Business analytics

Juiste data. Juiste moment. Juiste beslissingen.

Met de explosieve groei van zowel gestructureerde als ongestructureerde data uit meerdere bronnen gaan veel organisaties op zoek naar mogelijkheden om inzichten op te doen. Ontdek wat systemen die geoptimaliseerd zijn voor big data en compute-intensieve analyseapplicaties voor uw bedrijf kunnen doen om inzichten te bieden op de plaats waar ze de grootste impact hebben.

IBM analyseoplossingen voor Power Systems

Met een IT-infrastructuur die zo snel en beschikbaar is dat uw mensen en processen eerder kunnen beschikken over de inzichten die ze nodig hebben, profiteert u maximaal van de waarde van data.

IBM Solution for Hadoop – Power Systems Edition (US)

Een geïntegreerd big data platform met een hoge storage concentratie, geoptimaliseerd om de analyse van ongestructureerde big data sneller en eenvoudiger te maken.

BLU Acceleration - Power Systems Edition (US)

Dynamische in-memory columnar oplossing die het mogelijk maakt om sneller inzicht te verkrijgen op basis van méér data voor business intelligence en datawarehouse applicaties.

IBM Solution for Analytics – Power Systems Edition (US)

Een flexibele, geïntegreerde oplossing voor sneller inzicht, met opties voor implementatie van applicaties voor business intelligence en predictive analytics en met in-memory datawarehouse acceleration.


IBM AIX Solution Editions for Cognos and SPSS (US)

Een oplossing voor business intelligence en predictive analytics die helpt bij het nemen van beslissingen op de plaats waar de impact op de bedrijfsresultaten het grootst is.

IBM PureData System for Operational Analytics (US)

Maakt het eenvoudig om data-intensieve workloads voor operational analytics te implementeren, te analyseren en te beheren met een expert integrated system.

Big Data Solution with InfoSphere BigInsights and Streams (US)

Grootschalige data-analyse met Apache Hadoop, InfoSphere BigInsights en InfoSphere Streams op Power Systems.

IBM i for Business Intelligence (US)

Verkort de time-to-value met een eenvoudig te implementeren, gebundelde oplossing waarmee informatie wordt omgezet in toepasbare inzichten.

IBM DB2 Web Query for i (US)

Zorgt ervoor dat alle informatie die nodig is om sneller betere beslissingen te nemen, gemakkelijk te vinden, te analyseren en te delen is voor elke decision maker in de organisatie.


Power Workload Center of Competency