IBM Power Systems

Big data en analytics, cloud en open technologie
oplossingen voor uw organisatie

Waarom oplossingen van IBM Power Systems?

IBM Power Systems, gebouwd op een open innovatieplatform voor organisaties van elke omvang, vormen oplossingen waarmee big data en analytics, cloud en mobile kunnen worden omgezet in een concurrentievoordeel – op manieren die nooit eerder mogelijk waren.


Big data en analytics oplossingen

Ontketen de waarde van data en realiseer sneller inzicht met IBM systemen en oplossingen die optimaal zijn afgestemd op big data en analytics applicaties.


Linux on Power oplossingen

Verbeter de performance, overdraagbaarheid en schaalbaarheid dankzij de innovaties van een open ecosysteem.


Brancheoplossingen

Realiseer een concurrentievoordeel dankzij beter toepasbare inzichten, met behulp van brancheoplossingen die toonaangevende analysemogelijkheden bieden.


Cloud Computing-oplossingen

Ontworpen om de belofte van private en hybride cloud in te lossen en om maximaal te profiteren van de superieure efficiency van cloud.


Mobile oplossingen

Verruim het gebruik van mobiele apparatuur in uw organisatie met een breed spectrum aan oplossingen op een veilig en flexibel platform.


Leveranciers van oplossingen

Samen met zijn technology partners levert IBM innovatieve oplossingen die organisaties van elke omvang een ongekende mate van flexibiliteit en keuze bieden.


Cognitive Computing oplossingen

Dankzij de toonaangevende mogelijkheden van Watson voor de nieuwste generatie applicaties voor cognitive computing op IBM Power Systems kunnen hele sectoren op een volkomen nieuwe manier gaan werken.

IBM Solution Editions

Uw organisatie heeft veel gemak van het feit dat het besturingssysteem en veel software van IBM al vooraf geïntegreerd is (en in veel gevallen zelfs vooraf geïnstalleerd) op Power Systems.

Toonaangevende technologie dankzij de gebundelde kennis en ervaring van IBM en vooraanstaande ISV's.

Meer oplossingen voor Power Systems

IBM software is ontworpen met het oog op optimale performance, schaalbaarheid en een korte time-to-value.

Ik help je graag verder

Martin Lagerberg

Technische ondersteuning

Power Systems bekijken

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

IBM Power Systems zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf alles in huis heeft voor de nieuwste generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing. Deze applicaties zijn bepalend voor de manier waarop organisaties momenteel werken. Of u nu één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Als open innovatieplatform zijn Power Systems geoptimaliseerd voor de snelheid van big data en analytics en bieden ze de schaalvoordelen en beveiliging van de cloud.Oplossingen van IBM en IBM Business Partners profiteren volop van de grote voordelen van IBM Power Systems.

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten overgestapt op IBM Power Systems, want daar vonden ze de keuzemogelijkheden en flexibiliteit die ze zochten. Kijk wat Power Systems voor hen hebben gedaan om de IT op een volkomen nieuwe manier te ontwikkelen en te leveren, om een ideale omgeving voor big data en analytics te creëren, en om private, publieke en hybride oplossingen in te zetten voor scale-out of scale-up implementaties. Bij dit alles namen de bedrijfsprestaties toe, namen de risico's af en ontstond er een springplank voor verdere groei.

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Verwante producten

Informatiebronnen