Cloud on Power Systems

Het open innovatieplatform voor cloud


Uw IT-infrastructuur is belangrijk. De verwachte responstijden worden steeds korter, de eisen nemen toe en organisaties moeten in staat zijn hun werknemers, klanten en partners steeds méér data aan te leveren via browsers, applicaties en services op tal van devices en kanalen. Een effectieve en efficiënte cloud vraagt om een open, effectief en efficiënt fundament.

De data-gestuurde inzichten die door IBM Power Systems via een open en flexibel platform worden afgeleverd, maken organisatieverandering en optimale performance mogelijk. Power biedt de open standaarden en technologieën die het voor klanten mogelijk maken om hun bedrijfskritische IT-services op een efficiënte en veilige manier te beheren en beschikbaar te stellen via een private, public en hybrid cloud.


Voordelen van cloudoplossingen van IBM Power Systems

Aanbevolen cloud oplossingen

IBM Cloud Manager with OpenStack (US)

Op open standaarden gebaseerd cloud management dat garant staat voor betere beveiliging, automatisering en gebruiksregistratie op meerdere heterogene systemen.

Power Systems Solution Edition for Cloud (US)

Maak de implementatie van cloud eenvoudiger met een vooraf gebouwde en vooraf geïnstalleerde oplossing bestaande uit hardware, software en implementatieservices.

IBM Power Systems and Storage Solution Edition for Scale Out Cloud (PDF, 112KB)

Implementeer snel en gemakkelijk een op OpenStack gebaseerde “infrastructure as a service” waarin IBM-servers, -storage en -software zijn geïntegreerd.

Succesverhalen van klanten


Omdat de Solution Edition for Scale-Out Cloud een geïntegreerde oplossing is die snel geïnstalleerd en beschikbaar gesteld kan worden, zijn we flexibel genoeg om gemakkelijk mee bewegen met de veranderende eisen van onze klanten.

- Peter Schneider, Marketing Manager, Steel ORCA

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Power Systems bekijken

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

IBM Power Systems zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf alles in huis heeft voor de nieuwste generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing. Deze applicaties zijn bepalend voor de manier waarop organisaties momenteel werken. Of u nu één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Als open innovatieplatform zijn Power Systems geoptimaliseerd voor de snelheid van big data en analytics en bieden ze de schaalvoordelen en beveiliging van de cloud.Oplossingen van IBM en IBM Business Partners profiteren volop van de grote voordelen van IBM Power Systems.

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten overgestapt op IBM Power Systems, want daar vonden ze de keuzemogelijkheden en flexibiliteit die ze zochten. Kijk wat Power Systems voor hen hebben gedaan om de IT op een volkomen nieuwe manier te ontwikkelen en te leveren, om een ideale omgeving voor big data en analytics te creëren, en om private, publieke en hybride oplossingen in te zetten voor scale-out of scale-up implementaties. Bij dit alles namen de bedrijfsprestaties toe, namen de risico's af en ontstond er een springplank voor verdere groei.

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Power Systems - Evenementen bijwonen

Recente annonceringen

Nieuwe en bijgewerkte software voor cloud

Meer IBM cloud producten

Communitylinks