Power per sector met inzicht door data

Maak kennis met de nieuwste generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing van IBM Power Systems


#powersystems

In alle sectoren ondervinden organisatie grote gevolgen van de explosieve groei van big data en analytics. Door de nieuwe mate van inzicht die ze daarmee verkrijgen, kunnen deze organisaties de ervaring en dienstverlening persoonlijker maken, daarbij aansluitend bij het hogere verwachtingsniveau van hun eindgebruikers. Consumenten verwachten inmiddels een op de persoon toegespitste shopping experience. Ze nemen geen genoegen met minder dan evidence-based healthcare en ze rekenen er als vanzelfsprekend op dat ze real-time toegang hebben tot informatie en diensten. Vandaag introduceert IBM een nieuwe generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing waarmee organisaties van elke omvang tot betere inzichten kunnen komen en daardoor betere resultaten kunnen boeken.

Oplossingen voor de zorgsector (US)

IBM Power Systems oplossingen helpen zorgorganisaties bij het verbeteren van de patiëntenzorg, het verlagen van de zorgkosten en het verhogen van de benuttingsgraad van resources.

IBM Cúram Solution for Care Management - Power Systems Edition
Helpt organisaties de juiste resources in te zetten in meerdere onderdelen van de organisaties, waarbij de sociale context en klinische factoren bijdragen tot een holistische behandeling van elke patiënt, zodat de kwaliteit van de zorg toeneemt en de kosten afnemen.

Oplossingen voor retail (US)

Met IBM Power Systems-oplossingen krijgen retailers de inzichten die ze nodig hebben om de omzet te verhogen en de loyaliteit te stimuleren via persoonsgerichte interacties met de consument.

IBM Campaign for Retail - Power System Edition
Biedt de mogelijkheid intelligente, gerichte, cross-channel campagnes op te zetten, uit te voeren en te beheren, om zo de klantervaring persoonlijker te maken.

Oplossingen voor cognitive computing (US)

IBM Watson maakt gebruik van transformationele technieken om organisaties door middel van een combinatie van natuurlijke talen, hypothesen en evidence-based learning op een andere manier te laten denken, handelen en opereren.

IBM Watson Engagement Advisor
Helpt organisaties betere beslissingen te nemen en sneller resultaten te boeken via gepersonaliseerde, contextuele en evidence-based interacties.

Intersectorale oplossingen

Met intersectorale oplossingen van IBM Power Systems kunnen organisaties van elke omvang de resultaten verbeteren door in real-time gegevens om te zetten in inzichten en door nieuwe deliverymodellen toe te passen.

AIX Solution Edition for IBM Analytical Decision Management (US)
Combineert predictive analytics, scoring- en optimalisatietechnieken ten behoeve van real-time besluitvorming op basis van gegevens.

IBM Power Systems Solution Edition for Cloud (US)
Een “pasklare” oplossing (hardware, software, storage, netwerk en services) waarmee snel en gemakkelijk een private cloud-infrastructuur kan worden geïmplementeerd.

IBM SmartCloud Entry 3.1 for Power (US)
Verandert een gevirtualiseerd platform in een private cloud door gebruik te maken van een zelf-service eindgebruikersportal, elastische provisioning van de infrastructuur en elementaire meting ten behoeve van een betalingsmodel op basis van verbruik.

Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.


Power Systems bekijken

Hardware

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Aanbiedingen van Power Systems

Meer informatie

Kijk wat er mogelijk is, hoe het werkt en wat er uniek is aan Power Systems

Stap sneller over op Power Systems

Verbeter de data efficiency