Cloud on Power Systems

Superieure cloud efficiency


Hoe kies je de juiste IT-infrastructuur voor de Waitless World? De uitkomsten zijn belangrijk en het landschap verandert snel. Om relevant en succesvol te blijven, moet uw bedrijf de innovatie op een systematische en geïntegreerde manier aanpakken. IBM Power Systems met POWER8 geven het antwoord. Ze werken met open technologie en maken de cloud veel efficiënter – 12 keer zo efficiënt als x86 commodity servers. Bovendien werken ze met een virtualisatiehypervisor zonder ook maar één gedocumenteerde kwetsbaarheid. Een veilige, open en Waitless keuze.

IBM Power Systems bieden u de vrijheid om te kiezen en om te veranderen wanneer uw eisen veranderen. Power Systems vereenvoudigen het cloud management, groeien mee met uw bedrijf en hebben een zeer gunstige prijs/prestatie-verhouding. Bovendien bieden ze uitstekende bescherming voor uw bedrijfskritische systemen en data.


Voordelen van cloudoplossingen van IBM Power Systems

Aanbevolen cloud oplossingen

IBM PurePower Systems (US)

De veiligste en snelst te implementeren geconvergeerde infrastructuur voor cloud, met vrije keuze.

IBM Cloud Manager with OpenStack (US)

Op open standaarden gebaseerd cloud management dat garant staat voor betere beveiliging, automatisering en gebruiksregistratie op meerdere heterogene systemen.

Power Systems Solution Edition for Cloud (US)

Maak de implementatie van cloud eenvoudiger met een vooraf gebouwde en vooraf geïnstalleerde oplossing bestaande uit hardware, software en implementatieservices.

IBM Power Systems and Storage Solution Edition for Scale Out Cloud (PDF, 112kB)

Implementeer snel en gemakkelijk een op OpenStack gebaseerde “infrastructure as a service” waarin IBM-servers, -storage en -software zijn geïntegreerd.

Succesverhalen van klanten


Met IBM Power Systems en Storage zijn we nu in staat om binnen twee uur een nieuwe omgeving op te zetten. In dat verleden duurde dat enkele dagen. Onze klanten kunnen sneller aan de slag dan ooit tevoren.

– Jimi Inge, hoofd Cloud Services, Tieto Sweden AB

Ik help je graag verder

Martin Lagerberg

Technische ondersteuning

Power Systems bekijken

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

IBM Power Systems zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf alles in huis heeft voor de nieuwste generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing. Deze applicaties zijn bepalend voor de manier waarop organisaties momenteel werken. Of u nu één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Als open innovatieplatform zijn Power Systems geoptimaliseerd voor de snelheid van big data en analytics en bieden ze de schaalvoordelen en beveiliging van de cloud.Oplossingen van IBM en IBM Business Partners profiteren volop van de grote voordelen van IBM Power Systems.

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten overgestapt op IBM Power Systems, want daar vonden ze de keuzemogelijkheden en flexibiliteit die ze zochten. Kijk wat Power Systems voor hen hebben gedaan om de IT op een volkomen nieuwe manier te ontwikkelen en te leveren, om een ideale omgeving voor big data en analytics te creëren, en om private, publieke en hybride oplossingen in te zetten voor scale-out of scale-up implementaties. Bij dit alles namen de bedrijfsprestaties toe, namen de risico's af en ontstond er een springplank voor verdere groei.

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Power Systems – Evenementen bijwonen

  • IBM Technical events

    Skills op het gebied van infrastructuur zijn belangrijk

  • IBM i on Power Systems – webcast

    Hoe de data van tientallen jaren research werden omgezet in waardevol medisch inzicht

  • Vereenvoudiging van cloud-enabled enterprise omgevingen

  • 5 redenen om te kiezen voor een open platform voor Cloud

    Alles over actuele trends en best practices in de markt rond cloud oplossingen

Recente annonceringen

Nieuwe en bijgewerkte software voor cloud

Meer IBM cloud producten

Communitylinks