Virtualisatie met PowerVM

Tab navigation

Belangrijkste kenmerken

Complexiteit wordt geïntroduceerd in elke IT-infrastructuur, gestimuleerd door de introductie van nieuwe toepassingen en onverwachte veranderingen. Door servers toe te voegen om tegemoet te komen aan de eisen van nieuwe workloads hebt u meer ruimte in het datacenter, koeling, netwerkbekabeling, data storage en administratieve resources nodig. Deze complexiteit leidt tot inefficiëntie. Virtualisatie is de oplossing. Virtualisatie biedt ondernemingen de mogelijkheid diverse besturingssystemen en software op één platform te consolideren.

IBM® PowerVM biedt de robuuste virtualisatie-oplossing voor servers en blades in IBM® Power Systems PowerVM is het resultaat van ruim tien jaar ontwikkeling en innovatie. De oplossing vertegenwoordigt state-of-the-art enterprise-virtualisatie en is wereldwijd door de meeste eigenaren van Power Systems geïnstalleerd in productieomgevingen.

De IBM Power Systems servers bestaan uit beproefde platforms voor workloadconsolidatie waarmee klanten de kosten beheersbaar houden terwijl de prestaties, de beschikbaarheid en de energiezuinigheid worden verbeterd. Met behulp van deze servers en IBM PowerVM-virtualisatie-oplossingen, heeft een organisatie de mogelijkheid grote aantallen toepassingen en servers te consolideren, systeem resources volledig te virtualiseren en een flexibeler, dynamischer IT-infrastructuur te realiseren. Met andere woorden: IBM Power Systems met PowerVM leveren de voordelen van virtualisatie zonder beperkingen.

PowerVM levert robuuste virtualisatie voor AIX-, IBM i- en Linux®-omgevingen op systemen met IBM POWER-processor. IBM Power Systems servers met PowerVM technologie zijn ontwikkeld om klanten de mogelijkheid te bieden een dynamische infrastructuur op te bouwen waarmee ze de kosten verlagen, risico's beheersen en service levels verbeteren.

PowerVM biedt ook een veilige en flexibele virtualisatie-omgeving die gebouwd is op de geavanceerde RAS-functies, enorme schaalbaarheid en uitstekende prestaties1 van het IBM Power Systems platform alsmede uitmuntende POWER7-processoren.

Eigenschap Voordelen
PowerVM Hypervisor
Micro-Partitioning
Dynamic Logical Partitioning
Shared Processor Pools
Gedeelde Storage Pools
Integrated Virtualisation Manager
LPM
Actief geheugen delen
Active Memory Deduplication
NPIV
System Planning Tool
VIOS Performance Advisor
PowerVP Virtualisation Performance Monitor*

Hardware

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.