IBM Power Systems

Big data en analytics, cloud en open technology oplossingen voor uw bedrijf

Waarom oplossingen van IBM Power Systems?

IBM Power Systems, gebouwd op een open innovatieplatform voor organisaties van elke omvang, vormen oplossingen waarmee big data en analytics, cloud en mobile kunnen worden omgezet in een concurrentievoordeel – op manieren die nooit eerder mogelijk waren.


Big data en analytics oplossingen

Ontketen de waarde van data en realiseer sneller inzicht met IBM systemen en oplossingen die optimaal zijn afgestemd op big data en analytics applicaties.


Linux on Power oplossingen

Linux Oplossingen waarmee de prestaties van POWER worden ingezet voor de belangrijkste opkomende workloads die onder standaard Linux draaien.


Brancheoplossingen

Dankzij de toonaangevende analysemogelijkheden van Power Systems krijgt uw organisatie beter toepasbare inzichten die een potentieel concurrentievoordeel opleveren.


Cloud Computing-oplossingen

Ontworpen om de belofte van private en hybrid cloud in te lossen en om maximaal te profiteren van de superieure efficiency van cloud.


Mobile oplossingen

Verruim het gebruik van mobiele apparatuur in uw onderneming met een breed spectrum aan oplossingen op een flexibel en veilig platform.


Leveranciers van oplossingen

Samen met zijn technology partners levert IBM innovatieve oplossingen die organisaties van elke omvang een ongekende mate van flexibiliteit en keuze bieden.


Cognitive Computing oplossingen

Door de toonaangevende mogelijkheden die Watson biedt voor de nieuwste generatie applicaties voor cognitive computing op IBM Power Systems, kunnen hele sectoren op een totaal andere manier gaan werken.

IBM Solution Editions

Uw organisatie heeft veel gemak van het feit dat het besturingssysteem en veel software van IBM al vooraf geïntegreerd is (en in veel gevallen zelfs vooraf geïnstalleerd) op Power Systems.

Toonaangevende technologie dankzij de gebundelde kennis en ervaring van IBM en vooraanstaande ISV's.

Meer oplossingen voor Power Systems

IBM software is ontworpen met het oog op optimale performance, schaalbaarheid en een korte time-to-value.

Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.


Power Systems bekijken

Hardware

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Artikel van Solitaire Interglobal

De keuze van een strategisch SAS GRID-platform

Verwante producten

Informatiebronnen