IBM PowerLinux-oplossingen

Waarom PowerLinux oplossingen

De PowerLinux oplossingen van IBM zijn erop gericht om de prestaties van POWER in te zetten voor de belangrijkste opkomende workloads die onder standaard Linux draaien.

Met PowerLinux brengt IBM vier belangrijke zaken ter tafel die goed zijn voor Linux: concurrentie, commitment, code en de laatste technologie.

THE LINUX FOUNDATION

Jim Zemlin, Executive Director
The Linux Foundation

Big data analytics

Lever sneller praktische inzichten - PowerLinux oplossingen voor big data zijn geoptimaliseerd voor de analyse van data-in-motion en data-at-rest.

Minder dan de helft van de tijd

Een op basis van PowerLinux technologie gebouwd Hadoop cluster sorteert een terabyte aan gegevens in minder dan de helft van de tijd als een cluster dat gebouwd is op gangbare x86 hardware.* (US)

Application Services

Lagere aanschafkosten - bij implementatie van applicatieservices op PowerLinux worden voordelig geprijsde POWER servers gecombineerd met bedrijfskritische infrastructurele applicaties.

30% minder duur

Door niet te kiezen voor gangbare x86 hardware maar voor een PowerLinux

Applicatieoplossingen voor verschillende sectoren

Onderscheidend zijn in een overvolle markt - applicaties die op PowerLinux zijn geïmplementeerd, kunnen op maat worden gemaakt voor uw eisen en zijn beter bestand tegen storingen.

43% minder downtime

SAP implementaties die op IBM PowerLinux zijn gebouwd, vertonen 43% minder downtime dan vergelijkbare implementaties op Windows.

PowerLinux servers


PowerLinux 7R1
Een uitsluitend voor Linux bestemde 1-socket server die werkt met een enkele 4-, 6- of 8-core POWER7+ processor in een compacte, 2U behuizing,
optimaal voor racks.
PowerLinux 7R2
Een uitsluitend voor Linux bestemde 2-socket server die zestien POWER7+ cores ondersteunt in een compacte, 2U behuizing,
optimaal voor racks.
PowerLinux 7R4
Een uitsluitend voor Linux bestemde 4-socket server die ondersteuning biedt aan 32 cores met een 5U behuizing, optimaal voor racks.

PowerLinux systeemsoftware – gebouwd op POWER

IBM PowerLinux Solution Editions zijn gebouwd op POWER en zijn uitgerust met PowerVM servervirtualisatie (US) en Systems Director VMControl virtueel serverbeheer (US). Ze bieden het neusje van de zalm wat betreft betrouwbare technologie voor kleine, middelgrote en (super) grote implementaties. Niet voor niets hebben ze overal ter wereld op brede schaal ingang gevonden in productieomgevingen. Deze voordelig geprijsde servers zijn qua kosten vergelijkbaar met x86 servers, maar dan met betere prestaties, een hogere bezettingsgraad en een superieure beschiKBaarheid.

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Power Systems bekijken

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

IBM Power Systems zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf alles in huis heeft voor de nieuwste generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing. Deze applicaties zijn bepalend voor de manier waarop organisaties momenteel werken. Of u nu één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Als open innovatieplatform zijn Power Systems geoptimaliseerd voor de snelheid van big data en analytics en bieden ze de schaalvoordelen en beveiliging van de cloud.Oplossingen van IBM en IBM Business Partners profiteren volop van de grote voordelen van IBM Power Systems.

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten overgestapt op IBM Power Systems, want daar vonden ze de keuzemogelijkheden en flexibiliteit die ze zochten. Kijk wat Power Systems voor hen hebben gedaan om de IT op een volkomen nieuwe manier te ontwikkelen en te leveren, om een ideale omgeving voor big data en analytics te creëren, en om private, publieke en hybride oplossingen in te zetten voor scale-out of scale-up implementaties. Bij dit alles namen de bedrijfsprestaties toe, namen de risico's af en ontstond er een springplank voor verdere groei.

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.


 • Beter voor de infrastructuur

  Uit gegevens van Solitaire blijkt welke voordelen PowerLinux heeft t.o.v. Windows

 • Betere performance, lagere kosten

  The PowerLinux Choice: dubbele capaciteit, halve kosten

 • Superieure waarde

  PowerLinux biedt een betere TCA

 • Big Data Without the Big Bang or Big Bucks

  Kijk wat PowerLinux voor u kan doen om betere resultaten te bereiken

 • Denkt u erover te migreren?

  Kijk dan of u in aanmerking komt voor een gratis migratie assessment


redhat

"De POWER-architectuur biedt de klant keuzemogelijkheden, een centrale value proposition van Red Hat."

Jim Totton, VP en GM van de Platform Business Unit, Red Hat

SUSE

"De tijd voor PowerLinux is aangebroken."

Michael Miller, VP Global Alliances and Marketing, SUSE

 • Readers Choice 2011. WINNAAR: LINUX JOURNAL®.

  Award

  IBM wint “Best Linux Server Vendor” Award


IBM Business Partners