Linux

On Power Systems

Uitschalen, opschalen en inschalen met Linux on Power

Linux on Power biedt keuzemogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien. Met standaard Linux van Red Hat of SUSE, om uw workloads optimaal af te stemmen op opkomende kansen en uitdagingen Lees verder (US).

Bekijk de nieuwe annoncering. Maak kennis met de nieuwste generatie applicaties voor big data en analytics. Lees meer

Bekijk de nieuwe annoncering. Maak kennis met de nieuwste generatie applicaties voor big data en analytics.

 • IDC case study: het bedrijf stroomlijnen

  Met Power krijgt GHY meer waarde en minder kopzorg

 • IDC case study: veilige en flexibele hosting

  IT Informatik vergroot de efficiency van hosting met Linux on Power

In de schijnwerpers:Wat wij bieden:Hardware

In combinatie met software en de vereiste vakkennis vormt de Power Systems-hardware het fundament voor het ontwerpen van workload-geoptimaliseerde systemen. Power-servers en -blades zijn modulair en schaalbaar, en zijn van de chip tot en met de softwarestack ontworpen voor het bieden van geheel nieuwe niveaus van business performance.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

IBM's geïntegreerde benadering -- het gezamenlijk ontwikkelen van systemen en systeemsoftwarestacks -- leidt tot een maximale benuttingsgraad, beschikbaarheid en flexibiliteit waar uw bedrijf maximaal van kan profiteren.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

PowerLinux - Video's

 • IBM PowerLinux-oplossingen vormen een geoptimaliseerd enterpriseplatform dat krachtiger is dan x86 Linux, schaalbaarder dan VMware en betrouwbaarder dan Windows.

 • Gebouwd op standaard Linux van Red Hat en SUSE, en geoptimaliseerd voor uitdagingen waar steeds meer bedrijven mee te maken krijgen.

 • PowerLinux-oplossingen getuigen van een krachtige commitment tegenover Linux. We ondersteunen deze community niet alleen, we maken er ook deel van uit.

 • Op het IBM PowerLinux-platform gebouwde oplossingen voor big data analytics zijn zodanig ontworpen dat ze gebruikmaken van de dataexplosie die uw bedrijf treft.

 • Bij implementatie van een open-source infrastructuur op het PowerLinux-platform wordt concurrerend geprijsde POWER gecombineerd met open-source applicaties.

 • PowerLinux vormt een onderscheidend platform voor software van partners en solution providers

Power Systems - Evenementen bijwonen

 • Big Data - Webcast

  Kijk welke best practices en overwegingen een rol spelen bij de keuze van een oplossing

 • Vergroot de efficiency met open technologie

  IDC en IBM bespreken hoe het komt dat bedrijven geintegreerd, gevirtualiseerd

Linux-experts

Jeff Scheel

Senior lid van de technische staf van het IBM Linux Technology Center

Jeff Scheel, een senior lid van de technische staf van het IBM Linux Technology Center, is werkzaam als Chief Architect van PowerLinux. Hij stuurt de technische investeringen van IBM in PowerLinux aan en werkt samen met klanten en partners aan de oplossing van problemen met Linux op IBM Power Systems- en PowerLinux-servers.


Jeff's blog: The PowerLinux Community

Jeff levert regelmatig bijdragen voor het PowerLinux-blog op developerWorks — hij geeft antwoord op veelgestelde vragen, houdt de community op de hoogte van zijn reizen en zijn discussies met gebruikers, en vestigt de aandacht op belangrijke (product)technische informatie. Sluit u bij ons aan en kom in contact met andere leden van de PowerLinux-community.

Andere manieren om met Jeff in contact te komenVan harte aanbevolen door Jeff


*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.

Blijf in contactIBM Business Partners