwde private cloud op een enterprise-class systeem

IBM Technical Computing

  • Krachtige oplossingen voor big data en rekenintensieve applicaties

Artikel van Solitaire Interglobal

De keuze van een strategisch SAS GRID-platform

IBM Systems Magazine Webinar

"Selecting a Strategic Platform for SAS Grid Computing" met als gastspreker: Kat Lind, Chief Systems Engineer bij Solitaire Interglobal

Meer informatie