Virtualisatie met PowerVM

Tab navigation

Belangrijkste kenmerken

Complexiteit wordt geïntroduceerd in elke IT-infrastructuur, gestimuleerd door de introductie van nieuwe toepassingen en onverwachte veranderingen. Door servers toe te voegen om tegemoet te komen aan de eisen van nieuwe workloads hebt u meer ruimte in het datacenter, koeling, netwerkbekabeling, data storage en administratieve resources nodig. Deze complexiteit leidt tot inefficiëntie. Virtualisatie is de oplossing. Virtualisatie biedt ondernemingen de mogelijkheid diverse besturingssystemen en software op één platform te consolideren.

IBM® PowerVM biedt de robuuste virtualisatie-oplossing voor servers en blades in IBM® Power Systems PowerVM is het resultaat van ruim tien jaar ontwikkeling en innovatie. De oplossing vertegenwoordigt state-of-the-art enterprise-virtualisatie en is wereldwijd door de meeste eigenaren van Power Systems geïnstalleerd in productieomgevingen.

De IBM Power Systems servers bestaan uit beproefde platforms voor workloadconsolidatie waarmee klanten de kosten beheersbaar houden terwijl de prestaties, de beschikbaarheid en de energiezuinigheid worden verbeterd. Met behulp van deze servers en IBM PowerVM-virtualisatie-oplossingen, heeft een organisatie de mogelijkheid grote aantallen toepassingen en servers te consolideren, systeem resources volledig te virtualiseren en een flexibeler, dynamischer IT-infrastructuur te realiseren. Met andere woorden: IBM Power Systems met PowerVM leveren de voordelen van virtualisatie zonder beperkingen.

PowerVM levert robuuste virtualisatie voor AIX-, IBM i- en Linux®-omgevingen op systemen met IBM POWER-processor. IBM Power Systems servers met PowerVM technologie zijn ontwikkeld om klanten de mogelijkheid te bieden een dynamische infrastructuur op te bouwen waarmee ze de kosten verlagen, risico's beheersen en service levels verbeteren.

PowerVM biedt ook een veilige en flexibele virtualisatie-omgeving die gebouwd is op de geavanceerde RAS-functies, enorme schaalbaarheid en uitstekende prestaties1 van het IBM Power Systems platform alsmede uitmuntende POWER7-processoren.

Eigenschap Voordelen
PowerVM Hypervisor
Micro-Partitioning
Dynamic Logical Partitioning
Shared Processor Pools
Gedeelde Storage Pools
Integrated Virtualisation Manager
LPM
Actief geheugen delen
Active Memory Deduplication
NPIV
System Planning Tool
VIOS Performance Advisor
PowerVP Virtualisation Performance Monitor*

Ik help je graag verder

Martin Lagerberg

Technische ondersteuning

Power Systems bekijken

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

IBM Power Systems zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf alles in huis heeft voor de nieuwste generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing. Deze applicaties zijn bepalend voor de manier waarop organisaties momenteel werken. Of u nu één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Als open innovatieplatform zijn Power Systems geoptimaliseerd voor de snelheid van big data en analytics en bieden ze de schaalvoordelen en beveiliging van de cloud.Oplossingen van IBM en IBM Business Partners profiteren volop van de grote voordelen van IBM Power Systems.

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten overgestapt op IBM Power Systems, want daar vonden ze de keuzemogelijkheden en flexibiliteit die ze zochten. Kijk wat Power Systems voor hen hebben gedaan om de IT op een volkomen nieuwe manier te ontwikkelen en te leveren, om een ideale omgeving voor big data en analytics te creëren, en om private, publieke en hybride oplossingen in te zetten voor scale-out of scale-up implementaties. Bij dit alles namen de bedrijfsprestaties toe, namen de risico's af en ontstond er een springplank voor verdere groei.

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.