Vergelijking van UNIX-servers

Doorgroeien naar IBM Power Systems

Welk pad moet u nemen?

Als u op het punt staat te migreren, is het slim om u goed te laten begeleiden. De expertise en de hoogwaardige productportefeuille van IBM halen de angel uit de migratie. Wij helpen u graag om de volgende stap te zetten.

Migreren vanaf HP
Van: Naar:

HP Integrity Entry (rx2660, rx3600, rx6600)


HP Integrity Midrange (rx7640, rx8640)

IBM Power 710 Express en Power 730 Express


IBM Power 740 Express en Power 750 Express (US)

Voordelen van migratie:

HP Superdome

IBM Power 770 (US), Power 780 (US) of Power 795 (US)

Voordelen van migratie:

Migreren vanaf Oracle / Sun
Van: Naar:

Sun Fire v125-440, v490-890
SPARC Enterprise T5xxx
Sun Fire E4900 en E6900

SPARC Enterprise M4000, M5000


IBM Power 710 Express en Power 730 Express


IBM Power 740 Express en Power 750 Express (US)

Voordelen van migratie:

Sun SPARC Enterprise E10K-25K

Sun SPARC Enterprise M8000 en M9000

IBM Power 750 Express (US)

IBM Power 770 (US), Power 780 (US) of Power 795 (US)

Voordelen van migratie:

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

IBM Power Systems zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf alles in huis heeft voor de nieuwste generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing. Deze applicaties zijn bepalend voor de manier waarop organisaties momenteel werken. Of u nu één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Als open innovatieplatform zijn Power Systems geoptimaliseerd voor de snelheid van big data en analytics en bieden ze de schaalvoordelen en beveiliging van de cloud.Oplossingen van IBM en IBM Business Partners profiteren volop van de grote voordelen van IBM Power Systems.

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten overgestapt op IBM Power Systems, want daar vonden ze de keuzemogelijkheden en flexibiliteit die ze zochten. Kijk wat Power Systems voor hen hebben gedaan om de IT op een volkomen nieuwe manier te ontwikkelen en te leveren, om een ideale omgeving voor big data en analytics te creëren, en om private, publieke en hybride oplossingen in te zetten voor scale-out of scale-up implementaties. Bij dit alles namen de bedrijfsprestaties toe, namen de risico's af en ontstond er een springplank voor verdere groei.

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Speciale aanbiedingen

Gebruikers van HP Itanium: Kom nu in actie

De feiten op een rijtje

Power Systems en claims van concurrenten

Ontmoet de experts

Elisabeth Stahl

Chief Technical Strategist, Performance Marketing

Elisabeth StahlElisabeth Stahl is Chief Technical Strategist, Performance Marketing voor de IBM Systems and Technology-groep en werkt al meer dan 25 jaar op het gebeid van systeemperformance.


Elisabeth's blog - Benchmarks en systeemperformance (US)

Deze blog richt zich op een open uitwisseling van ideeën met betrekking tot systeemperformance en benchmarks.

Andere manieren om met Elisabeth in contact te komen


Van harte aanbevolen door Elisabeth


*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.

David Davidian

Senior IT Architect

David DavidianDavid Davidian verzorgt klantgerichte presentaties over technologie en schrijft interne technische rapporten waarin wordt gereageerd op claims van concurrenten ten aanzien van hardware, software en perfomance en vergelijkende CPU-architecturen. Davidian heeft diverse patenten op zijn naam staan voor software en hardware.


David's blog - Confronting Techno-deception

In de onderdelen Views on Competitor Claims en Advice on Migration van zijn blog gaat David in op kwesties als CPU-architectuur en performance, beveiliging en virtualisatie.

Andere manieren om met David in contact te komen


Van harte aanbevolen door David


*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.