Cloud on Power Systems

Het open innovatieplatform voor cloud


Uw IT-infrastructuur is belangrijk. De verwachte responstijden worden steeds korter, de eisen nemen toe en organisaties moeten in staat zijn hun werknemers, klanten en partners steeds méér data aan te leveren via browsers, applicaties en services op tal van devices en kanalen. Een effectieve en efficiënte cloud vraagt om een open, effectief en efficiënt fundament.

De data-gestuurde inzichten die door IBM Power Systems via een open en flexibel platform worden afgeleverd, maken organisatieverandering en optimale performance mogelijk. Power biedt organisaties niet alleen eenvoud, maar ook keuzemogelijkheden om kritieke IT-services ter plaatse te verlenen of via gevirtualiseerde omgevingen. Hoe de keuze ook uitvalt, de serviceverlening is altijd efficiënt, veilig en betaalbaar.


IBM Power Systems cloud oplossingen

Voordelen

Aanbevolen cloud oplossingen

Cloud Manager with OpenStack (US)

Overzichtelijk cloudbeheer voor heterogene systemen — nu met verbeterde ondersteuning voor private, public en hybrid clouds.

Lees de succesverhalen van onze klanten


We hebben veel vertrouwen in de roadmap van IBM Power Systems en IBM i voor de komende jaren. We weten nu zeker dat we de juiste beslissing hebben genomen voor de bouwstenen van onze nieuwe cloud benadering van de IT.

- Aki Kemppi, Huhtamaki Group

Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.


Power Systems bekijken

Hardware

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Power Systems - Evenementen bijwonen

  • Vereenvoudiging van cloud-enabled enterprise omgevingen

  • Power Systems - On-demand video webcast

    Open innovatie om data het werk te laten doen

  • 5 redenen om te kiezen voor een open platform voor Cloud

    Alles over actuele trends en best practices in de markt rond cloud oplossingen


Recente annonceringen

  • Open innovatie om data in de hele organisatie het werk te laten doen

    Nieuwe Power Systems met POWER8 en een groeiend open server ecosysteem

Meer IBM cloud producten

Communitylinks