Linux on IBM Power Systems

on IBM Power Systems

Uitschalen en opschalen met Linux on Power

Linux on Power Systems wordt ondersteund op elke Power Systems server die we maken, en biedt zowel scale-out als scale-up mogelijkheden die aansluiten bij uw eisen. Optimaliseer uw workloads voor de nieuwste uitdagingen met standaard Linux distributies van Red Hat, SUSE en Ubuntu.

Wat wij bieden


Linux-only Power Systems

Deze servers met Power technologie in compacte behuizingen voor rackmount werken met standaard Linux distributies van Red Hat, SUSE en Ubuntu en zijn zodanig geprijsd dat ze een uitstekend alternatief vormen voor commodity x86 scale-out opties, maar dan beter schaalbaar. Bovendien bieden ze nu ondersteuning aan PowerKVM (US), de aangewezen keuze voor open virtualisatie op scale-out Power servers met Linux

IBM Power Systems Linux Centers (US)

Met vestigingen in Azië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika helpen deze centers onze klanten en ISV's bij het ontwikkelen en implementeren van de nieuwste generatie innovatieve applicaties met Linux on Power.


Linux on Power oplossingen (US)

Profiteer van het ideale fundament voor cloud en van de innovatie die mogelijk wordt gemaakt door de community in een open ecosysteem. Verkrijg praktisch inzicht uit data.

Integrated Facility for Linux (PDF, 590 kB)

Power IFL's zijn ontworpen voor bedrijfskritische Linux applicaties die de grootste mate van beveiliging, schaalbaarheid, co-locatie, QoS en efficiency verlangen. Ze bieden een gevirtualiseerde Linux serverinfrastructuur voor enterprisesystemen, tegen een prijs die goed kan concurreren met incrementele scale-out implementatieopties.

Waarom Linux on Power?

IBM brengt vier belangrijke zaken ter tafel die goed zijn voor Linux: concurrentie, commitment, code en de laatste technologie.

- Jim Zemlin


 • Jim Zemlin, executive director, The Linux Foundation

 • “POWER8 levert de schaalgrootte, de betrouwbaarheid en de performance waar klanten naar op zoek zijn.”

  Mark Shuttleworth, oprichter van Canonical, Ltd.

 • "De POWER-architectuur biedt de klant keuzemogelijkheden"

  - Jim Totton, VP en GM van Platform Business Unit, Red Hat

 • "De tijd voor Linux on Power is aangebroken."

  - Michael Miller, VP Global Alliances and Marketing, SUSE

Succesverhalen van klanten

 • Maximale capaciteit, minimale kosten

  Bon Ton verhoogt de throughput met een factor 2,5

 • IDC case study: veilige en flexibele hosting

  IT Informatik vergroot de efficiency van hosting met Linux on Power

Video's

Hardware

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Power Systems - Evenementen bijwonen

 • Enterprise2014 | 6-10 oktober

  The Venetian, Las Vegas
  Het belangrijkste Enterprise Infrastructure evenement

 • Insight2014 | 26-30 oktober

  Mandalay Bay, Las Vegas
  Het perfecte forum voor het uitwisselen van ervaringen en best practices op het gebied van big data en analytics

 • Expert IT debat | 22 oktober

  Bepaald IT infrastructuur de mate van succes?

 • Vereenvoudiging van cloud-enabled enterprise omgevingen | 17 september

 • Linux Optimization Webcast

  Vergroot de meerwaarde van enterprise Linux workloads

 • Power Systems - On-demand video webcast

  Open innovatie om data het werk te laten doen

 • Edge2014

  Het belangrijkste evenement voor innovatie van de infrastructuur


Linux-experts

Jeff Scheel

Senior Technical Staff Member in het Linux Technology Centre van IBM

Jeff Scheel, een senior lid van de technische staf van het IBM Linux Technology Centre, is werkzaam als Chief Architect van PowerLinux. Hij stuurt de technische investeringen van IBM in PowerLinux aan en werkt samen met klanten en partners aan de oplossing van problemen met Linux op IBM Power Systems- en PowerLinux-servers.


Jeff's blog: The PowerLinux Community

Jeff levert regelmatig bijdragen voor het PowerLinux-blog op developerWorks — hij geeft antwoord op veelgestelde vragen, houdt de community op de hoogte van zijn reizen en zijn discussies met gebruikers, en vestigt de aandacht op belangrijke (product)technische informatie. Sluit u bij ons aan en kom in contact met andere leden van de PowerLinux-community.

Andere manieren om met Jeff in contact te komenVan harte aanbevolen door Jeff


*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.

Blijf in contact met IBM Power Systems

Tumblr           Community           RSS-feed (US)Belangrijkste links voor IT professionals

Gerelateerde links