Cloud on Power Systems

  Het open innovatieplatform voor cloud

  Uw IT-infrastructuur is belangrijk. De verwachte responstijden worden steeds korter, de eisen nemen toe en organisaties moeten in staat zijn hun werknemers, klanten en partners steeds méér data aan te leveren via browsers, applicaties en services op tal van devices en kanalen. Een effectieve en efficiënte cloud vraagt om een open, effectief en efficiënt fundament.

  De data-gestuurde inzichten die door IBM Power Systems via een open en flexibel platform worden afgeleverd, maken organisatieverandering en optimale performance mogelijk. Power biedt organisaties niet alleen eenvoud, maar ook keuzemogelijkheden om kritieke IT-services ter plaatse te verlenen of via gevirtualiseerde omgevingen. Hoe de keuze ook uitvalt, de serviceverlening is altijd efficiënt, veilig en betaalbaar.


  • Cloud: Beeld vs. werkelijkheid

   Is TCO total-cost-of-information doorslaggevend voor de cloud-strategie?

  IBM Power Systems cloud oplossingen. Wat wilt u ermee?


  Lees de succesverhalen van onze klanten


  We hebben veel vertrouwen in de roadmap van IBM Power Systems en IBM i voor de komende jaren. We weten nu zeker dat we de juiste beslissing hebben genomen voor de bouwstenen van onze nieuwe cloud benadering van de IT.

  - Aki Kemppi, Huhtamaki Group

  Systemen

  IBM levert een portefeuille aan systemen en opslag, gecombineerd met de tientallen jaren ervaring met het oplossen van werkelijke problemen bij bedrijven. Met x86-, POWER- en mainframesystemen, met disk-, tape- en netwerkopslagsytemen is IBM als geen ander in staat de juiste combinatie van systemen te bieden.

  Opslag

  Efficiënte opslag is belangrijker dan ooit. In veel gevallen is de benuttingsgraad van disks slechts 20% — terwijl de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan, explosief toeneemt. IBM Storage kan u helpen.

  Netwerkfuncties

  Het slimmere datacenter met een betere rendabiliteit van de IT kan worden gerealiseerd door servers en opslag te koppelen aan een ultrasnelle, intelligente netwerkstructuur die slimmer, sneller, groener en opener is. En die bovendien eenvoudiger is in het beheer. IBM gaat bij de implementatie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van platte, geconvergeerde datacenternetwerken op een open manier te werk en baseert zich daarbij op standaarden.

  Software

  De complete Systems Software-oplossingen van IBM dragen bij aan de centralisatie, stroomlijning en automatisering van uw fysieke en virtuele infrastructuur, zodat u uw workloads kunt optimaliseren en beter in staat bent IT-services te verlenen die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. We laten u graag zien op welke manier de geavanceerde functies in de IBM-hardware en -besturingssystemen effectiever kunnen worden gebruikt met behulp van IBM Systems Software, zodat u de volledige meerwaarde van IBM Smarter Computing kunt realiseren.

  Geïntegreerde oplossingen

  Het is de realiteit dat u een IT-infrastructuur nodig hebt die is ontworpen voor gegevens, die is afgestemd op de taak en die wordt beheerd als een cloud. Zijn uw IT-medewerkers het grootste deel van hun tijd bezig met het beheren van de IT? Dan houden ze weinig tijd over voor het stimuleren van de innovatie. Uw infrastructuur moet in staat zijn u vooruit te helpen in de markt. Hij moet u innovatiever, concurrerender en succesvoller maken.

  Systeem-gerelateerde services

  IBM verleent een volledige reeks systeem-gerelateerde services. Dat zijn services die u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen, integreren, optimaliseren, valideren en implementeren van complete oplossingen die On Demand Business ondersteunen.

  Power Systems - Evenementen bijwonen


  Recente annonceringen

  • Open innovatie om data het werk te laten doen

   Sneller inzichten aanbieden op manieren die nooit eerder mogelijk waren

  Meer IBM cloud producten

  Communitylinks